20.03.19, 13:28
Dzień dobry.
Położyłam karty na relację( ciagle mamy kontakt) z panem ( z podzielną uwagą 😂z innego wątku)
1. Co o mnie myśli? Królowa kielichów+ królowa denarow + królowa buław- kobieta zmienna jest
2. Co do mnie czuje? 10 kielichów+ koło fortuny+ as denarow- mamy szanse na związek ale co ma być to będzie?
3. Co zrobi ( w naszym kierunku)4 mieczy+ król kielichów + królowa kielichów - będzie czekał? Co tu robi w takim razie para kielichów? Pomoże ktoś? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • yorka83 Re: Relacje 20.03.19, 17:09
      Pan na 100000%wolny? Bo cos za duzo tu tych kobiet
      • shimer_shine Re: Relacje 20.03.19, 17:26
        No właśnie też tak pomyślałam, szczególnie że w pytaniu o uczucia wyszło też 10 pucharów często oznaczające kogoś w stałym lub formalnym związku. Jeśli jednak to Wy już kiedyś byliście w związku to te 10 pucharów może oznaczać Was.
        "Co do mnie czuje? 10 kielichów+ koło fortuny+ as denarow" - jeśli jednak on jest wolny i nie ma nikogo na poważnie, to karty są pomyślne dla Waszej znajomości, po zmiennym okresie między Wami (raz jest dobrze, a raz źle, raz los Wam sprzyja innym razem nie. raz pan jest innym razem znika i tak w kółko jak to w kole fortuny) macie szansę na ustabilizowanie Waszej relacji i poważny stały związek
        • misboaa Re: Relacje 20.03.19, 18:02
          Ja mam odpowiedz calkowicie odemienna od tej ktora dala shimer.
          Podstawowa rzecz to to czy on jest wolny czy nie. Nie przypominam sobie tej historii z innego watku.
          A nawet jesli jest wolny to i tak ma odpowiedz taks ktorej wolala bys nie uslyszec.

Moja rada dla ciebie to zacznij rozgladac sie za kims nowym, bardziej atrakcyjnym dla ciebie. Ktos kto bedzie traktowal ciebie powaznie. Moze byc tez taki ktory jest "mniej powazny" ale wiesz o co chodzi, wszystko jest jasne od poczatku wiec i tym masz w tym dobra zabawe.
          • ula-pula Re: Relacje 20.03.19, 18:17
            Pan po przejściach, dawny znajomy, kontakt odnowiony przypadkowo. Czy wolny? Teoretycznie tak. Nie jesteśmy razem. Kontakt głównie telefoniczny, internetowy. Pan określił się kiedyś , że nie chce się wiązać ( po rozwodzie z winy żony). Trochę się wtedy wycofałam ale on nie pozwolił o sobie zapomnieć. Nie potrafię go rozgryźć bo skoro mamy być na stopie koleżeńskiej to po co rozmawiamy ze sobą kilka razy w tygodniu? Po co przesyła mi różne ( czasami bardzo osobiste ) informacje? Tak jakby słowa stały w sprzeczności z jego działaniem.
            Nie szukałam go, o naszym spotkaniu zadecydował los.
            Panem z podzielna uwagą nazwał go ktoś w innym wątku.
            • ula-pula Re: Relacje 20.03.19, 18:22
              Rozumiem, że nadmiar kobiet jest niepokojący. I domyślam, się , że wskazują, że kolega to bawidamek.(łagodnie określając)
              A jak traktować parę kielichów?( król + królowa)
              • misboaa Re: Relacje 20.03.19, 18:38
                Teraz wszystko jasne.
                On kocha zone lub kochal. Rozwod jest jego do obista porazka. Przezyl to. Mowi prawde. Nie chce sie wiazac na nowo. Ma zle doswiadczenia wiec uwaza ze wie o czym mowi.
                Nie nazwala bym go bawidamkiem w takim doslownym znaczeniu. Mysle ze szuka kobiet po to by miec z nimi kontakt i nie byc samemu. Chce zeby cos dzialo sie w jego zyciu, takze w sferze sexu o ile bedzie to mozliwe.
                On nie ma klasyczne go parcia na romans tylko uczicwie stawia sprawe. W ogole chce zeby kobieta z ktora ewentualnie sie spotyka miala tego swiadomosc. On nie szuka problemow. Pogadac, piwo wypic, moze przytulc sie.
                Moze byc tak ze jemu jest ciezko gdy siedzi sam w domu wiec szuka kontaktow z innymi. Nie szuka jednak niczego na powaznie.
                Napewno nie wiaze z toba powaznej przyszlosci przy czym mowi otwarcie jak jest. Chcesz to sie decydujesz, nie chcesz to nie ma przymusu. Na swiecie sa tez inne kobiety wiec ma lub szuka innych kolezanek. On lubi sobie przypominac jak to bylo kiedys i miec kontakt ze wszystkimi takze dlatego, ze mu wolno.
                • ula-pula Re: Relacje 20.03.19, 19:05
                  Zgadza się. Takie odnoszę wrażenie. Chyba żaden facet nie ucieszy się, że żona go zdradza. Twierdzi, że żona dla niego nie żyje- a to , moim zdaniem , świadczy, że nie do końca przepracował swój rozwód. Trochę ba ten temat rozmawialiśmy.
                  Ma dzieci, sprawy finansowe jeszcze się ciągną bo firma była wspólna.
                  Sprawy rozwodowe zbliżyły nas do siebie😉 najwyżej zostanę przyjaciółko-koleżanką.
    • shimer_shine Re: Relacje 20.03.19, 19:37
      dla mnie asy to zawsze szansa na coś dobrego, dlatego napisałam że według mnie coś z tego może być gdyż as monet jest na końcu, co oznacza szanse na trwałą znajomość, może niekoniecznie odrazu związek (czego też nie wykluczam) ale np. stały kontakt, przyjaźń gdyż w sumie pytanie dotyczyło uczuć, a nie przyszłości relacji...ale nie nastąpi to tak odrazu, gdyż as poprzedzony jest karta zmienności losu, która pewnie pokazuje stan obecny między Wami.
      tak więc dalej upieram się przy wersji optymistycznej, że z czasem coś może wyniknąć z tego coś pozytywnego, ale co to pokaże czas, gdyż skoro facet jest po przejściach, to na pewno go potrzebuje żeby znowu odżyć emocjonalnie
      • yorka83 Re: Relacje 20.03.19, 20:43
        Dla mnie as to rowniez szansa na cos nowego, ale nie gdy pokazuje sie w istniejacej juz od pewnego czasu relacji (wyjatek ciaza). Dla mnie ta relacja osiagnela co sie dalo -10kiel.
        • biala_magnolia2018 Re: Relacje 20.03.19, 22:05
          Wydaje mi się, a przynajmniej tak wynika z treści postu, że tu nie można jeszcze mówić między nimi o jakiejś relacji, gdyż oni w związku nie byli, a jedynie widują się czasem i rozmawiają - Ulo, mam rację? Jeśli tak, to nie mieli jeszcze szansy osiągnąć tych 10 pucharów nie będąc w związku...
          • ula-pula Re: Relacje 21.03.19, 06:11
            Dokładnie tak to wygada.
            • misboaa Re: Relacje 21.03.19, 11:21
              ula-pula napisał(a):

> Dokładnie tak to wygada.

Ula, ta relacja może ci dać wiele przyjemnej zabawy, ale nie rozwinie się w nic poważniejszego. Nie licz na to. Chcesz się bawić to się baw. Mambo No 5 cie nie oszuka.
              • ula-pula Re: Relacje 21.03.19, 12:42
                Dziękuję. Co ma być to będzie. Nic na siłę.😉
          • yorka83 Re: Relacje 21.03.19, 11:01
            ale jakas relacja pomiedzy nimi jest, nie chodzilo mi o "zwiazkowa". jezeli zas 10kiel byla by na koncu, to moim zdaniem relacja posunela by sie do przodu. a skoro na koncu jest as, to dla mnie to cos nowego.
      • ula-pula Re: Relacje 20.03.19, 21:53
        Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Ja też nie odebrałam tego rozkładu tak pesymistycznie.
        Zastanawia mnie jedno- uczę się i stad moje wątpliwości. Zadałam pytania o teraźniejszość a misboaa odwołała się do przeszlosci( zresztą świetnie odczytała jego przeszłość). I tu moje zwątpienie w to, że kiedykolwiek tarot przemówi do mnie w oczywisty sposób. Pytam o teraz a odpowiedź opowiada o tym co było? Dlaczego??? Jestem kompletnie zielona. Myslalam, że jak pytam o teraz to odpowiadam o teraz a tu nie ma tak łatwo i prosto.😩
        • biala_magnolia2018 Re: Relacje 20.03.19, 22:03
          ula-pula napisał(a):
          Pytam o teraz a odpowiedź opowiada o tym co było? Dlacze
          > go??? Jestem kompletnie zielona. Myslalam, że jak pytam o teraz to odpowiadam o
          > teraz a tu nie ma tak łatwo i prosto.😩
          Może tu po części znajdziesz na to odpowiedź: Tekst linka

• misboaa Re: Relacje 21.03.19, 11:14
        shimer_shine napisał(a):

> dla mnie asy to zawsze szansa na coś dobrego, dlatego napisałam że według mnie
        > coś z tego może być gdyż as monet jest na końcu, co oznacza szanse na trwałą zn
        > ajomość, może niekoniecznie odrazu związek (czego też nie wykluczam) ale np. st
        > ały kontakt, przyjaźń gdyż w sumie pytanie dotyczyło uczuć, a nie przyszłości r
        > elacji...ale nie nastąpi to tak odrazu

Rzecz w tym, że ona nie pyta o możliwość kolegowania się z nim. Odpowiedziałam zgodnie z tym co ona ma na myśli. Kolegowanie się z nim ma już teraz... i "kolegować się " może nadal. Nie ma żadnych przeszkód w tym bo jak widać w kartach to nie jest typ człowieka który ją oszukuje. Mało tego, może nawet się z nim "całować" kiedyś tam...
        Odpowiadam jednak, że mimo tego i tak nie wyniknie z tego nic więcej. I nie chciała bym żeby ona traciła czas czekając na to.

> tak więc dalej upieram się przy wersji optymistycznej, że z czasem coś może wyn
        > iknąć z tego coś pozytywnego, ale co to pokaże czas, gdyż skoro facet jest po p
        > rzejściach, to na pewno go potrzebuje żeby znowu odżyć emocjonalnie

Już mówiłam, że jej nic podstępnego z jego strony nie grozi wiec oczywiście może utrzymywać z nim kontakt i mieć jakąś tam relacje. Spotykać się, pisać, a nawet obściskiwać w pubie jak ma ochotę. Tylko mieć świadomość na jakiej stopie to robią. To jest właśnie wersja optymistyczna. Czasami karty pokazują partnerów takich że włosy się jeżą na głowie od których trzeba uciekać. On jest ok, ale nie jest do związku z nią.
        On jest obecnie w takim takim Panem Mambo No. 5
        www.youtube.com/watch?v=EK_LN3XEcnw
        tylko że w wersji z przymrużeniem oka, "mniej aktywnej". Po prostu taki ma etap życia i niewiele na razie potrzebuje. Na pewno musi przepracować porażkę bo jego głęboko dotknęło, a ja jej nie życzę żeby chciała być jego pielęgniarki licząc, że jak jest tą która mu w tym pomoże i wtedy będą razem...
        Nie.
        Natomiast jeśli chce mieć z nim kontakt, spotkać się i odprężyć od czasu do czasu bez robienia sobie nadziei to jak najbardziej on się do tego nadaje. Jest ok.

• ula-pula Re: Relacje 22.03.19, 17:43
          Pokusiłam się i postawiłam karty na przyszłość relacji: 6 denarow+diabeł+moc
          Skojarzyło mi się to z układem na seks.
          • misboaa Re: Relacje 23.03.19, 22:37
            Przeciez masz wszystko opisane w pierwszej czesci. Po co druga?
            • ula-pula Re: Relacje 24.03.19, 08:11
              Dla nauki. Rozumiem, że dobrze zrozumiałam ostatni rozkład. Dziękuję.
              • misboaa Re: Relacje 24.03.19, 09:51
                ula-pula napisał(a):

> Dla nauki. Rozumiem, że dobrze zrozumiałam ostatni rozkład. Dziękuję.

Acha :p
                Już nie ucz się więcej na tym przykładzie bo za chwilę zaczną ci wychodzić bzdury i się zgubisz.

W pierwszej części masz wszystko podane na tacy. Nie musisz się obawiać że on jest nieuczciwy. Chcesz się "przytulać" z panem Mambo No 5 i też mieć w tym frajdę to możesz big_grin
                Będziesz zadowolona.
                Chcesz budować poważny związek i stosujesz powyższą metodę to od razu daj sobie spokój bo wylądujesz ze łzami w poduszce z własnej winy.
                Musisz to rozgraniczyć w sobie czego ty chcesz.
                • ula-pula Re: Relacje 24.03.19, 12:38
                  Obawiam się, że po ostatnich moich doświadczeniach życiowych (25 lat z facetem, który okazał się obcym człowiekiem) nie wiem czy chce budować poważny związek. Ale dziękuję za poświęcony czas i naukę. Zrozumiałam wszystko 😁
                  • misboaa Re: Relacje 24.03.19, 13:35
                    ula-pula napisał(a):

> Obawiam się, że po ostatnich moich doświadczeniach życiowych (25 lat z facetem,
                    > który okazał się obcym człowiekiem) nie wiem czy chce budować poważny związek.
                    > Ale dziękuję za poświęcony czas i naukę. Zrozumiałam wszystko 😁

Oczywiście, że nie musisz. Życie jest twoje, wiesz czego oczekujesz. Jeśli druga osoba cię nie rani to żyj jak tobie się chce. Wróżbę znasz.Chyba zaczniesz go naciskać big_grin big_grin big_grin
                    • ula-pula Re: Relacje 24.03.19, 16:13
                      😂😂😂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka