Dodaj do ulubionych

Wadliwe poprawki od Microsoftu

IP: *.icpnet.pl 15.03.10, 08:45
Na szczęście 1) zawsze czekam z łatami, aż inni wypróbują, 2) nie używam MS Offfice. :)
    • Gość: Kagan Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: 193.136.157.* 15.03.10, 13:49
      No coz, oprogramowanie Made in India na komputerach made in China...
    • Gość: programista Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: *.acn.waw.pl 15.03.10, 14:11
      Jurgi: tylko 2. ma znaczenie. Niektóre z tych łat były stare tylko dopiero teraz się zainstalowały.

A pan z pomocy technicznej Microsoftu cały piątek nie mógł dojść do tego co powoduje problem... Niezły burd... mają w korporacji po kryzysie.
    • Gość: pomysl Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: *.telecomitalia.sm 15.03.10, 17:01
      a gdyby tak twórcy softwaru mieli odpowiadać za buble, tak jak to jest w przypadku innych produktów? skoro kopiowanie to kradzież, to może tak konsekwentnie do tego podchodzić - wywaliło się - cóż gwarancja, rękojmia, i odpowiedzialność za straty...
    • Gość: m.k Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: *.bialystok.vectranet.pl 15.03.10, 17:17
      To że rotkit robił ekrany śmierci,jest wierudnym łgarstwem.Przed zainstalowaniem lutowych poprawek,zrobiłem pełną kopię zapasową komputera.Po wgraniu poprawek niebieski ekran.Po przywrócenia z kopi łatki wgrałem dopiero po 3 tygodniach i jest dobrze,a rotkit sam wyfrunął?Mam G-DATE,który przedtem,ani teraz nic nie wykrywał.Ponad to skanowałem kompa płytką antywirusową,i też nic.Wstyd się przyznać wielcy informatycy prawda że to żaden wirus,tylko wasz błąd?
    • Gość: programista Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: 80.72.45.* 15.03.10, 18:28
      @m.k: pogadaj sobie kiedys z techsupportem tej wspanialej firmy (oczywiscie za ten zaszczyt trzeba zaplacic 650 zł + VAT) to zobaczysz, ze oni w jakims matriksie zyja.
    • Gość: tp Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 15.03.10, 20:05
      @pomysl: Instalujac oprogramowania zgadzasz sie na warunki umowy, w ktorych to jest napisane, ze "producent nie ponosi odpowiedzialnosci za powstale szkody w wyniku uzytkowania oprogramowania". Wybor nalezy do Ciebie.
    • Gość: bogi Re: Wadliwe poprawki od Microsoftu IP: *.net 15.03.10, 21:35
      Znowu pozwolono Danielkowi pisać i Danielek nie wie że po polsku są poprawki Microsoftu, a nie od Microsoftu, bo Microsoft nie jest osobą. Oj głupiutki ten Danielek, głupiutki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka