lenormandia 04.12.08, 20:01 Czy są tutaj takowe osoby, które pogadałyby o Tarocie, ezoteryce przy kawce w kawiarni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kija4 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 05.12.08, 18:51 a sa, tylko ze z tych spotkan jeszcze nigdy nic nie wyniklo. pozdrawiam Odpowiedz Link
balbia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 05.12.08, 19:18 witam bardzo chętnie tylko ,ze ja jestem z Rybnika i do Katowic trochę mi daleko Jestem tarocistką ,a tarot to moja pasja! Odpowiedz Link
lenormandia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 05.12.08, 19:31 Witajcie Z Rybnika jeżdżą pociągi do Katowic Ja jestem chętna na spotkanie. Mało tutaj piszę. Kiedyś więcej udzielałam się na forach ale przeszło mi pisanie, wolę pogadać. Odpowiedz Link
balbia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 05.12.08, 19:34 to moze omówimy szczegóły na gg - 8071692 -pozdrawiam Odpowiedz Link
eleonora32 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 05.12.08, 21:38 Ja również jestem ze śląska. Nawet codziennie bywam w Katowicach ) Tylko, że ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu stąd też tak rzadko tutaj ostatnio zaglądam, nad czym mocno ubolewam. Wybaczcie mi Kochani! Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 06.12.08, 06:37 Witaj Eleonoro. Faktycznie długo Cię nie było. Wracaj do nas, bo pusto sie robi na Szkółce. Pozdrawiam i życze powodzenia. M Odpowiedz Link
gosiadzika ja ja :) 06.12.08, 20:59 ale chyba przed świętami nic z tego nie wyjdzie zresztą zapraszam do sibie - po co się błąkać po kawiarniach Odpowiedz Link
lenormandia Re: ja ja :) 06.12.08, 21:10 Dopiero wróciłam do domu Jutro napiszę do Was Super Gosia. To już 3 chętne jakby co Odpowiedz Link
eleonora32 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 06.12.08, 23:55 chciałabym TUTAJ częściej zaglądać, postaram się w okresie świątecznym, wtedy będzie trochę więcej luzu. A póki co pozdrawiam Was cieplutko) Odpowiedz Link
kija4 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 08:54 proponuje przyszla sobote po poludniu Odpowiedz Link
lenormandia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 10:15 Będę w pracy ale wygospodaruje jedną czy dwie godzinki położyłam teraz na to karty i niestety nie wyszły za ciekawe bo 4 Mieczy, Pustelnik, 10 Mieczy ale co tam, po to są karty aby zmieniać los Gdzie proponujecie? Tak żeby można siąść razem z kartami. Może na Gliwickiej Babie Lato? Odpowiedz Link
gosiadzika Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 12:06 mi by pasowała ta sobota - w katowicach bede miedzy 11- 13 bo mam seminarium Odpowiedz Link
kija4 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 12:26 mam czas do 13.30, potem od 17tej czyli rano jak najbardziej --- jesli przelozymy to i tak bedzie kicha (wg tych kart, wiec wole sie nastawic pozytywnie Odpowiedz Link
kija4 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 12:28 aaaaaaaaa gdybyscie mialy z soba ciekawe talie chetnie poogladam Odpowiedz Link
lenormandia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 13:07 W sobotę pracuję od 10 do 14. Nie dam rady. Dopiero od ok.14,30. Tak, talie trzeba zabrać obowiązkowo. Odpowiedz Link
lenormandia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 16:14 Wieczorem mi pasuje Czy pasuje Wam Babie Lato w Katowicach? Niedaleko dworca PKP na Gliwickiej. Odpowiedz Link
lenormandia Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 16:41 Jeżeli znacie inne osoby, które interesują się Tarotem, innymi kartami wróżebnymi, Runami etc., to zaproście je na spotkanie W Babim Lato byłam raz na pierogach Spodobała mi się atmosfera. Wklejam linka. www.babielato.com.pl/ Odpowiedz Link
abys6 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 17:10 Hej ja też jestem ze śląska Dziewczyny - zobaczcie czy bar będzie otwarty. Już raz było organizowane spotkanie. Okazało się, ze bar nieczynny w ten dzień i nie doszło do spotkania. Nie bylo szans, aby w tłumie się rozpoznać a poza tym każda dochodziła z parominutową, kilkunastominutową różnicą i było mijanie się. To tak dla przestrogi Odpowiedz Link
eleonora32 Re: Osoby ze Śląska - Katowice i okolice 07.12.08, 17:35 Dokładnie, tak było) pamiętam bo sama w tym uczestniczyłam ) i koniecznie wymieńcie się telefonami zeby się ewentualnie zdzwonić. I raczej nie umawiajcie się na Mariackiej ) ja mam złe doświadczenia z tym związane ) Odpowiedz Link
gosiadzika babie lato odpada 08.12.08, 10:17 lokal jest zarezerwowany dla lobby biuściastych z forum gazety pl - ale też polecam Odpowiedz Link
abys6 Re: babie lato odpada 08.12.08, 15:48 o widzę, że dobrze,iż z Eleonorą się odezwałyśmy, aby sprawdzić lokal Odpowiedz Link
gosiadzika Re: babie lato odpada 08.12.08, 18:43 chociaż byłoby to interesujące połączenie tarot i staniki i co teraz? Odpowiedz Link
lenormandia Re: babie lato odpada 08.12.08, 21:14 ... to może ostatnia sobota albo w styczniu. Odpowiedz Link
kija4 Re: babie lato odpada 08.12.08, 21:56 10mieczy - passa zostanie przerwana, i moze kiedys sie uda... a inny lokal? Odpowiedz Link
kija4 Re: babie lato odpada 08.12.08, 21:58 chociaz tak faktycznie to mnie tez nie do konca odpowiada ta data. tylko takie oczekiwanie, ze kiedys sie uda jest conajmniej dolujace. wiec juz nie nastawiam sie na spotkanie;p Odpowiedz Link
lenormandia Re: babie lato odpada 09.12.08, 07:39 A jaki inny lokal gdzie można rozsiąść się z kartami i gdzie nie będą patrzeć jak na wariatki? Mieszkam w Katowicach ale słabo rozeznana jestem w lokalach. Odpowiedz Link
gosiadzika Re: babie lato odpada 09.12.08, 09:14 co sie stało z forum kart lenormand? bo kupiłam sobie jedną talię Odpowiedz Link
sahara9 Re: babie lato odpada 09.12.08, 22:48 Halo! Ja też jestem z Katowic i chętna na tarotowe spotkanie. Może ustalmy jakiś inny termin jeśli komuś nie pasuje. Byłoby cudownie gdybysmy mogły sobie na żywo postawić wzajemnie tarota i pogadać. Odpowiedz Link
kija4 Re: babie lato odpada 09.12.08, 17:34 dziewczyny nie wiem na czym stanelo. W sobote jedziemy do Czestochowy odwiedzic znajomych, wiec na 100%odpadam.. Odpowiedz Link
lenormandia Re: babie lato odpada 09.12.08, 20:24 ...acha to chyba oprócz mnie, to nikt nie jest chętny. Szkoda. Odpowiedz Link
sahara9 Re: babie lato odpada 09.12.08, 22:50 Halo! Ja też jestem z Katowic i chętna na tarotowe spotkanie. Może ustalmy jakiś inny termin jeśli komuś nie pasuje. Byłoby cudownie gdybysmy mogły sobie na żywo postawić wzajemnie tarota i pogadać. Odpowiedz Link
artanons Re: babie lato odpada 10.12.08, 10:08 ja jestem z sosnowca, pamietam tamto spootkanie chyba z rok temu, najpierw pomylilam knajpy potem okazalo sie ze tamta zamknieta na mariackiej hehe, jak cos to piszcie gg1384831 Odpowiedz Link