Dodaj do ulubionych

Zastanawiam się

29.04.22, 23:54
Witam, czy ktoś postawiłby karty na moje dwa pytania? Oczywiście w zamian też mogę spróbować odpowiedzieć na coś prostego wink
Jestem sportowcem i dostałem propozycję wzięcia w udziału w wydarzeniu sportowym
1. Czy powinienem przyjąć ta ofertę?
2. Jakim wynikiem się dla mnie skończy ten pojedynek?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Zastanawiam się 01.05.22, 13:25
      1. Czy Magicznyb555 powinien przyjąć te ofertę ? Odwrócony Paź Kijów , odwrócony Diabeł , Słońce .
      Zakładając , ze jest teraz w dobrej formie, nie leczy jakieś kontuzji i myśli , ze już prawie dobrze, to tak. Jeśli z czegoś się leczy , to nie. Czy powodem do przyjęcia nie jest jakaś pycha, zadawniona złość ?
      2. Jaki będzie wynik ?
      Cesarz, ósemka monet, dziesiątka pucharów. Zwyciężysz po długiej walce.

• andgie Re: Zastanawiam się 01.05.22, 13:26
        Tutaj zdjęcie do drugiego pytania.
        • magicznyb555 Re: Zastanawiam się 01.05.22, 19:56
          Przede wszystkim bardzo dziękuję za postawione karty.
          Jestem zdrowy, kontuzji brak i w formie jestem dobrej. Zastanawiam się nad przyjęciem tej propozycji bo było wcześniej parę zakrętów ale chyba o to chodzi żeby potem wychodzić na prostą nie smile
          Co do drugiego pytania to powinno być dobrze, trzeba będzie się napracować ale będę zadowolony po wszystkim i zwycięski.
          Zostało jeszcze trochę czasu, oczywiście po wszystkim zweryfikuję karty.
          Pozdrawiam
          • andgie Re: Zastanawiam się 01.05.22, 22:09
            Dzieki wielkie, daj znac jak poszlo.
            • magicznyb555 Re: Zastanawiam się 15.05.22, 14:06
              Na dole weryfikacjasmile
    • akademia.magii Re: Zastanawiam się 04.05.22, 01:19
      1. Czy powinienem przyjąć ta ofertę?

Tak, ale pod jednym warunkiem, musisz mieć dobrego niezależnego prawnika przy podpisywaniu kontraktu, najlepiej kobietę prawniczkę. wówczas sukces gwarantowany na wszystkich poziomach. Królowa mieczy gwarantuje nie tylko sukces w tym danym momencie, ale również następstwa będą korzystne na przyszłość, coś z tego wykluje się pozytywnego później. Musisz mocno przestrzegać diety, bo grozi ci zapalenie jelit, albo żołądka, co może pokrzyżować plany, również uważać na alkohol w nadmiarze. Jest w Twoim otoczeniu mądra dominująca kobieta, należy słuchać jej rad i nie wchodzić z nią w konflikty.

3 pucharów oznacza, że sporo kobiet będzie tobą zachwyconych, ale należy uważać , bo to nie jest uczuciowo szczere, raczej interesowne. Znów sukces, ale uwaga na niebezpieczeństwo szybkiego zapalania się do działania, a potem szybkiej utraty długotrwałej motywacji.

Król buław odwrócony ostrzega przed tym, abyś nie popadł w arogancję wobec przeciwnika, nie musisz go szanować, ale nie lekceważ. Jesteś jak wytrawny wojownik i żołnierz, ale jeszcze musisz popracować nad nieugiętą postawą wewnętrzna, szybkość i techniki ok, ale zwiększyć jeszcze wole walki i zwycięstwa = wiara!. Technika nie pomoże gdy są braki energii wewnętrznej = chi. Pod wpływem chwilowej emocji i afektu możesz zniszczyć jednym ruchem długo wypracowywany sukces. panowanie nad sobą wskazane w każdej sytuacji, nie daj się prowokować i wpuszczać w pułapki.

2. Jakim wynikiem się dla mnie skończy ten pojedynek?

Karta Sąd oznacza, że nie będzie łatwo, ale zakończy się twoim sukcesem. Poczujesz się jakbyś narodził się na nowo. To będzie miało duży wpływ na dalsze życie. To skasuje jakieś twoje stare niezbyt udane sprawy. Materialnie się poprawi. To może wpłynąć na zmianę zamieszkania. Siły wyższe ci sprzyjają, uważaj na znajomości niejasne. Nie trać czujności, szczególnie wobec tych co się napraszają jako przyjaciele.

Król pucharów znów wskazanie na źle podpisane umowy i kontrakty, mogą pogrzebać twój sukces. W otoczeniu ludzie przekupni mogą bardzo zaszkodzić twojej reputacji.

As buław mówi o tym, żebyś nie przesadził z treningiem, bo się spalisz, możesz się przetrenować, odpoczywaj dużo i regeneruj się, nadmierna ambicja i nadgorliwość szkodzi gorzej niż lenistwo. Pilnować kontraktu, bo się rozczarujesz finansowo.

To uzupełni interpretację andgie

polecamy się na przyszłość akademia.magii@gazeta.pl

• magicznyb555 Re: Zastanawiam się 04.05.22, 15:08
        Wow, bardzo dziękuję. Szczegółowo i obszernie opisane
        Po wszystkim zweryfikuję wasze karty smile
        Pozdrawiam
        • akademia.magii Re: Zastanawiam się 04.05.22, 15:24
          Ok magiczny555! czekamy. Na zdrowie.
      • magicznyb555 Re: Zastanawiam się 15.05.22, 14:05
        Weryfikuję Twoje i andgie karty.

Co do pierwszego pytania: Ofertę przyjąłem, miałem pewne znaki zapytania ale mimo wszystko postanowiłem spróbować bo byłem dobrej myśli że będzie dobrze. Niestety w ostatniej chwili w trochę nieładny sposób ze mnie zrezygnowano.
        Jeśli chodzi o tą dominującą kobietę w moim otoczeniu to tak to wszystko prawda, tak jak i to że mam pewne problemy z jelitami i ogólnie z układem trawiennym.

Co do drugiego pytania: Pytanie było o wynik
        pojedynku a że się nie odbył to nie dowiemy się jak się skończył smile z jednej strony wiadomo szkoda, bo raczej powinno być zwycięsko ale z drugiej strony nic nie dzieje się bez przyczyny i może to znak że jeszcze trzeba potrenować.

W związku z tym mam prośbę czy byście mogli postawić mi karty na pytanie jak potoczy się dalej ta moja kariera sportowa? Czy będę odnosił sukcesy?
        Pozdrawiam
        • andgie Re: Zastanawiam się 15.05.22, 14:52
          Dzięki za weryfikacje. Tak czasem bywa, ze dopiero po zdarzeniu można się zorientować , „ co tarot miał na myśli”. Odwrócony Paź Kijów i Diabeł pokazują niedojrzałość i trochę nieczyste intencje , może „ma być tylu zawodników , nie mamy kompletu, Magiczny się nada. Nie nada się ? To pa, pa.” No i jednak przyznajesz, ze jakieś problemy zdrowotne masz.
          • andgie Re: Zastanawiam się 15.05.22, 18:56
            Trudno mi sie stawia karty na ogólne pytania , w dodatku na dalsza przyszłość. Zadałam pytanie : Jak się potoczy dalsza kariera Magicznego? w rozumieniu na bliższa przyszłość , teraz , niedaleko.
            Odwrócony Rydwan, 9 monet, Sprawiedliwość . Teraz sukcesów nie widać , jest jakaś blokada. Może jeszcze nie całkiem wydobrzales , jeszcze potrzebny jest trening . Nie spiesz się . Sprawiedliwość dobrze zweryfikuje należyte przygotowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka