Dodaj do ulubionych

Sprawy kobiece

24.06.07, 10:56
Czy stosujecie skrypty runiczne w czasie okresu? Wyczytałam, że powinno się
wówczas rysować runy zielonym flamastem na ciele, w okolicach podbrzusza.
Chciałabym wiedzieć czy to działa i czy mozna by za pomocą skryptu zmniejszyć
krwawienie? Mam jeszcze jedno pytanie. Jeżeli jadę na wakacje, a wiem, że w
tych dniach bedę mięc okres to czy stosując skrypt można by go przesunąć tak
żeby nie męczyć się na wyjeździe. A może znacie inne magiczne metody (pomijam
środki hormonalne).
Obserwuj wątek
    • krysia17171 Re: Sprawy kobiece 24.06.07, 13:17
      w niektorych przypadkach mozna poprawiac nature kobieca, zastanow sie czy w tym
      przypadku warto, badz w pelni kobieta i ciesz sie z wyjazdu, jesli ty nie
      bedziesz w szczegolny sposob demonstrowac swojej "dolegliwosci?" to i nikt inny
      nie zwroci na to uwagi
      • ifyso Re: Sprawy kobiece 24.06.07, 19:12
        runa BERKANO jest opiekunką kobiet i aspektów kobiecości. Nie myśl o okresie,
        ciesz się wakacjami i wyjazdem.
        • wyrdlove1 Re: Sprawy kobiece 24.06.07, 19:46
          Myślę, że Skrypty nie mają aż tak wielkiej mocy, aby zatrzymać miesiączkę.Ale
          pewnie malowanie skryptu mazakiem na ciele, byłoby trudniejsze do usunięcia
          potem, niż sam fakt istnienia miesiączkismile
          • riobraavo Re: Sprawy kobiece 25.06.07, 10:03
            Jeżeli chodzi o skrypt na przypadłości kobiece to znalazłam go w książce Alicji
            Chrzanowskiej. LAUKAZ URUZ INGWAZ LAUKAZ. Na pewno mozna sobie tym pomóc, tylko
            że skrypt powinien jednak być dopasowany indywidualnie. Na mnie nie działał.
            Trudno cieszyć się wyjazdem kiedy wiemy, że boli i dochodzi jescze ogólne
            osłabienie (nie jest to fajne zwłaszcza gdy mamy zamiar np. przbyć trasę na
            rowerach). Musi być jakiś sposób, skoro można się wesprzec runami podczas
            choroby to i tutaj nie powiino byc problemu. Ja jedak obstaje przy swoim, a
            może mogłybyście doradzić jaki to mógł by być skrypt. Dwa warianty albo żeby
            nie bolało i żey krwawienie było mniejsze, albo żeby przesunąć okres w czasie.
            • ifyso Re: Sprawy kobiece 25.06.07, 12:08
              Rozumiem Cię. Nie jest fajnie ani na rowerach ani na intensywnej objazdowej
              wycieczce z utrudnionym dostępem do toalety, jak w moim przypadku... Obawiam
              się, że runy nie zatrzymają normalnych funkcji Twojego organizmu. Nie mam też
              pomysłu jaka runa złagodzić może boleści. Każda z nas jest inna...
              Ja po prostu wspomagam się tabletkami przeciwbólowymi i nie myślę o okresie,
              koncentruje sie na zwiedzaniu...
              • riobraavo Re: Sprawy kobiece 25.06.07, 12:20
                Ech szkoda.
                Też biorę tabletki, ale nie jestem zadowolona. Ale czy kobiety MUSZĄ się tak
                męczyć? Musi być jakaś metoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka