Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

29.03.22, 10:33
Już 3 raz nie zdałam prawa jazdy na totalnej głupocie a umiem i lubię jeździć. Nie wiem dlaczego ciągle tego nie mogę zdać. Pomożecie zinterpretować rozkład? Ciężko mi interpretować rozkłady dla samej siebie bo nie jestem obiektywna wtedy.
Dlaczego nie zdałam? Królowa Buław
Co mam zrobić żeby w końcu zdać? Król Mieczy, 10 buław
Co tam widać w sprawie mojego prawa jazdy w przyszłości? Paź Monet, Odwrócony As Mieczy, 4 Mieczy, Odwrócona 9 Mieczy
Obserwuj wątek
    • czarnula46 Re: prawo jazdy 29.03.22, 21:13
      Królowa buław to dumna kobieta mam wrażenie ze wsiadając do auta jestes spieta. Dlatego robisz podstawowe błędy albo robisz po swojemu i dalej popelniasz podstawowe błędy.

Na przyszłość widzę zdany egzamin kiedy wyluzujesz sie

Co zrobić żeby zdać krol Mieczy ano włączyć logiczne myślenie przeanalizowac co do tej pory robiłaś źle i wyciągnąć wnioski w 10 bulawach dasz rade tylko musisz dać z siebie wszystko maksimum wysiłku

Na przyszłość spoko zdasz tylko musisz odciąć się od negatywnych myśli, stresu wyciszyć się i na spokojnie.
      Wszystko będzie dobrze
      • xsarax Re: prawo jazdy 07.04.22, 10:22
        dziękuję!
    • tabularasa22 Re: prawo jazdy 29.03.22, 21:21
      Nerwy. Królowa Buław jest porywcza i niecierpliwa. Plus trochę stresu z racji egzaminu i gotowa wtopa. A egzaminatorzy to grymaśni są smile
      Co masz zrobić " uzbroić się " w opanowanie, chłód, i wyłączyć emocje. Popracować nad spokojną jazdą. Slow motion. Może wydaje Ci się że umiesz jeździć ? Skoro nie masz prawa jazdy to jak duże możesz mieć doświadczenie ?
      Co tam w sprawie na przyszłość to strasznie dużo kart wyciągnęłaś smile rany .... ale mieczy odwróconych jeden za drugim smile Kluczem Paź Mieczy - uczeń. Nie odrobisz lekcji - nie pojedziesz. Może 1-2 dodatkowe lekcje ? W formie egzaminu np. umówić się z instruktorem. Hmmm , no i do skutku smile w końcu zdasz smile
      • xsarax Re: prawo jazdy 07.04.22, 10:23
        dziękuję!!
    • aprepopa Re: prawo jazdy 15.04.22, 19:46
      Powinnaś chociaż spróbować zinterpretować swoje karty, nim dostałaś pomoc w interpretacji...

Wyciągnęłaś cztery karty na przyszłość. Jak to widzisz?
    • sekatoor Re: prawo jazdy 20.04.22, 19:45
      9Mieczy doprowadzi na koniec własnych możliwości każdego, lepiej się wycofać i wyciszyć.W 4 Mieczy uzdrowienie alo... nie. 10Buł. -wyrzucić śmieci z umysłu, jak piszą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka