anahella 08.08.09, 20:18 tarot.euroresidentes.es/ Ciągnienia kart jako odpowiedzi na różne pytania, krótka interpretacja. Ciągnie się AW (chyba, mi tylko takie wychodziły) z Marsylskiego, żadna nie była odwrócona wiec pewnie tylko pozcyje proste. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivvetta Re: Fajna strona po hiszpańsku 08.08.09, 22:16 Kiedyś się uczyłam hiszpańskiego, ale tylko jeden semestr i ciężko mi zrozumieć interpretację. I tak jestem dumna z siebie, że udało mi się znaleźć odpowiednie pytanie. Na pytanie, czy spotkam niedługo moją połówkę, dostałam takie karty: Eremita, Mag, Umiarkowanie. Rozumiem, że Eremita mówi że nie szybko, Mag że spotkam kiedyś, ale co z tym Umiarkowaniem? Proszę o pomoc w interpretacji. Czy to znaczy, że sama nie będę wiedziała czy chcę być z tym, którego poznam? Jestem samotna, dawno temu rozstałam się z facetem a nowego jakoś nie widać. Nie mam jeszcze swojej talii, ale przeglądam talie w internecie i chyba kupię sobie Ridera Waita zaraz po pensji. Ktoś wie gdzie w Warszawie można go kupić? Odpowiedz Link
tala-tala Re: Fajna strona po hiszpańsku 09.08.09, 12:15 Fajna stronka dzięki translatorowi co nieco zrozumiałam Ja sobie wzięłam pierwsze pytanie chyba to było "co z moim obecnym związkiem" czy jakoś tak. Przynajmniej ja tak zrozumiałam Wyszło mi RYDWAN, ŚMIERĆ, KOCHANKOWIE Oj coś się kroi Może na wyjeździe kogoś spotkam lub wszystko się tam zacznie?? Odpowiedz Link
asia.33 Re: Fajna strona po hiszpańsku 09.08.09, 12:27 w rózowym prostokącie macie Karte dnia ...karte na cały dzien patrze dalej Odpowiedz Link
asia.33 Re: Fajna strona po hiszpańsku 09.08.09, 12:50 Mi fecha de nacimiento es el moja data urodzenia jest ... wpisujecie date i otrzymujecie karte z AW która charakteryzuje ten dzien ...jakos mi na tej stronie czegos brakuje jakby nie kompletna sie wyświetlała ...na pierwszej stronie na dole sa "njczesciej zadawane pytania" wzory pytan i tam klikajac powinny byc odp ale to sie nie wyswietla. Estos son los temas que puedes consultar Tarot Trabajo pytania dotyczące pracy Estudios Tarot Dinero tu wyskakuja pytania przykładowe dotyczace pieniedzy Negocios Tarot Amor tarot miłosny Tarot Familia tarot rodzinny Tarot Salud tarot pomocy (dokladnie) chodzi o zdrowie to są juz gotowe pytania i tak ...wchodzac na tarot amor..pierwsze pytanie Cómo se desarrollará mi relación actual? jak bedą rozwija csie moje aktualne relacje ( z aktuanym partnerem)...wybnieramy 3 kart ..ale widze ze to sa tylko AW. To sa juz konkretne pytania. Czy spotkam partnera ? itp popatrze jeszcze i jak bede miała czas to przetłumacze Odpowiedz Link
ulazeta Re: Fajna strona po hiszpańsku 09.08.09, 20:56 Jesli ktos che cos szczegolnego to tez moge cos przetlumaczyc (w miare wolnego czasu). Tlumaczenie wszystkiego to troche za duzo Odpowiedz Link