Dodaj do ulubionych

Bardzo dobre wyniki Apple Computer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:51
ludzie, przesiadajcie sie masowo! uwolni to was od problemow zwiazanych z tzw windows. zobaczcie
jak wyglada macmini! i jak wyglada OSX!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomekio Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.mktng.ca 13.01.05, 17:57
      jakich problemow?
      t.
      • Gość: macIa Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:15
        a nie masz zadnych problemow z windows? ja ostatnio mialem okazje pracowac z pc po 4 latach na
        macu. dziekuje bardzo - ciesze sie, ze zapomnialem te wszystkie dobre rady wujka gatesa.
        • Gość: Ted Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:06
          Wiele problemów z Windows bierze się z ataków wirusów. Wzrost popularności
          Maców przyczyni się do zwiekszonego zainteresowania nimi różnej maści
          szaleńców, którzy zaczną po prostu atakować systemy operacyjne nowego giganta
          na rynku.
          • Gość: rr Uwielbiam ten 'market speak' = bełkot ignoranta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:13
            >bowiem lepiej radzą sobie z obsługą multimediów i są lepiej zabezpieczone przed
            >wirusami

Bla, bla, bla...
        • Gość: mmx Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:20
          Nie mam zadnych problemow ze swoim PC, za to w pracy mam czesto problemy z G4,
          ktorego bardzo ladnie wiesza Illustrator 11 czy Suitcase. Problemy z PC w 90%
          wynikaja z braku wiedzy/niefrasobliwosci ich uzytkownikow.
          • Gość: rr Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:09
            Lub ze złego sprzętu (zasilacze, pamięci, złe chłodzenie itp.).
            • Gość: ron|n Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.chello.pl 14.01.05, 06:33
              tiaaaaaaa.....
              z tego, ze instnieje promieniowanie kosmicze, drozeje barylka ropy, podnosza
              akcyze na napoje wysokowyskokowe a prad w Polsce jest gorszej jakosci niz w
              superowej "ameryce" i sa tacy geniusze jak mow przedmowca.
    • Gość: gaduła nigdzie ich nie widzę ! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 14.01.05, 08:37
      nigdzie ich nie widzę u nas w sprzedarzy !
      zatem te dane sa dla nas nie wiarygodne,
      może linux jest lepszy na zwykłej maszynie !!
    • Gość: RRr Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.dz.com.pl 14.01.05, 10:51
      Lubie swojego eMac, iPod i PowerBooka. Ciesze sie ze moge na nich pracowac, ale
      uwazam ze Apple nigdy nie osiagnie takiej pozyzji jak Microsoft+Intel i dobrze!
      Po co komu takie problemy i zainteresowanie. Mam bardzo dobry, stabilny system z
      wszystkimi potrzebnymi do szczescia programi. Nie mam problemow z wirusami,
      spyware i adware. Zyje sobie spokojnie, a wszystko ze soba ladnie wspoldziala :)
      Jedyne na co chce ponazekac to niedostateczna polonizacja. Wkurza mnie ze jak
      sobie wrzuce maile (ksiazki czy teksty) do czytania w drodze do domu na ipoda to
      mam krzaki zamiast polskich znakow. Ksiazki i teksty mozna sobie przerobic tak
      aby nie mialy polkich znakow, ale maile nie bardzo. Podobie jest z iCal i
      notatnikiem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka