ifyso 11.03.09, 12:11 Od czegoś zacząć trzeba. Mam zerową kondycję. Trzeba też schudnąć. Zapisałam się z koleżankami z pracy na zajęcia nazwijmy je: ruchowe Zaczynamy w przyszłym tygodniu. Jaki to jest rodzaj zajęć, zwanych "zajęcia ruchowe"? Co będziemy robić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandala2 Re: warsztat 1 11.03.09, 12:44 HmmmMoże ja zacznę bardzo skromnie, ponieważ wyciągnęłam Runy,dzięki którym , nasunęły mi się tylko takie myśli, które za chwilkę opiszęAlgiz, Gebo, Isa.Intuicyjnie skojarzyłam te zajęcia ruchowe z basenem.Będziecie pływać lub uczyć się pływaćPotrzebna będzie ochrona Runy Algiz i być może jakiegoś przystojnego ratownika(Gebo)(...)Isę skojarzyłam z lodem, tymczasem z wodą na pływalniSkromnie proszę o pomoc w interpretacji Odpowiedz Link
ifyso Re: warsztat 1 11.03.09, 13:27 Poczekajny jeszcze...może ktoś się dołączy...będzie kilka interpretacji...ok? Odpowiedz Link
ifyso Re: warsztat 1 11.03.09, 13:37 Podpowiem - ALGIZ + GEBO: zajęcia na pewno pod okiem i opieką instruktorki. To będzie kobitka. ISA - w sali będą lustra... Odpowiedz Link
ifyso Re: warsztat 1 11.03.09, 13:38 a lustro bardzo się kojarzy z zamarzniętą taflą wody... Odpowiedz Link
ifyso Re: warsztat 1 18.03.09, 20:44 rozwiązanie: Taniec Latino solo...gebo - mówi o tym, że jest to seksowny taniec Panie tańcząc przeglądają się w wielkich lustrach )) POZDRAWIAM Odpowiedz Link