Gość: macIu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:51 ludzie, przesiadajcie sie masowo! uwolni to was od problemow zwiazanych z tzw windows. zobaczcie jak wyglada macmini! i jak wyglada OSX! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomekio Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.mktng.ca 13.01.05, 17:57 jakich problemow? t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macIa Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:15 a nie masz zadnych problemow z windows? ja ostatnio mialem okazje pracowac z pc po 4 latach na macu. dziekuje bardzo - ciesze sie, ze zapomnialem te wszystkie dobre rady wujka gatesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:06 Wiele problemów z Windows bierze się z ataków wirusów. Wzrost popularności Maców przyczyni się do zwiekszonego zainteresowania nimi różnej maści szaleńców, którzy zaczną po prostu atakować systemy operacyjne nowego giganta na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Uwielbiam ten 'market speak' = bełkot ignoranta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:13 >bowiem lepiej radzą sobie z obsługą multimediów i są lepiej zabezpieczone przed >wirusami Bla, bla, bla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:20 Nie mam zadnych problemow ze swoim PC, za to w pracy mam czesto problemy z G4, ktorego bardzo ladnie wiesza Illustrator 11 czy Suitcase. Problemy z PC w 90% wynikaja z braku wiedzy/niefrasobliwosci ich uzytkownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:09 Lub ze złego sprzętu (zasilacze, pamięci, złe chłodzenie itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron|n Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.chello.pl 14.01.05, 06:33 tiaaaaaaa..... z tego, ze instnieje promieniowanie kosmicze, drozeje barylka ropy, podnosza akcyze na napoje wysokowyskokowe a prad w Polsce jest gorszej jakosci niz w superowej "ameryce" i sa tacy geniusze jak mow przedmowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła nigdzie ich nie widzę ! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 14.01.05, 08:37 nigdzie ich nie widzę u nas w sprzedarzy ! zatem te dane sa dla nas nie wiarygodne, może linux jest lepszy na zwykłej maszynie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRr Re: Bardzo dobre wyniki Apple Computer IP: *.dz.com.pl 14.01.05, 10:51 Lubie swojego eMac, iPod i PowerBooka. Ciesze sie ze moge na nich pracowac, ale uwazam ze Apple nigdy nie osiagnie takiej pozyzji jak Microsoft+Intel i dobrze! Po co komu takie problemy i zainteresowanie. Mam bardzo dobry, stabilny system z wszystkimi potrzebnymi do szczescia programi. Nie mam problemow z wirusami, spyware i adware. Zyje sobie spokojnie, a wszystko ze soba ladnie wspoldziala :) Jedyne na co chce ponazekac to niedostateczna polonizacja. Wkurza mnie ze jak sobie wrzuce maile (ksiazki czy teksty) do czytania w drodze do domu na ipoda to mam krzaki zamiast polskich znakow. Ksiazki i teksty mozna sobie przerobic tak aby nie mialy polkich znakow, ale maile nie bardzo. Podobie jest z iCal i notatnikiem :( Odpowiedz Link Zgłoś