Dodaj do ulubionych

Intencje pewnej osoby

24.09.20, 21:17
Witam, rozłożyłam dziś karty na pytanie- Jakie zamiary ma pewien pan który odezwał się do mnie na Instagramie? Wylosowałam 3 karty - Kochankowie, 7 Mieczy i Paź Monet. Podejrzewam, że jest to fałszywe konto i ukrywa siê pod nim pewien mężczyzna który robi podchody do mnie od dwóch lat - ale nigdy wprost.
I tutaj wylosowałam Kochanków-chodzi o uczucia czy mogę sądzić, że om jest uczuciowo zaangażowany? 7 Mieczy to podstęp- podszywa się pod inną tożsamość by...po co? Pobawić się? Paź Monet to wg mnie otrzymanie wiadomości. Facet chce być w kontakcie. Utrzymać znajomość( Monety).
Ja już nie mam do niego siły.
Obserwuj wątek
    • czarnula46 Re: Intencje pewnej osoby 25.09.20, 08:31
      Facet szuka przygód Kochankowie robi jakieś zagrywki 7 mieczy i widzi w tym swoją korzyść Paź Denarów
      • ta_obca1717 Re: Intencje pewnej osoby 25.09.20, 11:17
        Czy Kochankowie to aby na pewno "przygoda"? Dla mnie to zbyt poważna karta, jest wiele innych mówiących o przygodach.
        Często czytam, że kochankowie to wybór. W zależności od rysunku na karcie. U mnie para trzyma się za ręce a nad nimi jest anioł - jakby zcalał tą parę.
        Ktoś ma inne pomysły?
        • czarnula46 Re: Intencje pewnej osoby 25.09.20, 11:31
          Kochankowie to też romanse..ta trzecia lub ten trzeci..
    • koradebu Re: Intencje pewnej osoby 25.09.20, 21:46
      Przy Kochankach jest 7 mieczy, być może jego intencje są nie do końca uczciwe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka