Dodaj do ulubionych

Gwarancja Renifera w Neo24.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 14:21
niestety w zeszłym roku część gwarantowanych paczek nie dotarła do wigilii,
swoją paczkę dostałem po nowym roku, sklep się stara i często dotrzymuje słowa
ale niestety nie zawsze, zakładam się o świeczkę na choinkę, że na 100% będą
niezadowoleni klienci bez paczek przed wigilią
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.acn.waw.pl 11.12.09, 18:31
      w tych canach jakie propunuje ten sklep,to ja rownie dobrze moge
      sobie pojsc do Saturna,czy Mediamarktu i kupic bez zbednych
      korowodow ogladajac najpierw,przed zakupem, towar "na zywo"
      • Gość: mar Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.ingram.com.pl 11.12.09, 20:40
        Bez przesady. kupiłem kilka dni temu telewizor na electro.pl
        kilkadziesiąt zł drożej niż w neo uważając że to super oferta. Czyli
        jednak nie jest tam drogo.Jak wszędzie . Gdzieś taniej gdzieś drożej.
      • Gość: klient Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: 94.42.92.* 11.12.09, 21:16
        Muszę zaprzeczyć. Kupiliśmy w Neo24 zmywarkę za mniej niż 1400 zł, o
        ponad 600 zł tańszą niż w Saturnie w Krakowie.
        • Gość: Antek Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.opera-mini.net 12.12.09, 08:55
          A ja z kolei przyznac mu racje.Aparat ,ktory na Neo blisko 2000 w Saturnie kupiem za 1650.W cenie z Neo mozna kupic wszedzie.
    • Gość: centuś Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.chello.pl 11.12.09, 20:27
      Ten sklep każe płacić 10 zł za odbiór samodzielny zamówionego towaru
      niezależnie czy to jest tusz do drukarki czy olbrzymia lodówka czterokomorowa

• Gość: Normalny Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.09, 22:27
      Ja tam nie wiem jak bedzie wyglądała ta gwarancja Renifera ale wiem jak ja
      kupowałem. Wpłaciłem pieniądze i od tej pory kontakt się urwał. Nie odbierali
      telefonów , towar w końcu dotarł po 2 lub 3 tygodniach ale ile się
      nadenerwowałem to moje !
    • Gość: kubasikorski Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.chello.pl 11.12.09, 23:41
      kupowalem w neo telewizor i jestem baaaardzo zadowolony, zaplacilem TYSIAC zlotych mniej niz kosztowal w mediamarkt, az sobie w mm zrobilem fotke bo wierzyc mi sie nie chcialo ze tak moglem przeplacic
    • Gość: heh Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:15
      gwarancja gwarancją.... a co gwarantują jeśli się spóźnią? Zwykłe przepraszam
      i zapewnienia że na pewno w przyszłym roku zdążą?
    • drakas_a Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl 12.12.09, 00:52
      Wielkie halo!!Pewnie jeszcze trzeba za to zapłacić? W zeszłym roku kupowałam w
      sklepie internetowym mccomp.info kino domowe, dzień przed wigilią. I bez
      ceregieli rano w wigilię kurier dostarczył je do mnie. To chyba podobna historia
      jak dopłacanie do gwarancji w RTV-EURO-AGD za telewizor Sony, który tą gwarancję
      powinien mieć zapewnioną bezpłatnie!!!
      Zwykłe przedświąteczne naciąganie.Nie dajmy się zwariować!!!
      • Gość: kutach Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: 83.143.99.* 12.12.09, 09:56
        ty nie wiesz o co chodzi w gwarancji euro agd, tam nawet jesli maly synek zrzuci
        Ci telewizor i on sie potlucze to gwarancja to obejmuje. to jest cos innego niz
        gwarancja producenta, bo taka nie obejmuje mechanicznych uszkodzen. Zastanowcie
        sie wszyscy co ku... piszecie zanim to zrobicie... ludzie sa jednak ulomni...
        • drakas_a Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl 17.12.09, 01:55
          Chyba pomyliła się komuś gwarancja z ubezpieczeniem. Warto się jednak czasem
          doczytać, o czym mowa, zanim się napisze.
    • Gość: rayman Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:56
      Kupiłem w NEO24 okap. Był uszkodzony mechanicznie (troszkę wgnieciony ale jakby od środka obudowy, na zewnątrz). Przestali odbierać moje maile a na telefony odpowiadali że ktoś tam musi podjąć decyzję (tydzień czasu mam czekać) Trzy razy dzwoniłem. Ostatnim razem kuriera już wysyłali (nie dotarł).
      Chcecie oszczędzić nerwów to lepiej iść do normalnego sklepu pooglądać na miejscu zakupiony towar i mieć święty spokój nawet jeżeli to troszkę drożej kosztuje.
      rayman@adres.pl
      • Gość: woltron Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 01:51
        Do mnie kurier nie dotarł... trzykrotnie (choć za trzecim razem ponoć sprzęt
        został odebrany i miał jechać do Wrocławia!). Mam wrażenie, że tak naprawdę
        żaden kurier nie został zamówiony, a firma najzwyczajniej w świecie próbowała
        przeczekać termin zwrotu. Koniec, końców towar wysłałem sam, pieniądze dostałem
        z powrotem, ale co się na denerwowałem to moje.

PS: spróbuj zadzwonić z telefonu żony/dziewczyny/przyjaciela.
        PSS: O widzę, że firma przygotowała się i dział reklamacji oraz szef reklamacji
        mają jeden i ten sam telefon, choć jeszcze niedawno były to dwa różne telefony
        (a tak naprawdę trzy - bo raz zadzwonili z innego telefonu i okazało się, że to
        także numer działu reklamacji)
    • marek_z Gwarancja Renifera w Neo24.pl 12.12.09, 01:24
      bez żartów dwa razy tam zmawiałem i dwa razy czekałem ok. miesiąca
      na towar, który miei mieć w magazynie. zakupy w tym sklepie to
      trening cierpliwości. zastanów się dwa razy nim tam coś zamówisz!!!
      • Gość: woltron Re: Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 01:37
        Prawdziwy trening z cierpliwości jest dopiero przy próbie zwrotu towaru
        (uszkodzony, a na dodatek niezgodny z ofertą [która musiała zostać poprawiona
        przez kogoś z firmy])...

Zresztą radzę sobie poszukać na necie uwag na temat tego sklepu (zwrot neo24),
        bo jest tego multum.

Owszem towar mają tańszy...
    • Gość: jeleń Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.chello.pl 12.12.09, 09:08
      gwarancja renifera ale tylko dla jeleni.
    • Gość: Pablo Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.cargosped.com.pl 22.12.09, 13:30
      Ta gwarancja to lipa ja zamówiłem towar 20.12 z braku potwierdzenia dzwonie do nich 21.12 wieczorem i co się dowiaduję, że w nie da rady dostarczyć przed świętami Renifer=LIPA
    • Gość: tadeusz Gwarancja Renifera w Neo24.pl IP: *.akashanet.pl 17.01.10, 08:56
      Lepiej od kiczowatego PR załatwić w terminie przynajmniej jedną
      reklamację. Pomyślcie o tych których oszukaliście na gwaracji i to
      im załtwcie sprawę na święta, oszuści !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka