Dodaj do ulubionych

zmiana danych

28.08.22, 10:48
Bardzo proszę o odpowiedź, czy urząd pozytywnie przychyli się do mojego wniosku o zmianę Nazwiska i go zaakceptuje - 2 miecze-6 buław-4 buław? Przyczyna tej zmiany jest dosyć niestandardowa więc mam duże obawy, że wniosek zostanie odrzucony. Karty według mnie pokazują, że to będzie dla urzędu ciężki orzech do zgryzienia, będą mocno wahali się z podjęciem decyzji ale w 6 buła ostatecznie widać, że mimo wszystko decyzja będzie pozytywna i widać tu moje zadowolenie w 4 buł?
Obserwuj wątek
    • anhelica6darc Re: zmiana danych 28.08.22, 11:45
      I jeszcze jedno pytanie: w którym urzędzie powinnam złożyć wniosek, aby uzyskać pozytywną decyzję:
      a) PP - Królowa monet
      tutaj decyzja powinna być pozytywna
      b) PI - 4 buław
      tu też kojarzy mi się decyzja pozytywna
      c) OZ - Diabeł
      tu będą problemy, możliwe że posądzą mnie o jakieś manipulacje lub sami coś będą manipulować aby dać decyzję negatywną?
      Podsumowując - składać wniosek w urzędzie a lub b?
      • andgie Re: zmiana danych 30.08.22, 14:08
        W urzędzie A. 4 buław często pokazuje sytuacje już dokonana i nieulegająca zmianie.
        • andgie Re: zmiana danych 30.08.22, 14:09
          Na tej samej podstawie mam wątpliwości , czy wniosek o zmianę nazwiska zostanie zaakceptowany. Ale nie ma tu kart pokazujących ostateczna odmowę , wiec raczej będzie dobrze. Napisz, co się stało dalej.
          • anhelica6darc Re: zmiana danych 31.08.22, 12:23
            Super - bardzo dziękuję za Twoją interpretację i zgodnie z wskazówką - złożę wniosek w urzędzie A. Oczywiście dam znać o wyniku. Wniosek zamierzam złożyć we wrześniu więc zapewne odezwę się jakoś w październiku po uzyskaniu decyzji. Pozdrawiam smile
        • anhelica6darc Re: zmiana danych 11.09.22, 11:51
          Niestety w Pani urzędnik z urzędu "a" zwyczajnie mnie spławiła i powiedziała, że nie mają teraz wolnych terminów i są bardzo odległe i żebym spróbowała w urzędzie w swoim mieście zamieszkania, a z tego co mi wiadomo, nie obowiązuje żadna rejonizacja. Zwyczajnie nie chciało się jej tym zając, gdyż powiedziałam ze mogę poczekać to zaczęła gadać wymijająco, abym spróbowała lepiej gdzie indziej...Będę więc próbowała teraz z urzędzie c, chociaż tu karta wypadła najgorsza
          • anhelica6darc Re: zmiana danych 03.10.22, 12:44
            Karty mnie ostatnio zaskakują - udało się w instytucji nr c), dla której padła najgorsza karta. Nigdy nie spodziewałabym się w Diable pozytywnej osoby.. Mam już decyzję pozytywną, a urzędnik bardzo rzeczowa, konkretna osoba, całkowicie pozbawiona cech tej karty
            • andgie Re: zmiana danych 03.10.22, 19:15
              Kiedyś wypadł mi Diabeł jako karta dnia. Myślałam, ze będzie kiepsko. Tymczasem, spędziłam kilka godzin sprzątając, odkurzając i prasując. Potem usiadłam sobie z lampka wina ( diabelski trunek!) i z duma popatrzyłam sobie po moim czyściutkim, pachnącym domu. To był bardzo dobrze przeżyty dzień, pracowicie, owocno i z przyjemnością - bo nie mogę powiedzieć, ze byłam nieszczęśliwa czyszcząc łazienkę. Ktos by mógł powiedzieć: byłaś w szponach Diabła, mogłaś się wydostać- nie sprzątać - ale nie chciałaś. Ale dla mnie to był
              świetnie spędzony dzień. Może ten Diabeł będzie oznaczał dla Ciebie kreatywna osobę w urzędzie, pracowita , taka, która chce dokopać się do precedensów , zapisków małym druczkiem i naprawdę Ci pomóc?
              • anhelica6darc Re: zmiana danych 03.10.22, 20:53
                Możliwe, że jest tak jak piszesz - osoba bardzo pomocna, niestandardowa, z dużą wiedzą, postanowiła mi pomóc poznawszy moją historię, gdy inni nie chcieli ze mną rozmawiać. Ogólnie karty były pozytywne i czułam, że w końcu gdzieś się uda nie tu to tam, ale właśnie najmniej spodziewałam się pozytywnej odpowiedzi po Diable. Chyba trochę polubię w końcu tego Diabełka wink
                • anhelica6darc Re: zmiana danych 03.10.22, 21:02
                  6 i 4 buław to dla mnie na ogół szczęśliwe karty pokazujące pozytywny wynik. 4 buław u mnie to karta podobna w znaczeniu do karty Słońca pokazująca radość i zadowolenie, a w połączeniu z 6 buław to radość z powodu osiągnięcia celu. 2 mieczy mogła tu oznaczać dwoistość decyzji - w jednym urzędzie była można powiedzieć decyzja odmowna poprzez odrzucenie mojego wniosku bez zapoznania się z nim, a w drugim pozytywna.
                  • andgie Re: zmiana danych 03.10.22, 23:07
                    Taka interpretacja tez ma sens. W poprzednich kartach nie widziałam definitywnej odmowy. Próbuj dalej. Czasami urzędy nie wiedza, co zrobić z dana osoba i odsyłają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka