Gość: bojko IP: *.ust.tke.pl 18.08.08, 09:14 hm, oczekiwałam rzetelnego, wyczerpujacego temat artykulu a nie kilku zdań... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmosiki To nie jest artykuł tylko bezczelna reklama 18.08.08, 10:43 > hm, oczekiwałam rzetelnego, wyczerpujacego temat > artykulu a nie kilku zdań... To nie jest artykuł tylko dwa akapity i link do strony sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiu Panda Security: codzienne ataki 10 milionów kom.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 10:58 A ja firmę Panda Security kojarzę z nachalnego spamu, jaki rozsyłali kilka lat temu. Chyba bym musiał na głowę upaść, żeby coś od nich kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek ze wsi Panda Security: codzienne ataki 10 milionów kom.. IP: *.aster.pl 18.08.08, 14:01 mam nadzieje, ze ta panda wypusci cos na Maca bom mom same wirusy i zombi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Poziom.... IP: *.ists.pl 18.08.08, 18:05 Poziom dziennikarstwa nieco poniżej "Faktu". Wstyd! Pomożesz? klikaj.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś