jasiek-2007 28.08.11, 13:56 musze wymienic w plastikowym krześle czy ktoś wie gdzie mogę kupić ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmaszy Re: tapicerka do krzesełka 28.10.11, 15:30 hej, znalazła się gdzies ta tapicerka..? bo ja tez szukam.. można zapytać u producenta krzesełka ale np my mamy baby ono i koszt wymiany to 83zł + 15 przesyłka a tapicerkę chiałam kupić by sprzedac krzesełko więc średnio mi się opłaca :/ Odpowiedz Link
efa3000 Re: tapicerka do krzesełka 15.11.11, 12:31 ja mam nówkę sztukę z krzesełka 4BABY strawberry (ma tylko z jednej strony lekka maziaje - nie widac na pierwszy rzut oka - kupilam krzeselko na prezent, nie mialam czasu czekac na reklamacje i dokupilam nowe za bodajze 60 zl co smieszniejsze w koncu nie poszlo na prezent a ja zostalam z krzeselkiem i dodatkowym pokrowcem ostatnio krzeselko sprzedalam), moge przeslac za 25 zl juz z przesylka - polecony priorytet - moge wystawic na allegro, w razie czego prosze o emaila. Odpowiedz Link
jasiek-2007 Re: tapicerka do krzesełka 16.11.11, 12:54 to pewnie z czerwonym duzo kolorem a ja mam niebieskie to będzie się bardzo gryzło Odpowiedz Link