Dodaj do ulubionych

koncert charytatywny

14.07.05, 10:02
witam,
szukam osób, którego pomogą przy organizacji koncertu charytatywnego w Rudzie
Śląskiej dla najbardziej potrzebujących w naszym regionie (szczególnie
dzieci). Jeśli uważasz, ze posiadasz jakiekolwiek umiejętności, które mogą
sie przydać przy realizacji tego przedsięwzięcia, szybko napisz lub zadzwon!
misior1984@wp.pl lub tel. 693-768-210

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • misior1984 Re: koncert charytatywny 14.07.05, 23:42
      widze, ze nie ma tu osob, ktore chcialyby zrobic cos dla innych :( jest to
      smutne ale prawdziwe... potrzebna jest pomoc, nawet najmniejsza... szukam
      kazdego, kto swoja inicjatywa wspomoglby to przedsiewziecie! Nie robie tego dla
      sibie...Robie to dla ludzi, ktorzy potrzebuja tej pomocy... Zrozumcie....
      postawcie sie na miejscu dzieciakow, ktorzy nia maja szans na godne zycie...
    • misior1984 Re: koncert charytatywny 15.07.05, 00:00
      Jesli jednak znajdzie sie ktos zainteresowany to prosze o wpisywanie pomyslow,
      zgloszen na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30500

pozdrawiam
    • misior1984 Re: koncert charytatywny 15.07.05, 22:29
      Tutaj jest link do strony koncertu www.koncert2005.prv.pl
      • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 16.07.05, 00:20
        Zdało by sie na poczontek szkryfnońć - kaj i kedy?
        Kontakt internetowy, czy na komorka to tyż za mało.
        Wszysko jest za anonimowe, no dyć polecom rudzke stowarzyszynie kere sie sam
        reklamuje.
        • w36 Re: koncert charytatywny 16.07.05, 06:02
          broneknotgeld napisał:

> Zdało by sie na poczontek szkryfnońć - kaj i kedy?
          > Kontakt internetowy, czy na komorka to tyż za mało.
          > Wszysko jest za anonimowe,

Też mam takie odczucia. Nic osobistego, ale niestety zbyt dużo w dzisiejszych
          czasach nieuczciwości zarówno ze strony np. znanych fundacji jak i różnych
          kombinatorów, zbierających na dzieci np. w marketach.
          Nawet tu na tym forum całkiem niedawno zbiórka pod hasłem biedne dzieci okazała
          się całkiem czym innym.
          • misior1984 Re: koncert charytatywny 16.07.05, 07:38
            witam,
            gdybym wiedzial kiedy i gdzie, bylbym szczesliwy! Ani nasz kochany Pan prezydent
            ani Jego zastepcy nie byli laskawi nawet jednego zdania odpisac na moja prosbe
            pmocy. Nie wiem jak moge Was przekonać... Moze wejdzcie na strone ktora podalem,
            tam z czasem bedzie duzo wiecej informacji. Mysle, ze juza za pare dni spotkam
            sie z dyrektorem osrodka, na ktory mamy zamiar zbierac kase. Moze uda mi sie
            zrobic jakies zdj dzieciakom. Nie wiem co jeszcze...

Moze napisze cos o sobie...A wiec mam 21 lat, od 15 miesiecy mam synka -
            Patryka. Wiem, ze gdyby nie pomoc najblizszych nasz dzidzius nie mialby szans na
            godne zycie! Dlatego chcialbym pomoc jakims dzieciakom. Studiuje w Wyzszej
            Szkole Bankowej w Chorzowie na kierunku: Informatyka i Ekonometria. Interesuje
            sie muzyka, informatyka, samochodami... Napiszcie, moze macie jakies pytania,
            ktore Was utwierdza w tym, ze nie jestem oszustem! Bardzo chetnie na nie
            odpowiem! Pozdrawiam!
            • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 16.07.05, 11:39
              Jakbyś godoł ze Staniom, to wspomnij mu ło jego akcji "Rudzianie Rudzianom".
              Wele własny "promocji" przeca chodzi, toż możno bydzie chcioł to połonczyć.
              • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 16.07.05, 12:00
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=26527763&a=26527883
                Tyn post tyż jest jakomś łodpowiedziom.
            • darek10004 Re: koncert charytatywny 16.07.05, 13:18
              fajnie, że chcesz coś zrobić, podaj szczegóły jak to widzisz może da się coś
              pomóc.
    • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 16.07.05, 14:17
      Moga Ci cosik doradzić zwionzanego z nojsławniejszom halymbiankom.
      Toż przeca nasza Oti dała swoj medal na licytacjo charytatywno
      Na Halymbie momy już "Blok Oti" w kerym łona tak trocha dyskretnie se łod czasu
      do czasu pomiyszkuje (jeji auto stoji przi bloku).
      Niy, niy sugeruja Ci cobyś na nia cichtowoł.
      Jeji fater jednak na falo olimpijskich sukcesow cery zaktywizowoł sie społecznie.
      Kto wiy - możno na bezrok bydzie sztartowoł do mandatu radnego.
      Bestoż radza Ci dogodać se z fatrym.
      Yno myśl kompleksowo. Nojlepi zrychtować w naszym mieście coroczny koncert
      harytatywny pod hasłym "Oti dzieciom". Jak dogodosz sie z jeji familijom i
      bydziesz pewny patronatu, to w magistracie richtig mosz "zielone światło", a
      przi tymu wsparcie organizacyjne i finansowe.
      Hehe - za dobro rada jednak musisz "zapłacić".
      Niych te koncerty bydom na Halymbie. Tukej Oti miyszko terozki, tukej sie cosik
      słyszy ło "Basynach Oti" i tukej momy hala sportowo kero to szczimie.
      • misior1984 Re: koncert charytatywny 17.07.05, 01:30
        witajcie,
        Panie Bronku :) jest Pan zajebisty! Nie wiem skad Pan jest ale bardzo chetnie
        spotkalbym sie z pierwszym czlowiekiem forum. :) Wezme pod uwage powyzsze
        wskazowki! :) Prosze o ladny wpis w ksiedze gosci! Niech ludzie widza, ze cos
        robimy :) Pozdrawiam

www.koncert2005.prv.pl

p.s. Pan Stania jak i Jego zastepcy nie raczyli nawet wsyalc negatywnej
        odpowiedzi! A myslalem, ze miastu chodzi o dobro Rudzian! Wstyd!!

Ja sie nie poddam, zrobie cos nawet bez zgody miasta!

Trzymajcie sie!

A i jeszcze jedno... Pisaliscie, ze ciezko mi zaufac... ale musicie miec na
        uwadze to, ze ja nie prosze o jakiekolwiek pieniadze! Pomoc, o ktora prosilem
        polegala na pomocy przy org tego koncertu, cio bardzo dopsze robi Pan
        broneknotged! Dziekuje!!! Ja i dzieciaki jestesmy z Pana dumni :)
        • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 17.07.05, 18:03
          Witej.

Hehe - niy cukruj mi za wiela.
          "Łod pomysłu do przemysłu droga daleko".
          Te forum czytajom jednak nasze magistracke beamtry i zoglondo tukej wiyncy
          radnych niż szkryflo. To mo plusy i minusy. Możliwości widza sztyry:
          - naszo miejsko władza bydzie chciała Ci w tym autyntycznie pomoc
          - naszo miejsko władza bydzie chciała pomysł przejońć w 100%
          - naszo miejsko władza w to niy wlezie i cołkym umyje rynce
          - naszo miejsko władza bydzie tymu przeciwno i postaro sie pomysł ubić
          No dyć niy przejmuj sie tym co tukej z pewnego doświadczynio szkryflom.
          Pomysł jest dobry. Werci sie sprobować tego chycić. Jak niy sprobujesz to niy
          bydziesz wiedzioł jako z tym jest.
          Patronat Otylii Jędrzejczak łotwiyroł by niyjedne rudzke wrota.
          Jak tego niy bydzie to czeko Cie "droga przez mynka".
          Pozdrowiom z Halymby.
          • misior1984 Re: koncert charytatywny 21.07.05, 16:20
            Moze i czytaja ale na moje @ nie dostalem zadnej odpowiedzi. Wydaje mi sie, ze
            to wstyd dla miasta! Czlowiek chce zrobic cos dla innych a ludzie z urzedu
            miasta nawet nie racza wyslac odmownej wiadomosci. Smiechu warte... "Rudzianie
            Rudzianom" to moze i akcja ale tylko P. Stani... Dziwne sa te nasze wladze.
            Jutro jade do urzedu miasta z zamiarem przekonania "Wladz" o slusznosci tej
            sprawy! Zapraszam na strone koncertu: www.koncert2005.prv.pl
            • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 21.07.05, 21:23
              No wiysz, magistrat żyje sie swojim życiym. Beamtrom i naszy władzy ze wyboru
              zdo sie czasym, co miasto jest jejich.
              Niy wszyscy umiom spokopić to, że miasto to wszyscy ludzie kierzy tu miyszkajom
              i magistrat jest yno jejich sługom, łopłacanym z jejich portmaneja.
              Władza sie "aljynuje" na kożdym szczeblu polski drabiny.
      • misior1984 Re: koncert charytatywny 25.07.05, 22:40
        Panie bronku dziekuje za odpowiedz! jak widze, tylko Pan interesuje sie tym
        koncertem! Pan P... strasznie sie udziela i dazy do osiagniecia swojego celu
        ale nawet nie aska odpisac mi na @ czy odp na forum! Super, dam sobie rade sam,
        z moimi ludzmi! Niektorzy sa bardziej wrazliwi na czyjes cierpienie... zwykli
        ludzie... ludzie, ktorzy swoj czas chcca poswiecic zeby zrobic cos dla kogos!
        Wstyd dla wszystkich, ktorzy olali ten szczytny cel! Ja sie nigdy nie poddaje i
        wiem ze dobrne do celu nawet bez "osob" ktorzy sa bartdziej zwiazani z tym
        tematem! Pozdrawiam serdecznie... serdecznie dla tych co, mysla o innych!
        • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 25.07.05, 22:51
          Hmm, wszysko piyknie, dyć joch Ci jedyn brif podesłoł.
          Sprawdziołś se poczta w tym portalu?
          • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 25.07.05, 23:33
            No a swojom drogom jednak widać żeś w za gorko wodzie kompany.
            Pacz, jo se ciongna już ta swoja wystawa notgeldow siedym lot po Ślonsku.
            Psiocza czynsto na to, że prawie wszysko musza robić som, dyć jakoś to leci.
            Na tych forach tyż już prawie dwa lata robia ze mojego miasta "stolica fraszki".
            Za to mie nikerzy łostro tympiom, "śledzom", "denuncjujom", a że niy jest żech
            cołkym anonimowy nawet łociyrajom se przi tymu ło prawo. No dyć co to dało?
            Łod czasu do czasu cynzura mie postraszy, cosik tam wytnie, dyć jo i tak starom
            sie "zrobić swoje" i robia. Niy cofia sie, a ciyngym ida do przodka, choć możno
            za wolno, bo na pomoc rudzian raczy niy moga liczyć. Efekt jest tego taki, że w
            cołkim tym systymie forow przeszło 1 promil to już jest ślonsko fraszka, czy
            rymowanka. To już jest cosik i mie cieszy.

Wejrzi sie terozki na siebie.
            Mosz już piykno stronka tyczonco sie planowanego koncertu. Trocha ludzi sie już
            ło tych planach dowiedziało. Możno tukej udo Ci sie w to wciongnońć kogoś z
            radnych. Sprobuj zainteresować tym media. Lokalne gazety, radio, telewizjo.
            Styknie podzwonić i podać im namiary na zajta internetowo.
            Możno cosik w ty ideji zmiyń. Prziuważoł żech, że chcesz koncert charytatywny
            ukerunkować yno na dzieci z naszego miasta, a możno lepi paczeć na to trocha
            szyrzy. Jakby w Rudzie był koncert z kerego piniondze mogłyby wspiyrać dzieci
            niy yno ze miasta, to w prziszłośći mogbyś liczyć na szyrszy krong sponsorow.
            W kożdym bońdź razie już żeś pora krokow zrobioł i ze tego sie ciesz.
            Zachyncej inkszych do wspołpracy, dyć niy psiocz zarozki na tych co w to niy
            wlejzom. Nic na tym przeca niy zyskosz, a starsi yno sie wnerwiom, że ich jakiś
            modziok pouczo i przidzie Ci jeszcze ciynży to ciongnońć.
            W końcu sie yno zniychyńcisz i wszysko ciepniesz, a tym samym jakby prziznosz
            racjo tym kierzy "umywali rynce".
            Jo Ci życza w tym sukcesu. Wiela w tym pomoc niy moga. Co nojwyży jakbyś
            przewidywoł przi okazji jakoś aukcjo to moga dać na nia pora notgeldow.
            Dyć jak już Ci tyn piyrszy koncert jakoś wyńdzie i po tym bydziesz psioczoł na
            tych co Ci w tym niy chcieli pomoc, to powiym - Mosz recht chopie i tak czimej.
            Pozdrowiom ze Halymby.
      • misior1984 Re: koncert charytatywny 10.08.05, 23:59
        Widze, ze nikt tego tematu juz nie oglada! hmmm chcialbym tylko powiedziec, ze
        wbrew wszystki co maja ta inicjatywe gdzies, koncert ten odbedzie sie 3
        wrzesnia na wireckim targowisku! Na szczegoly zapraszam na www.koncert2005.prv.pl.

Dodam jeszcze, ze 22 pazdziernika powinien odbyc sie koncert dla dziewczynki
        chorej na bialaczke! Impreza bedzie miala miejsce w klubie Chorus! (dziekujemy
        za uprzejmosc wlascicieli)

Rowniez powiadamiam, ze w najblizyszm czasie mamy zamiar zalozyc Fundacje, ktora
        bedzie skupiala osoby, ktore swoja inicjatywa beda wspieraly dzieci z naszego
        regionu!

Pozdrawiam

Maurycy Wlodarczyk
        www.koncert2005.prv.pl
    • misior1984 Re: koncert charytatywny 22.07.05, 15:01
      Dzwonilem dzisiaj do u.miasta do działu kultury, sportu i rekreacji. Pan
      powiedzial mi, ze mam przyniesc dokumenty i Oni sie z tym zapoznaja... Nie wiem
      co o tym myslec... Moze ktos wie, jak otrzymac date i miejsce koncertu? Skad
      wziasc estrade itp? Jestem czlowiekiem zacietym i wiem, ze osiagne to co soboie
      wymarzylem, czyli pomoc dla potrzebujacych ale kazda wskazowka przybliza mnie -
      nas do wyjscia z tej batalii zwyciesko! Z gory dziekuje za kazda odpowiedz bo
      widze, ze tylko Pan broneknotgeld stara sie jakos pomoc.
      • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 22.07.05, 18:37
        No toż wiysz już terozki jak może wyglondać ta rudzko "droga przez mynka".
        Zaczołś łod naczelnika Trzcińskiego, dyć decyzyjo niy do niego noleży.
        Pewno jak sie teroz zwrocisz do jakegoś domu kultury abo MOSiRu, to Cie łodeślom
        no magistratu.
        Poczytej se we wolnych chwilach taki wontek
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=26212038&v=2&s=0
        Mozno wyciongniesz ciekawe wnioski.
        • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 22.07.05, 18:38
          Acha, na telefon za wiela niy załatwisz, chyba że kogoś znosz osobiście.
          • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 23.07.05, 10:54
            No i podziewej se na to
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=26830824
    • broneknotgeld Re: koncert charytatywny 30.07.05, 11:02
      Chyć "Ściganych" - fajnie grajom
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=13229644&v=2&s=0
      Cisik łod sia dzieciom dajom.
    • misior1984 Re: koncert charytatywny 31.07.05, 14:43
      Dzieki bronku :) jakbyscie znali jeszcze jakies dobre zespoly to piszcie ale
      szybciutko bo koncercik tuz tuz...

pozdrawiam
      • misior1984 Re: koncert charytatywny 11.08.05, 00:00
        Widze, ze nikt tego tematu juz nie oglada! hmmm chcialbym tylko powiedziec, ze
        wbrew wszystki co maja ta inicjatywe gdzies, koncert ten odbedzie sie 3
        wrzesnia na wireckim targowisku! Na szczegoly zapraszam na www.koncert2005.prv.pl.

Dodam jeszcze, ze 22 pazdziernika powinien odbyc sie koncert dla dziewczynki
        chorej na bialaczke! Impreza bedzie miala miejsce w klubie Chorus! (dziekujemy
        za uprzejmosc wlascicieli)

Rowniez powiadamiam, ze w najblizyszm czasie mamy zamiar zalozyc Fundacje, ktora
        bedzie skupiala osoby, ktore swoja inicjatywa beda wspieraly dzieci z naszego
        regionu!

Pozdrawiam

Maurycy Wlodarczyk
        www.koncert2005.prv.pl
        • hepik1 Re: koncert charytatywny 11.08.05, 09:19

misior1984 napisał:

> Widze, ze nikt tego tematu juz nie oglada! hmmm chcialbym tylko powiedziec, ze
          > wbrew wszystki co maja ta inicjatywe gdzies, koncert ten odbedzie sie 3
          > wrzesnia na wireckim targowisku! Na szczegoly zapraszam na
          www.koncert2005.prv.pl
          Fajnie ,że sie starasz i dla ludzkości cos robisz,kiepsko,że do tej ludzkości
          masz pretensje."Róbmy swoje" śpiewał Młynarski i tego sie trzymaj,będzie ci lżej.
          • misior1984 Re: koncert charytatywny 11.08.05, 09:36
            Ja w sumie nie mam pretensji do tych co nie chca pomoc. Mam pretensje do ludzi,
            ktorzy podstawiaja nam nogi...

Czlowiek samemu niczego nie zrobi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka