ika78 29.12.07, 11:44 Witam Was ! Przyznam sie na wstepie iz nigdy jakos nie wierzylam we wrozby. W moim zyciu zaczeły dziac sie tak rozne rzeczy iz licze na to ze wrozba mi pomoze! czy moge Kogos o to poprosic??czekam na odpowiedzi. DZIEKUJE -IWI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sukieneczka_czerwona Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 12:29 A jakie masz pytanie,tak troszkę konkretniej prosimy Zdrowie,miłość,praca? Odpowiedz Link
ika78 Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 12:34 zdrowie.a przede wszystkim miłosc! Czy Ty mozesz mi pomoc? Odpowiedz Link
ika78 Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 12:38 wiem ze musze podac date urodzenia moja i tych osob trzecich wiec wolałabym na maila.... Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 13:01 Daty urodzenia nie są mi potrzebneProszę tylko abyś konkretnie zadała pytanie,np. Jaka przyszłość czeka mnie z panem x? Co sądzi o mnie x? Tak żebym wiedziała jak sprecyzować pytanie.Bo jakie pytanie taka odpowiedz Odpowiedz Link
ika78 Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 13:07 totalnie sie nie znam na wrozbach i jakos nie moge zrozumiec jak mozna wrozyc bez zadnych danych...ale coz...Wierze w Twoje doswiadczenie Ja rocznik 1978. i Ich dwoch rocznik 1977 i 1982! Co mnie czeka? jak to sie ułozy i jesli bede z 1977 to czy bedzie dziecko?a jak z 1982 to jak to bedzie ?Chcialabym tak konkretnie napisac jak to wyglada teraz ale na forum ( nie obrazcie sie ) nie czuje takiej intymnosci.... czekam na odpowiedz na miala jesli moge Cie prosic (gazetowego) jak bede mogla sie zrewanzowac?pozddrawiam -iwi Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 13:17 Przeczytaj dokładne regulamin,a dowiesz się jak możesz się zrewanżowacPostaram się pomóc,ale dopiero po południu:Jeśli możesz to napisz jak panowie maja na imię,ewentualnie pierwsze literki ich imion.To mi znacznie ułatwi zadaniePozdrawiam Odpowiedz Link
ika78 Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 13:28 dobrze przeczytam regulamin!Jeśli moge jeszcze prosic o odczytanie z kart odnosnie moje zdrowia.Mam powazne problemy zdrowotne. dziekuje iwi Odpowiedz Link
ika78 przeczytalam reulamin:-) 29.12.07, 13:32 witaj !Po przeczytaniu regulaminu postanowilam napisac pare słow o sobie na maila. !pozdrawiam iwi Odpowiedz Link
ines113 ika 29.12.07, 16:10 to szkolka tarota a nie serwis doswiadczonych zawodowych wrozek, wiec chce Cie uprzedzic, ze kazda dziewczyna ma prawo popelniac bledy. Jakby byly zreszta zawodowe, to by tu darmowo nie wrozyly. Mozesz przeslac juz zaplate na maila Sukieneczce, a jesli chodzi o to, jak funkcjonuje to forum, to chyba zauwazylas, ze wrozby sa podowane TU na forum, a nie na maila, inne osoby moga sie na takich wrozbach uczyc i po to sie to robi. Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 16:42 Wróżbę przesłałam na maila,wiem że nie powinnam tak robić ale sprawa Iwi była naprawdę tak intymna...i tak prosiła...Ehh,chyba za miękkie serce mam.Pierwszy i ostatni raz tak zrobiłam,adminki pewnie mnie za to zlinczują Odpowiedz Link
romanticca Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 17:46 szczerze powiem, że wolałabym by wróżono na forum. Wielokrotnie już podkreślałam, że nie zgodzę się by forum stało się pośrednictwem. Sukieneczka masz wybaczone ze względu na zasługi ale grożę palcem każdy kto prosi o wróżbę na forum - wie na co się decyduje. pozdrawiam Odpowiedz Link
angelbell Re: czy ktos postawi mi karty?BARDZO PROSZE! 29.12.07, 18:28 Lincz nie jest zadnym rozwiazaniem a poza tym jakze trudno wykonalny wirtualnie hehe.Kazdy kto zachowac chce anonimowosc ze wzgledu na charakter sprawy moze wejsc tu jako gosc pod dowolnym nickiem jednoczesnie swoj prawdziwy nick podajac nam trzem do wiadomosci, czego my rzecz jasna nie upublicznimy.Wrozba jednak musi znalezc sie tutaj na forum, poniewaz sprawa taka jest warsztatem szkoleniowym dla innych wrozek i tego kazda z nas powinna pilnowac bez przypominania a prosbom o szczegolnie tajne potraktowanie sprawy nie ulegac.Forum to forum , bylo, jest i bedzie miejscem publicznym, jesli ktos w takim miejscu szuka rady, musi z regulami tegoz miejsca sie zgodzic a nie ustanawiac wlasne.Niejeden raz zreszta wrozba wzbogacila sie o szereg szczegolow kiedy przygladalo sie jej wiecej osob i komentowalo, co jest korzystne dla forumowiczek i dla osoby proszacej o powrozenie.Jednoczesnie stanowi pole wymiany pogladow a bywa, ze i konfrontacji wrozb 2 osob niezaleznie od siebie podejmujacych temat. Odpowiedz Link