29.06.07, 16:18
od 28 czerwca do -50%
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka256 Re: Reserved 29.06.07, 19:49
      We Wrocławiu na Bielanach wybór przecenionych rzeczy bardzo mały (jeszcze).
    • kat_kos Re: Reserved 05.07.07, 14:59
      kupiłam małemu dwa dresiki - jeden za 39 zł, a drugi za 29 zł. I jestem
      zadowolona, bo są bardzo ładne.
      • kwiatom1 Re: Reserved 05.07.07, 16:50
        a w jakim mieście te dresy i w jakiej rozm.??? Jak byłam ostatnio w Poznaniu to
        była kiszka...
        • kat_kos Re: Reserved 05.07.07, 17:02
          w Warszawie - Galeria Mokotów. Rozmiar 6-9 miesięcy, ale były też większe.
          Kwiatom, spróbój się zorientować w różnych sklepach w Reserved. Ja zauważyłam,
          że sklepy różnią się od siebie asortymentem. W W-wie takie małe ciuszki
          widziałam właśnie tylko na Mokotowie.
          • matmama Re: Reserved 06.07.07, 00:25
            W galerii m. kupiłam super sweterek dla 2,5 latka za 30 zl (przeceniony z 60 lub
            70).
            Poza tym myślę, że dość kiepsko w tym sklepie z przecenami dla dorosłych (mam
            nadzieję, że sytuacja ulegnie zmianie :)
    • funiaste89 Okazja w Reserved - 100 zł na zakupy 24.04.13, 09:25
      Można wygrać 1000 zł na zakupy w Reserved. Wystarczy zarejestrować się
      tutaj, uzupełnić dane i krótką ankietę a potem poczekać na maila na początku miesiąca. W mailu będzie pytanie, na które trzeba odpowiedzieć jak najszybciej.
      Szansa na wygraną każdego miesiąca!
      W razie jakiś wątpliwości na stronie jest również dostępny regulamin konkursu.

Ja już się zalogowałam i na początku miesiąca będę chyba cały czas siedzieć na swojej poczcie e-mail... ;) Może się uda, a jak nie to za miesiąc znów spróbuję ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka