Dodaj do ulubionych

Dochody Radnego SOŃTY

24.07.03, 09:59
Chyba pan zapomniał wpisać kilku akcji w swoje oświadczenie. uuuuuuuuuuu
nieładnie panie radny nieładnie ja wiem, że dla pana to kilkadziesiąt
tysięcy to nie dużo ;) Ciekawa jestem czy ktoś te oświadczenie wogóle
sprawdza i czy pan Krzysztof Sońta był świadomy odpowiedzialności karnej w
przypadku podania w oświadczenie nie prawdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieładnie panie Radny!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: W Re: Dochody Radnego SOŃTY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 11:10
      Znowu jakiś śmieć opluwa. Krzysiek olej frajerstwo. Kto Cię zna nigdy frajerowi
      nie uwierzy. A przy okazji. Z okazji jutrzejszych imienin wszystkiego co
      najlepsze, abyś nadal był takim radnym jakim jesteś: czułym i wrażliwym na
      krzywdy ludzkie, szybko i skutecznie reagującym. Jestem z Tobą!
      • Gość: rosemary Re: Dochody Radnego SOŃTY IP: 81.210.53.* 24.07.03, 13:44
        Jak ktoś składa życzenia, to chyba mógłby się podpisać, w przeciwieństwie do
        tego, co opluwa, na dyskrecji chyba mu nie powinno zależeć.
        a tak można pomyśleć, że sam zainteresowany mógł nazwać się "szybko reagującym
        radnym".
        A tak przy okazji sznowni radni, co wy z tego miasta zrobiliście i jaką drogą
        idziecie? Odpowiedź i komentarz są zbędne.
    • Gość: milo Re: Dochody Radnego SOŃTY IP: 212.160.117.* 24.07.03, 15:14
      Moim zdaniem te wszystkie wyzwiska nie mają sensu. Nie jestem mieszkańcem tego
      miasta, ale bywam w nim często i jedno widzę dresy, dresy, dresy... To wasi
      radni powinni coś z tym zrobić chyba że należą do elity "dresów" jak cała banda
      naszych polityków, która utopiła się w korupcjogennych działaniach. Radom też
      był by miastem bogatym gdyby nie wszyscy ci rządzący, którzy idą na radnych aby
      dorobić. I nie pomogą kłótnie czy to SOŃTA czy nie poprostu zmieńmy polityków
      na ludzi młodych, którzy nie są przesiąknięci komunistycznymi matactwami. Ja
      pochodze z Białobrzegów radomskich w których to kto jest przy władzy najlepiej
      widać. Całe rodziny gnieżdźą się w Powiecie czy Gminie a pójść tam sama nie
      przyjemność. Kiedyś byłem bezrobotnym i poszedłem się zareiestrować była długa
      koleika i 40 C a tu Pani mówi, że robi przerwe o 12 godzinei bo ona jest
      głodna i ma to wszystko w de..., że 50 osób czeka w smrodzie. To właśnie nasze
      rządy takich jak SOŃTA i inni doprowadzili do takiego stanu...
      • przeciszczykiewicz Re: Dochody Radnego SOŃTY 03.08.03, 23:56
        Milo cos ci sie popieprzylo od tego goronca, pan Sonta jest radnym w Radomiu i
        za burdel w Bialobrzegach nie odpowiada. Napij sie wody i usiadz na goracej
        kuchni, bedziesz mial wrzontek w brzuchu.
        • Gość: WEP Re: NIE OBRAŻAJMY SIEBIE IP: *.tkdami.net / 172.16.5.* 04.08.03, 14:35
          Trzeba czytać dokładnie i nie denerwować się. Opis systuacji i podobieństwa są
          bardzo dokładnie pokazane. Wszyscy są niewinni: rządzący - prezydent, zadząd
          miasta, nadzorujący i rozliczający: radni. Winni są mieszkańcy i naród - bo są
          ciągle niezadowoleni z "teraźniejszości i świetlanej przyszłości" którą im
          przygotowują w "pocie czoła" wymienieni wcześniej "niewinni".

Pozdrowienia
        • Gość: milo Re: Dochody Radnego SOŃTY IP: 212.160.117.* 12.08.03, 13:46
          gościu "przeciszczyliewicz" trochę więcej kultury. Widać, że swojskiego burdelu
          nałuczyłeś się od władzy. Może ty też tam siedzisz? A jeśli tak to nie udzielaj
          się pajacu bo kultury za grosz nie masz.
    • pies22 Re: Dochody Radnego SOŃTY 04.08.03, 12:08
      Ma rower. w TY Dami pokazywali jak jechal do Domaniowa. Ciekawe skad ma rower?
    • Gość: RadoRadom Re: Dochody Radnego SOŃTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 11:05
      Niemożliwe, Krzysiek zawsze był bardzo skrupulatny, niejednokrotnie był
      pełnomocnikiem finansowym w wielu komitetach wyborczych i nikt niczego nigdy mu
      nie mógł zarzucić. Tak samo sprawdzał się jako szef sztabu, zawsze o sobie
      myślał dopiero na końcu co pokazuje również jako radny wspólnoty samorządowej
      • makler11 Re: Dochody Radnego SOŃTY 12.08.03, 09:19
        a może wreszcie ktoś zainteresowałby się zeznaniami radnych???????
        takich przypadków jeszcze się kilka znajdzie np. u p. Włodarczyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka