Dodaj do ulubionych

Ekrany dotykowe problemem niewidomych

IP: *.acn.waw.pl 10.01.09, 16:09
a co z nieslyszacymi?
przeciez oni powinni miec mozliwosc czytania na ekranie telfonu,tego
co POWIEDZIAL ich rozmowca
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Ekrany dotykowe problemem niewidomych IP: 94.254.182.* 10.01.09, 16:23
      A co łysymi, chromymi i jąkajłami? No co?
      • Gość: r. Re: Ekrany dotykowe problemem niewidomych IP: *.cable.ubr09.shef.blueyonder.co.uk 10.01.09, 17:27
        wiesz co? zwin sie w klebek w jakims cichym kaciku i zdechnij,
        pozbawiajac swiat swojej glupoty
      • Gość: Moderatus Re: Ekrany dotykowe problemem niewidomych IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 17:55
        I nie martw się. Ludzie wrażliwi pomyślą też o chorych umysłowo. Szczególne o
        tych z wyboru, jak ty.
    • Gość: W_nosie Widzieliście dom Steve Wondera ? IP: 217.98.64.* 10.01.09, 16:51
      On też nie.
      • Gość: Moderatus Re: Widzieliście dom Steve Wondera ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 17:56
        Kimkolwiek jesteś , jesteś debilem.
    • Gość: michal jeździć na nartach? IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.01.09, 17:35
      "niewidomi moga (...) jeździć na nartach i uprawiać specjalną odmianę piłki
      ręcznej."

jezdzic na nartach??? JAK???? :D:D:D
      i jaka z tego przyjemnosc??:)

i co to za odmiana pilki recznej?:) podaja ja sobie z reki do reki?:D
      albo dzwiek wydaje?:D:D

chcialbym to zobaczyc :D
      • Gość: jan Re: jeździć na nartach? IP: *.szczecin.mm.pl 10.01.09, 17:41
        I z czego rżysz?
      • Gość: Moderatus Re: jeździć na nartach? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 17:57
        Proponuje google. Na pewno coś znajdziesz :-)
    • Gość: Ćma Ekrany dotykowe problemem niewidomych IP: *.elektrosat.pl 10.01.09, 18:11
      Problem można by było spróbować rozwiązać za pomocą lktora, który odczytywał by nazwy funkcji nad którymi znajduje się pen/palec.

Tyle, że nikt nie zmusza nikogo do używania gadżetów na dotyk (przynajmniej na razie). Wiem, bo sama ich nie kupuję - nie cierpię porysowanego/zatłuszczonego ekranu.
    • Gość: bigmac Ekrany dotykowe problemem niewidomych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.09, 18:18
      Widzący też mają problem z ekranem dotykowym iphone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka