Dodaj do ulubionych

Blogi Nauczycieli Przedszkola

27.05.11, 14:12
Witam serdecznie.
Chciałbym poinformować o starcie nowego serwisu dla nauczycieli przedszkola. Serwis oferuje każdemu nauczycielowi możliwość założenia darmowego bloga. Wszystkich nauczycieli, którzy chcą prowadzić swoją stronę, a nie posiadają wiedzy na ten temat zapraszamy do rejestracji. Serwis jest dostępny pod poniższym linkiem:
www.blogi.przedszkolna.pl
Naszym zdaniem to dosyć ciekawy projekt więc mam nadzieję, że szanowny moderator nie usunie mojego posta. W przeciwnym razie z góry przepraszam za zawracanie głowy.
Obserwuj wątek
    • mgsolutions Re: Blogi Nauczycieli Przedszkola 22.07.13, 16:22
      Poszukujemy Nauczycieli Przedszkola lub Żłobka chętnych do podjęcia pracy w Niemczech. Wszystkich chętnych proszę o kontakt !!!
      • wiesia0809 Re: Blogi Nauczycieli Przedszkola 23.07.13, 22:05
        Witam.Ja byłabym zainteresowana tą pracą .Prosiłabym jesli można o więcej szczegółów dotyczącej tej pracy.
        • mgsolutions Re: Blogi Nauczycieli Przedszkola 25.07.13, 09:32
          Witaj, Praca jest w sieci prywatnych niemieckich Przedszkoli, stąd wymagana znajomość języka niemieckiego i oczywiście wykształcenie kierunkowe. Praca 100% legalna, stawka konkurencyjna, jeśli chcesz znać więcej szczegółów zachęcam do odwiedzenia strony internetowej:www.mg-solutions.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka