Dodaj do ulubionych

Ścierki raypath

29.11.24, 09:26
Czy ematka używa ścierek raypath? Zgapiłam się z terminem na pranie kanapy, a w internetach wyświetlają mi się reklamy tych - podobno niezwykłych - ścierek. Patrzę na tą do prania tapicerek. Ściema czy nie? A może coś dobrego do odświeżenia kanapy polecicie?
Obserwuj wątek
    • taje Re: Ścierki raypath 29.11.24, 09:49
      O, pokaż tę do tapicerki! Muszę wyczyścić wezgłowie łóżka ale właśnie zastanawiam się, czy da się tak bez detergentu?
      • filutek.von.glutek Re: Ścierki raypath 29.11.24, 10:00
        To się nazywa raypath Nova i z tego co doczytałam to ma być taka z żółtą metką. Kosztuje ponad 100 zł, więc się zastanawiam czy mentalnie jestem na to gotowa (moje wewnętrzne ja krzyczy - oxujałaś? 100 za ścierkę?)
        • taje Re: Ścierki raypath 29.11.24, 10:29
          Ja bym zapłaciła, gdybym miała pewność, że działa. Zaczęłam czytać o Raypath i mam wątpliwości, czy to nie jest jakaś ściema i piramida sprzedażowa.
          • filutek.von.glutek Re: Ścierki raypath 29.11.24, 10:39
            No więc właśnie. To jest sprzedaż bezpośrednia, jak thermomix (ok, kupiłam i kasę wydałam, ale korzystam i jestem mega zadowolona).
            • taje Re: Ścierki raypath 29.11.24, 10:46
              MLM samo w sobie produktu nie skreśla, tylko jestem bardziej podejrzliwa. Właśnie widziałam filmik, gdzie ta ręKawice błyskawicznie wyczyściła kanapę po rzygu kotka i jeśli to prawda to ja też taka chcę.
              • filutek.von.glutek Re: Ścierki raypath 30.11.24, 11:18
                Zamówiłam, dam znać po użyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka