kanartos 12.06.08, 08:32 Rzucil mnie facet,znalazl sobie inna dziewczyne.chcialabym wiedziec,czy juz z nia zostanie?czy ja kocha?czy moze ich zwiazek sie rozpadnie a on wroci do mnie?czy moze ja znajde kogos innego? Prosze pomozcie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 12:41 daj spokoj i w ogole nie mysl o tym draniu i jeszcze brakuje by gnojek chcial wracac Odpowiedz Link
vickydt Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 13:02 mła myśli tak samo. Co to za pomysł, zeby przechodzony towar przyjmowac )). 3maj sie! -------------------------------------------------------------- o ile zdrowy człek czasem wątpi czy nie stał sie wariatem, o tyle wariat co do swej normalności i choroby innych nie ma cienia wątpliwosci... Odpowiedz Link
kanartos Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 13:32 wiem,ze tak myslicie,ale czy moglabym prosic o wrozbe?ciekawa jestem kiedy i czy w ogole znajde kogos.i czy moj ex bedzie szczesliwy z tamta czy tez nie. Odpowiedz Link
vickydt Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 13:38 moze ktos Ci powrozy, ale zaglądać w gary osób trzecich w stosunku do proszącego o wróżby nie praktykujemy. Od tego są paparazzi. Wielokrotnie o tym dyskusja byla. -------------------------------------------------------------- o ile zdrowy człek czasem wątpi czy nie stał sie wariatem, o tyle wariat co do swej normalności i choroby innych nie ma cienia wątpliwosci... Odpowiedz Link
angelbell Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 13:48 Jesli wybral inna i jest w innym zwiazku to za plecami zagladac w jego zycie nie nalezy, prawda, to jego sprawa jak sie czuje z tamta dopoki sam nie bedzie chcial zainteresowanej opowiedziec o tym. Odpowiedz Link
czaszka00 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 13:44 kanartos napisała: > wiem,ze tak myslicie,ale czy moglabym prosic o wrozbe?ciekawa jestem > kiedy i czy w ogole znajde kogos.i czy moj ex bedzie szczesliwy z > tamta czy tez nie. życz mu szczęścia z tamtą ...to i do ciebie szczęście się uśmiechnie. Odpowiedz Link
kanartos Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 14:29 rozumiem,nie wiedzialam ze tak nie powinno sie robic,po prostu mi mowi ze jest mu dobrze,innym ludziom co innego.ale niewazne. To czy w takim razie ktos zechce spojrzec w karty jak moje sprawy uczuciowe sie poukladaja?prosze.. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 15:11 spotkasz innego faceta. Ale: natura zalesia jak nie ma drzewa w danym miejscu. Wiec musisz najpierw wyciac pozostalosci po tym co sobie inna znalazl, przejsc zalobny okres i zalamania, przejsc desperacji okres. Miec juz zwis totalny i wtedy, niespodziewanie ten wlasciwy sie wlasnie pojawi..... Odpowiedz Link
kanartos Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 15:35 a czy to wynika z kart czy z psychologicznego punktu widzenia? Odpowiedz Link
vickydt Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 15:55 psychologia nie do końca. Jeśli już, to karma, którą sobie fundujesz. Jak chcesz zabić klin klinem to mozesz to robic, tylko że ten facet nie będzie wyśnionym tylko erzatzem. -------------------------------------------------------------- o ile zdrowy człek czasem wątpi czy nie stał sie wariatem, o tyle wariat co do swej normalności i choroby innych nie ma cienia wątpliwosci... Odpowiedz Link
amarta25 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 15:58 wiem,ze tak jest..chcialabym tylko zapytac kart czy tak sie w ogole zdarzy,czy mam w losie zapisane poznanie kogos,bo moze jednak zostane sama?czemu nikt nie chce mi tych kart postawi? Odpowiedz Link
vickydt Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:01 Zasadą forów i grup usenetowych jest pisanie z 1 adresu... a w każdym razie w 1 wątku to już kosmicznie wygląda. Czy tez może piszą tu 2 osoby z tym samym problemem i o tego samego faceta chodzi? Przepraszam, ale jak mamy ufać takim osobom jeśli z nami tak się postępuje??????? -------------------------------------------------------------- o ile zdrowy człek czasem wątpi czy nie stał sie wariatem, o tyle wariat co do swej normalności i choroby innych nie ma cienia wątpliwosci... Odpowiedz Link
czaszka00 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:15 min 25 postów o ile wiem - czy coś w tej kwestii się zmieniło ?????? ja mogę stawiać karty dla ćwiczeń owszem czemu nie ? tylko : 1 musi mi się chcieć )))))))))))))) 2 pytający musi zrozumieć że wszystkiego od razu nie dostanie 3. wszelkie krętactwa są u mnie źle odbierane 4. Jeśli wyczuwam jakąś "zła" energię - typu czy ex facet będzie z tamtą szczęśliwy - ja to odbieram czy podwinie mu się noga ? 5. takie pretensjonalne pytanie czemu nikt nie chce postawić kart - również ukierunkowuje mnie na to by kart nie ruszać - sorry ale nie ma tu obowiązku stawiania kart. Tu jest przede wszystkim szkółka ! a nie salon "darmowych" wróżb Sorry ale takie rzeczy powstrzymują mnie od wróżenia osobom które mają mniej postów niż w regulaminie ... Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:27 amarta25 napisała: > wiem,ze tak jest..chcialabym tylko zapytac kart czy tak sie w ogole > zdarzy,czy mam w losie zapisane poznanie kogos,bo moze jednak > zostane sama?czemu nikt nie chce mi tych kart postawi? czlowiek sam sie rodzi i sam umiera.Normalna kolej zycia. Trzeba w sumie nauczyc sie zyc samodzielnie a nie szukac jakichs desperackich symbiotycznych zwiazkach, bo po co ci to. No i co z tego ze bedziesz jakis czas sama? Zwiazki sie pojawiaja W KAZDYM wieku, a nie tylko wsrod 20 latkow ( ci wczesni sie rozwioda w wiekszosci juz po 30tce he he) Miej wszystko gdzies. Realizuj sie tymczasem w przyjazniach i zawodowo. Czytaj ksiazki. Zaraz pojawia sie jakies swory zalotnikow bo zycie dziala nieco przekornie, ty ich miej jednak GDZIES. Jeden zalotnik bedzie cierpliwszy i... uda mu sie he he. I pamietaj: to on ma sie martwic czy to go czasem nie rzucisz a nie ty czy on ciebie. Przeciez masz TYLE do zaoferowania i jestes taka super laska/ nie lada partia to wziecia co sobie poradzi lepiej niz on! Odpowiedz Link
eleonora32 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 21:01 Świetne )) myślę, że uniwersalne i do zastosowania dla każdej z nas)) bardzo mi się podoba, spróbuję się dostosować Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:16 kanartos napisała: > a czy to wynika z kart czy z psychologicznego punktu widzenia? z intuicji starej wiedzmyzwilczkiem Odpowiedz Link
vickydt Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:19 czad, hre hre hre ) -------------------------------------------------------------- o ile zdrowy człek czasem wątpi czy nie stał sie wariatem, o tyle wariat co do swej normalności i choroby innych nie ma cienia wątpliwosci... Odpowiedz Link
kanartos Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:01 ?? poznalam juz kogos i zastanawiam sie czy to moze ten..wole sie nie pakowac w cos bez uprzedniego sprawdzenia tego czegos.dlatego zwrocilam sie do was o wylozenie kart Odpowiedz Link
ines113 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:10 kanartos napisała: > Rzucil mnie facet,znalazl sobie inna dziewczyne.chcialabym > wiedziec,czy juz z nia zostanie?czy ja kocha?czy moze ich zwiazek > sie rozpadnie a on wroci do mnie?czy moze ja znajde kogos innego? > Prosze pomozcie.. Kanartos, caly ten watek nadaje sie tylko do usuniecia. Po pierwsze pod nickiem kanartos nie mozesz prosic o wrozbe, bo trzeba miec minimum 25 postow, a Ty nie masz zadnego. Ale jest jeszcze gorzej, poniewaz okazuje sie, ze 5 czerwca poprosilas dokladnie o ta sama wrozbe pod nickiem amarta, co oznacza, ze swiadomie oszukujesz nasze wrozki i probujesz pod roznymi nicami pytac o to samo. Wlasnie z powodu takich przypadkow zostal zaostrzony regulamin forum. Wrozbe juz otrzymalas, wiec moja rada- przestan oszukiwac przede wszystkim sama siebie. Odpowiedz Link
angelbell Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 16:44 Amarto czkanartos czy jak tam. Tu sie nie oszukuje, robienie w konia wrozek niemilo sie konczy. Poniewaz rozmyslnie wprowadzilas nas w blad chcac wyludzic szpiegowanie swego exa lub jakiekolwiek inne wrozby (a moglas napisac do adminow jaki jest Twoj staly nick i prosic o zamieszczenie postu incognito czyli na nick czasowy), ostrzegam Cie, ze nastepny raz jak zlapiemy Cie na takiej dzialalnosci, zabanuje Twoj glowny nick na naszym forum To na tyle. Odpowiedz Link
okwilk Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 17:17 Przez ostatnich kilka dni przechodzę chyba jakąś chorobę "psychiczno-okulistyczną" mianowicie nicki mi się rozdwajają, roztrajają... chyba pora iść z tym do lekarza... A tak na poważnie, nie wiem skąd się bierze chęć oszukiwania na tym forum - zwłaszcza w przypadku osób, które uczestniczą w jego życiu... przykre bo nie dość, że z tego powodu regulamin "proszenia o wróżbę" został zmieniony (zaostrzony) to w dodatku odbieracie sobie zaufanie jakim was darzymy - każda wasza wpadka w tym stylu, lub nawet "mniej zauważalna" może zaowocować ignorowaniem postów przez osoby które nie życzą sobie by ktoś je oszukiwał. Chyba pora się zastanowić czy to gra warta świeczki... Pozdrawiam, Wilk. Odpowiedz Link
amarta25 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 17:17 przepraszam,wiem ze zrobilam blad,chyba sama sie zapedzilam w kozi rog,wiecej tego nie zrobie.na swoje usprawiedliwienie dodam tylko,ze 2 wrozby wyszly zupelnie inaczej dlatego bylam rozdarta i nie wiedzialam co o tym myslec.przepraszam was jeszcze raz jest mi strasznie glupio teraz Odpowiedz Link
vickydt Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 17:42 > na swoje usprawiedliwienie dodam tylko,ze > 2 wrozby wyszly zupelnie inaczej dlatego bylam rozdarta i nie > wiedzialam co o tym myslec. to nie jest usprawiedliwienie. Czyli tę samą sprawę młócisz już 3 raz? W koncu pewnie karty pokażą to, co chcesz, tylko jaki sens wróżb wtedy... -------------------------------------------------------------- o ile zdrowy człek czasem wątpi czy nie stał sie wariatem, o tyle wariat co do swej normalności i choroby innych nie ma cienia wątpliwosci... Odpowiedz Link
amarta25 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 17:51 dobrze,moze i nie jest to wg was usprawiedliwienie. i tak wyjatkowo mi glupio naprawde. zastanawiam sie czasem z czego to wynika,ze wrozby wychodza inaczej..nie rozumiem Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 18:32 ah bo z wrozbami jasnowidzeniem to jest tak ze wychodza najlepiej jak osoba jakiej sie wrozy ma dosc juz ustabilizowany emocjonalnie stosunek do sprawy. Tzn. karty niejako sie podlaczaja do czleka i jak jest on w trakcie zalamania uczuciowego, czy ma jazde emocjonalna jakas to jakby ma chaos w energetyce i to sie odbija w kartach. Myslenie zyczeniowe i silne pragnienia sa wtedy widoczne i zwyczajnie myla... Odpowiedz Link
amarta25 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 18:46 rozumiem,dlatego byc moze tak te wrozby wychodzily,.mam nadzieje,ze za jakis czas,kiedy rzwczywiscie moje zycie sie troche ustabilizuje,bedzie ktoras/ktorys z was jeszcze chcial mi powrozyc..choc wiem,ze nie zasluguje Odpowiedz Link
okwilk Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 18:51 princesswhitewolf napisała: > ah bo z wrozbami jasnowidzeniem to jest tak ze wychodza najlepiej jak osoba > jakiej sie wrozy ma dosc juz ustabilizowany emocjonalnie stosunek do sprawy. > Tzn. karty niejako sie podlaczaja do czleka i jak jest on w trakcie zalamania > uczuciowego, czy ma jazde emocjonalna jakas to jakby ma chaos w energetyce i to > sie odbija w kartach. Myslenie zyczeniowe i silne pragnienia sa wtedy widoczne > i > zwyczajnie myla... Chciałbym również dodać, że różnice w kolejnych wróżbach mogą być jedynie pokazaniem innego aspektu sprawy. Jeśli np. pierwszym razem pytasz czy on Cię lubi - otrzymasz odpowiedź, kolejnym razem możesz jednak dostać zaledwie szczególik, który na to wpływa i tym samym tłumaczy jego nastawienie. Tak czy inaczej powtarzanie wróżb jest jedynie labiryntem, w który możesz się zapuścić - warto jednak wiedzieć, że w labiryncie łatwo się zgubić. Tu właśnie widać Twoje zagubienie. Chciałaś wróżby - dostałaś, postanowiłaś jednak sprawdzić zgodność wróżb - więc poprosiłaś o jeszcze jedną. Nie rozumiejąc że te dwie wróżby pokazują różne aspekty tego co zachodzi między wami,np. nie plan ogólny - a to co dzieje się w danej sekundzie - zapędziłaś się w ten labirynt. Teraz chcesz kolejnej wróżby - kolejny krok z którego ciężko będzie Ci się wycofać... zgubisz się, więc lepiej zaakceptuj to co dostałaś. Dostrzeż to co Ci pokazano i nie powtarzaj wróżb. Odczekaj pewien czas, daj życiu szansę i dopiero wtedy możesz ze spokojnym sumieniem zapytać - nie obawiając się zagubienia. Pozdrawiam, Oktawiusz. Ps. mam nadzieję że nie powtórzysz już tego błędu... Odpowiedz Link
ines113 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 19:22 Ciesze sie, ze zmienialas nastawienie do calej sytuacji i mam nadzieje, ze piszesz to szczerze, a nie tylko zeby nas udobruchac po wpadce Zgadzam sie z moimi przedmowcami, ze warto sie na razie wstrzymac z dalszymi wrozbami, bo wiecej chaosu moze to przyniesc niz pozytku. A jesli chcesz sie z kims umawiac, to nie patrz od razu na taka znajomosc: co z tego wyniknie, tylko daj tej znajomosci czas i sobie samej. Poki co tesknisz wciaz za ex partnerem, a wiec sama nie jestes raczej gotowa na nowa milosc. Ale spotykac sie z innymi ludzmi zawsze mozna, obojetnie jaki bedzie final. Wazne jest, ze sie otwierasz na nowych ludzi, z czasem wszytko sie ulozy Odpowiedz Link
amarta25 Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 19:35 tak,macie sporo racji,nic tylko odczekac i zobaczyc jak sie zycie ulozy. Odpowiedz Link
okwilk Re: potrzebuje waszej pomocy 12.06.08, 21:47 > tak,macie sporo racji,nic tylko odczekac i zobaczyc jak sie zycie > ulozy. Cieszę się że zrozumiałaś Mam tylko nadzieję, że ta dzisiejsza sytuacja ze zmianami nicków nie powtórzy się już więcej. Jeśli z powodów osobistych, na forum chcesz prosić o wróżbę anonimowo to pamiętaj by napisać o tym do nas - Ty unikniesz niemiłych niespodzianek a inni użytkownicy forum nie będą czuli się oszukiwani. Pamiętaj też o tym, że nie warto powtarzać wróżb. Zawsze należy dać sobie jakiś czas, pozwolić na to by wróżba mogła się spełnić, bądź by Twoje świadome decyzje mogły zmienić przyszłość. Przyszłości nie zmienisz codziennie stawiając sobie tarota na to samo pytanie. Aby zmienić przyszłość potrzeba Twojej pracy, pełnego zaangażowania i naprawdę mocnego postanowienia... Pozdrawiam, Oktawiusz. Odpowiedz Link