magdalena.1230
04.01.21, 21:14
Mam w perspektywie stanąć w kwalifikacjach do wojska... Czuję że konkurencją jest silna a ja taka średnia choć jak to mówią małe a dużo może. To ja taka kobietka i Koło mnie na kwalifikacji mężczyźni ich zawsze jest więcej .
Trudno jak się potoczy :
1)Tak mam działać 6 monet (9 monet)
Prosić o pomoc, nie kryć się z moją chęcią dostania się do wojska . Prosić,pukać gdzie się da. Różne kanały i znajomości szukać szukać.
2) Nad tym pracować 8 Mieczy (Księżyc)
Nad sobą ,nad swoimi ograniczeniami i tym co powoduje że się boję . Testy sprawnościowe popracoeac nad lepszymi wynikami z testu sprawności.
3)To sytuacja do marca 9 Buław( Kapłanka l
Do marca będzie dużo niepewności,Kapłanka jest pozytywna bo daje nadzieję I pozytywny kierunek obrany drogi .
Możliwa praca zalążek jakiejś umowy .
4) To praca od marca do grudnia Kapłan ( 3buław)
Mocne karty Kapłanka do marca a od marca do końca roku Kapłan- jest moc,dobry kierunek ,pomoc kogoś z góry . Nowe nastawienie na sprawę .
Karty dobrze się pokazują tylko że faktycznie to uda się to w obecnej chwili muszę się uszczypnąć.
Mam panów którzy mogli by mi pomóc :
1.Pan M. 2 monet - zależy jak wiatr zawieje ,bo z jedną strony może ale czy chce .
2.Pan nr.2 A. 5 buław - Ten jest konkretny jak powie to od razu rusza do działania . On jest najbardziej ruchliwy do działania i przepchania mnie przez cały etap ...
3.Pan nr 3 Pan M. 7 mieczy (Wisielec)
Ten mi najbliższy sercu ,ale oszust ..pobajeruje i odciągnie sprawę .
Niestety nie jest słowny w czynach .