Dodaj do ulubionych

wrózba 3 karty

20.11.08, 17:07
Moze ktoś mi pomóc? .Wylosowałam 3 karty rydwan odwrócony ,księzyc pozycja
normalna i kapłan .Spytałam kart o finanse .Co sadzicie o tym układzie?
dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • ines113 Re: wrózba 3 karty 20.11.08, 17:31
      Podaj prosze najpierw wlasna interpretacje kart.
    • gosiadzika Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 08:00

no najlepiej wyciągnąć 3 karty wpisać na forum i czekać, nie wysilać się może
      ktoś odpowie smile

pytałaś o swoje finanse, finanse firmy, możliwości kredytowe ??? możliwości jest
      tak dużo a my nie będziemy zgadywać. Włóż trochę pracy i chęci w interpretację,
      zobaczymy co z tego wyjdzie
      • rasatabula Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 09:25
        lepiej byś moich autek poszukała a nie pitu pitu smile)) pozdrsmile
        • happyy1 Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 11:11
          Mam niepewną sytuacje w kartach dlatego poprosiłam o pomoc.Karta Rydwan
          odwrócona kłopoty finansowe ,księżyc jesli chodzi o finanse plany finansowe sie
          spełnią .Kapłan spełnienie marzeń ,duze pieniądze.To moja interpretacja kart.Nie
          wiem czy dobra.W przyszłym roku licze na pieniądze od rodziny ponieważ ktos
          zachorował i mam dostać jakąs sume ale nie wiem czy to beda duze pieniądze czy
          naprawde je dostane?.Moze któraś z was mi pomoże ?
          • gosiadzika liczysz na spadek? 21.11.08, 11:46
            że ktoś wykituje i ci przepisze czy jak?

jak się ma choroba do pieniędzy?
            • happyy1 Re: liczysz na spadek? 21.11.08, 14:28
              Wiecie co mam wrażenie ze napadacie na mnie .ja myślałam ze moge prosić o pomoc
              ale to jakies niepoważne forum.Chyba tu sie nikt nie zna na kartach.Jakieś
              głupie komentarze.Nie liczę na spadek tylko doszły mnie słuchy ze ktoś w
              rodzinie jest umierający i ma zamiar jakieś pieniądze mi zapisać raczej jakąś
              darowizne .Jeśli nie chcecie mi pomóc to nie a po co głupie uwagi?
              • ines113 Re: liczysz na spadek? 21.11.08, 15:28
                Oto fragment naszego regulaminu, ktory zlekcewazylas od poczatku:

"1. Osoba prosząca o pomoc w interpretacji powinna zamieścić:
                - krótki opis sytuacji,"

Sama nie podalas zadnego opisu i jeszcze masz pretensje o to, ze
                Gosia zwrocila Ci uwage.

"- jakie pytanie zostało zadane,
                - jakie karty zostały wyciągnięte (wraz z opisem znaczeń, pytań na
                które odpowiadają poszczególne karty rozkładu oraz tym czy stosujemy
                karty odwrócone),"

Zadnych informacji na temat znaczen poszczegolnych kart nie
                otrzymalismy.

"- mile widziana jest informacja z jakiej talii korzystamy,
                - własną interpretację kart,
                2. Podanie własnej interpretacji jest warunkiem do otrzymania
                pomocy, forum ma na celu wymianę doświadczeń i opinii oraz
                zachęcenie do samodzielnych prób interpretowania kart."

Swojej interpretacji kart rowniez nie podalas od razu, tylko trzeba
                Ci bylo o tym przypominac.

happyy1 napisała:

> Wiecie co mam wrażenie ze napadacie na mnie .ja myślałam ze moge
                prosić o pomoc
                > ale to jakies niepoważne forum.

Niepowazny jest ten, kto nie zapozna sie z regulaminem, ale sie
                wymadrza na forum nie stosujac sie w ogole do zasad tego miejsca.

Chyba tu sie nikt nie zna na kartach.Jakieś
                > głupie komentarze.

Jesli sadzilas, ze po takim komentarzu zostaniesz zasypana pomocnymi
                interpretacjami kart, to gleboko sie rozczarujesz.

Nie liczę na spadek tylko doszły mnie słuchy ze ktoś w
                > rodzinie jest umierający i ma zamiar jakieś pieniądze mi zapisać
                raczej jakąś
                > darowizne .Jeśli nie chcecie mi pomóc to nie a po co głupie uwagi?

Zycze owocnych poszukiwan forum, ktore spelni Twoje oczekiwania i
                nie bedzie wymagalo od Ciebie niczego w zamian. To miejsce sluzy do
                WYMIANY doswiadczen, energii i zyczliwosci i nie jest miejscem
                zaspokajania potrzeb ludzi nastawionych tylko na branie.
                Pozdrawiam.
    • happyy1 Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 17:15
      Ja sie nie wymądrzam na forum nie wiem czemu z taką agresją Inez mi odpowiadasz
      ? Ja tylko poprosiłam o pomoc .Nie musiałaś mi pisać całej litanii wystarczyło
      napisać ze tu nie pomagacie i nie otrzymam pomocy.Nie napadajcie na mnie jak
      stado wilków bo ja tylko poprosiłam o pomoc .Pozdrawiam
      • ines113 Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 18:25
        Odpisalam Ci z uprzejmoscia, ktorej nie docenilas i nazwalas agresja.
        Uwazaj wiec, zebym Ci nie pokazala prawdziwych pazurowwink
        Powtorze wiec jeszcze raz w bardziej przystepnej i zrozumialej
        formie:
        NIE POMAGAMY aroganckim osobom, ktorym sie wydaje, ze im sie jakas
        pomoc nalezy i niczego nie chca dac z siebie w zamian.
        Ignoruja zasady forumowe, nasz regulamin i zarzucaja uzytkownikom
        forum brak wiedzy i brak powagi.
        Jesli czujesz sie napadnieta, to zmien forum.
        Wpadasz tu, robisz zadyme i jeszcze robisz z siebie niewiniatko. Nie
        potrzeba tu osobek z pretensjami.
        • happyy1 Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 19:11
          Uważaj zebym ci nie pokazała prawdziwych pazurów -i kto tu jest agresywny? Skoro
          prośbę o pomoc odbierasz jako zadyme to zycze powodzenia.Mam nadzieje ze kiedyś
          będziesz potrzebować pomocy i nikt ręki nie wyciągnie do ciebie .Skoro prosiłam
          o pomoc w interpretacji kart i nikt nawet nie zechciał mi pomóc to chyba jest
          brak wiedzy.Ja tu trafiłam na forum dzięki znajomej która miała racje mówiąc ze
          tu jest kółko wzajemnej adoracji .A ty droga Ines brak wiedzy próbujesz ukryc
          poprzez cięty język.Masz brak wiedzy ,nie umiesz trzech kart zinterpretować to
          po co jesteś na tym forum ? Jak widzę jesteś tu kierowniczką zamieszania .
      • okwilk Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 19:06
        > Nie napadajcie na mnie jak
        > stado wilków bo ja tylko poprosiłam o pomoc

Po pierwsze co do napadającego stada Wilków to mogę Ci je zafundować - wzywaj
        mnie więcej a na pewno spełnię te życzenie ;>.

>Ja sie nie wymądrzam na forum nie wiem czemu z taką agresją Inez mi odpowiadasz?
        Po drugie Ines a Inez dla mnie robi różnice. Kolejną sprawą jest to że w poście
        Ines nie ma agresji jest tylko stanowczość niezbędna w pilnowaniu porządku na
        forum.

> Ja tylko poprosiłam o pomoc .Nie musiałaś mi pisać całej litanii wystarczyło
        > napisać ze tu nie pomagacie i nie otrzymam pomocy.
        Przeczytaj "Litanię Ines" jeszcze raz i zastanów się o co jej chodziło - bo
        rozminęłaś się z sensem o kilkaset mil.

A na koniec kilka słów od Wilka prowadzącego.

Po pierwsze, prosisz o pomoc... czy zawsze jak prosisz to obrzucasz proszonych
        błotem i od razu obwiniasz o to że nie chcą Ci pomóc?

Pamiętaj że branie wszystkich na litość, robienie z siebie ofiary świata to
        metoda dobra dla małych dzieci którym się pobłaża.

Gdybyś od razu zapoznała się z regulaminem. Podała pytanie jakie zadałaś i w
        jakiej sytuacji je zadajesz - przynajmniej w dwóch zdaniach, plus swoją
        interpretację to nikt by na Ciebie nie "naskakiwał"...

Choć w zwykłym świecie to "naskakiwanie" nazywa się pytaniem, dociekaniem - robi
        się to po to aby skompletować brakujące informacje.

A skoro nikt by nie musiał zbierać informacji to może i znalazłby się czas na
        pomoc w interpretacji.

A teraz ja mam do Ciebie prośbę przeczytaj swojego pierwszego posta i spróbuj
        pomóc osobie która go napisała. Zapomnij o sobie i postaw się na naszym miejscu
        a kto wie jakie braki dostrzeżesz. Może to ćwiczenie pomoże Ci zrozumieć
        dlaczego regulamin forum został tak a nie inaczej sformułowany, dlaczego ludzie
        się dopytują o to co sama z siebie powinnaś podać prosząc o pomoc. Kiedy już
        dostrzeżesz czego brakowało w pierwszym poście, to nie bój się zacząć od
        początku... zawsze możesz przeprosić ludzi za błoto jakim ich obrzuciłaś i
        pokazując że jednak chcesz się poprawić zapisać swoją prośbę tak aby ktoś kto
        miał ochotę Ci pomóc mógł to zrobić bez "naskakiwania na Ciebie".

Pozdrawiam,
        Wilk.
    • happyy1 Re: wrózba 3 karty 21.11.08, 19:56
      Dobra dziewczyny przepraszam was moze zle was zrozumiałam .Ostatnio dostaje od
      życia w kość ,mam same problemy.Naprawdę myślałam ze ktos mi pomoże ale spoko
      wiem ze nie mam na co liczyc takie zycie .Do Ines przepraszam ja naprawdę nie
      jestem zła i agresywna chyba za duzo emocji w moim życiu .Jeszcze raz Wielkie
      Przepraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka