Gość: wnerwiał mnie IP: 80.51.237.* 11.02.05, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gerth Pyszałkowaty mierny Lis nie znosi konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:01 zwłaszcza inteligentnej - przeciez LIs MUSI miec monopol na informowanie "przypadkoweg społeczeństwa" co z tą Polską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Hańba! IP: *.crowley.pl 11.02.05, 11:16 Ale czego wiecej oczekiwać od Solorza-Żaka-Podgórskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULU Re: Pyszałkowaty mierny Lis nie znosi konkurencji IP: 83.230.121.* 11.02.05, 12:16 PODPISUJĘ SIĘ RĘKAMI I NOGAMI!! Program Lisa okazał się telewizyjnym bublem - niczego tu odkrywczego ani nosnego intelektualnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan FAKTOW a i dobrze... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 11:36 a i dorze...tak nieatrakcyjnie nudno i sztywno prowadzonego programu jeszcze nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka widocznie Lis musi sam zostac na podworku IP: *.uk.ibm.com 11.02.05, 11:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech X Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: 195.117.200.* 11.02.05, 11:43 Skowroński to świetny dziennikarz, więc predzej czy później Lis wykopałby go z Polsatu. Zgadzam sie - Lis to gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.I.F. Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.dnvr.qwest.net 11.02.05, 16:39 Skowronski jest b. dobry w tym co robi, mam wiec nadzieje, ze nie bedzie mial problemu ze znalezieniem nowej pracy. Zycze mu powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 11.02.05, 12:33 a zacząłem się juz przyzwyczajać do "Wywiadu Skowrońskiego". Nie bardzo wiem, dlaczego jest to nieatrakcyjny czas. Łatwiej mi to oglądać, niż program w normalny dzień wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzymonKa Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.tvgawex.pl 11.02.05, 12:37 Witaj Kuba! Ja odpowiem Tobie tak... Większość społeczeństwa śpi w sobotny poranek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.05, 15:28 Czerwono-różowy salon (wg Łysiaka) przystępuje do kontrofensywy. Skowroński broni Wildsteina, a pogrąża Żakowskiego! To skandal dla c-r. Markiewicz (Bumerang) posłusznie włączył się do nieboszczki UW by tworzyć nową mumię. To są wskazówki Prezesa, co ma robić personel POLSAT-u. Ależ mają pietra!!!!!!! Wyciągają największe "autorytety" (postkomunista Geremek, barbarzyńca Frasyniuk, "lizus" Mazowiecki (od 1953 r.) itp.), aby jako nowa partia ochronić zagrożone towarzystwo. Polecam RZECZPOSPOLITA KŁAMCÓW -SALON Łysiaka, to wiele wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfm Baśnie 1000 i jednej nocy IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 13.02.05, 14:18 Moja 13 letnia siostra pisze ciekawsze bajki od niego... ...i nie ma kompleksów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qazxswer tak lisisko rozumie wolne media!! szambo!! IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:28 hhhhhhhhyyyyyyyyynnnnnnnjjjjjjjjjm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeedi Po prostu Skowroński jest miernotą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:35 Dajcie spokój Lisowi, Skowroński jest beznadziejnym prowadzącym. W obu polsatowskich programach pokazał, że nie umie poprowadzić programu...był bardziej obserwatorem niż kierownikiem. Nie powinno nam byc go szkoda, na pewno przyjdzie ktoś lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyneczka nie cierpię Polsatu ! IP: *.promax.media.pl 11.02.05, 15:36 GÓ... mnie obchodzi jakie w Polsacie maja problemy , tak jak w d.... mam program Lisa , chciałbym tylko , aby w Gazeta.pl pracowali lepsi dziennikarze , bo ostatnio zauważa sie znaczacy spadek poziomu w redagowaniu gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.wsip.com.pl 11.02.05, 16:11 O co chodzi??? Panowie juz dawno wzięli się za łby i politykę. Dziennikarze z nich jakz koziej d*** trąba; to piszący i mówiący politycy ekspnujacy swoje opcje i ich komplesy. Lis nie kryje bynajmniej ambicji i na Pałac Namiestnikowski chętnym oczkiem spoziera. Czeka tylko kto go kupi, bo jako kandydat niezależny ma niewielkie szanse (brak kasy i struktur na kampanię). Skowroński dawno już poparł lustrację a la Wildstein, bo liczył jeśli nie na jakąś ciepłą a wysoką posadkę w prawicowej TVP, to przynajmniej na tłuste rzecznikowanie. Zrozumiałe, że musiało zaiskrzyć. No to pytam jeszcze raz - o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis to pies. n/t Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.jerozolimskie.pl 11.02.05, 16:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfm Lis jest Lisem IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 13.02.05, 14:14 przypomniał mi się niegdyś krążący po internecie mp3 z nagraniem "dziennikarskiej pracy redaktora TVN Fakty" pana Lisa. Polsat, czy TVN, może i nawet TVP (chociaż tam na takie zabawy by się nie zgodzili) Lis był jest i będzie Lisem, który siedzi za biurkiem, pierdzi, narzeka i podpisuje się pod pracą innych. Zawsze będzie ulizany, czy to na jeden bok czy na dwa. *A ja mam Firefox'a i sie nie wstydze :P #h*usemusic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz przypadkowy Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.02.05, 16:45 Tak calkiem ogolnie: To przyklad malego polskiego piekielka gdzie relacje kompetencji kwalifikacji i wiedzy zastepowane sa relacja falszywie pojmowanego posluszenstwa linii redakcji. Urzad kontroli prasy publikacji i widowisk nazywany jest dzisiaj rada programowa. Zalosne. Wartoscia prawdziwych mediow jest ROZMAITOSC, a o tym wlasnie zapominaja krajowi zurnalisci medialni, aspirujacy do tego, aby tytulowano ich dziennikarzami. Dzisiaj wiekszosc stacji tv nie rozni sie w zasadzie niczym od kolorowych tabloidow dobrych do czytania w toalecie. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urlep Bez przesady! IP: *.media / *.media-saturn.com 11.02.05, 17:10 Nie ma się co użalać nad Skowrońskim. Wszędzie, gdzie pracował - odchodził z powodu konfliktu. Z radia zet też odszedł, bo nie mógł się dogadać. I z TVP bodajże również żegnał się w nienajlepszej atmosferze. Lis więc musiałby być aniołem żeby jako jedyny dogadać się ze Skowrońskim. Ten facet musi mieć zawsze inne zdanie niż pozostali - posłuchajcie go czasem w poranku z Tok FM zanim zaczniecie bez sensu czepiać się do Lisa. Bo jakość programu "Co z tą polską" niechaj oceniana będzie obiektywnie przez oglądalnośc a nie bezpodstawne złośliwe komentarze "wszystkowiedzących zawistnych polaczków". Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox m. Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.chello.pl 11.02.05, 17:26 "Czarny pies czy biały kot" - to był fajny program niestetety tak jak pieniądz gorszy wypiera lepszy tak pan lis wygryzł skowrońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozy Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: 80.240.166.* 11.02.05, 17:28 A pamietacie jak ten dziennikarz chcial rozwalic od srodka Radio ZET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfm szkoda że nie wypaliło IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 13.02.05, 14:05 Szkoda że mu się to udało. Zetka teraz będzie zdychać powoli jeszcze kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragoon Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:45 Lis ??? Samo nazwisko już wszystko mówi i to nadwyraz dosadnie. Współczuć tylko panu Skowrońskiemu że musiał z czymś takim współpracować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEN-61 Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 13:56 Chciałoby się powiedziec "co z tym lisem?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya LIS - WSTYD! IP: *.net.pl 12.02.05, 15:08 Program Lisa jest przereklamowany tak jak i sam Lis. Nie ma co ukrywać, momentami jest żenująco. Skowroński ma swój poziom, a spychanie Jego programu na nieatrakcyjne godziny emisji wiadomo jaki ma cel - "lisowaty"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold. Re: Skowroński odejdzie z Polsatu? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 12.02.05, 17:49 Ni i b.dobrze ! To guła i miernota jakich mało. Dziwie się, że może pracować jako dziennikarz? I nie warto nawet się zastanawiać do czego ten osobnik się nadaje ...to ....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfm Skowron wracaj do Trójki! IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 13.02.05, 14:02 W Trójce jest Twoje miejsce. Telewizja to gó.. - no i sie ubabrałeś. Teraz sie umyj i wracaj do Trójki - na stare śmiecie. Słuchacze czekają! Odpowiedz Link Zgłoś