Dodaj do ulubionych

Fotografia

02.12.10, 18:35
nie czytajcie proszę następnych "stron" - czyli placków kilka cm na kilka cm, po które trzeba 11 razy kliknąć żeby całość obejrzeć

a wszystko dla klikalności i zysku z reklam
Obserwuj wątek
    • aniorek Re: Fotografia 04.12.10, 11:36
      No tak, bo "aparat dla dziewczyny" musi byc oczywiscie malutki i kolorowy. Natomiast w dziale dla faceta jest lustrzanka!! Czyli kobiety nie interesuja sie, waszym zdaniem, fotografia i nie kupuja lustrzanek bo nie sa rozowe i w ogole sa za duze? Wypchajcie sie z takimi zenujacymi "poradami". Mnie bardzo by ucieszyl obiektyw szerokokatny w prezencie.
    • pandzik Re: Fotografia 04.12.10, 11:41
      Rozumiem, że aparat dla dziewczyny musi być całkowicie debilny...?

A to nabijanie reklam jest żenujące.
    • rozowy_kurczak Re: Fotografia 04.12.10, 11:59
      "dziewczyna" pozdrawia i informuje, ze chętniej przygarnęłaby jakis fajny teleobiektyw (najlepiej L-kę Canona), niz durny kolorowy aparacik :P

reklamy i klikanie, popieram - żenujące.
    • gordon30 Fotografia 04.12.10, 12:29
      Szanowna redakcjo. Jestem dziewczyną i chciałabym mieć ekstra aparat: cyfrową lustrzankę ale nie wiem czy sobie poradzę z obsługą, nie wiem czy nie jestem na nią za głupia. Proszę o pomoc i radę co mam zrobić.
    • drakaina Re: Fotografia 04.12.10, 14:41
      Takim kolorowym cackiem można zrobić świetne zdjęcia (mam znajomych, którzy produkują gnioty lustrzankami - to też zrobił się element lansu... i takich, którzy kompaktami robią cuda). Osobiście mam pełny zestaw: lustrzankę z kompletem obiektywów, średni kompakt i całkiem małe maleństwo do noszenia codziennie przy sobie, głównie w celu fotografowania książek w bibliotekach, ale i strzelania doraźnych fotek.

Nie jest prawdą, że ładnie zaprojektowanym małym aparatem nie da się zrobić dobrego zdjęcia, że do tego służą wyłącznie lustrzanki. Ale sugestia, że dla kobiety ma się liczyć wyłącznie estetyka, jest upokarzająca.
    • zwroclawianka Re: Fotografia 04.12.10, 14:48
      Jestem dziewczyną, mam taki aparat, chwalę go sobie (wytrzymałość i całkiem niezła jakość fot pod wodą), ale określenie "aparat dla dziewczyny" - wkurzyło mnie.
    • azw2 Re: Fotografia 04.12.10, 15:34
      Gazeto, wstyd za ten tytuł, po prostu wstyd
    • kreweetka Re: Fotografia 04.12.10, 16:49
      Tytuł beznadziejny... Tak samo jak dzielenie artykułu na pierdyliard części żeby nabić kabzę kasą z reklam... A ja używam na szczęście adblocka :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka