ksiezniczka256 Re: Reserved 29.06.07, 19:49 We Wrocławiu na Bielanach wybór przecenionych rzeczy bardzo mały (jeszcze). Odpowiedz Link
kat_kos Re: Reserved 05.07.07, 14:59 kupiłam małemu dwa dresiki - jeden za 39 zł, a drugi za 29 zł. I jestem zadowolona, bo są bardzo ładne. Odpowiedz Link
kwiatom1 Re: Reserved 05.07.07, 16:50 a w jakim mieście te dresy i w jakiej rozm.??? Jak byłam ostatnio w Poznaniu to była kiszka... Odpowiedz Link
kat_kos Re: Reserved 05.07.07, 17:02 w Warszawie - Galeria Mokotów. Rozmiar 6-9 miesięcy, ale były też większe. Kwiatom, spróbój się zorientować w różnych sklepach w Reserved. Ja zauważyłam, że sklepy różnią się od siebie asortymentem. W W-wie takie małe ciuszki widziałam właśnie tylko na Mokotowie. Odpowiedz Link
matmama Re: Reserved 06.07.07, 00:25 W galerii m. kupiłam super sweterek dla 2,5 latka za 30 zl (przeceniony z 60 lub 70). Poza tym myślę, że dość kiepsko w tym sklepie z przecenami dla dorosłych (mam nadzieję, że sytuacja ulegnie zmianie :) Odpowiedz Link
funiaste89 Okazja w Reserved - 100 zł na zakupy 24.04.13, 09:25 Można wygrać 1000 zł na zakupy w Reserved. Wystarczy zarejestrować się tutaj, uzupełnić dane i krótką ankietę a potem poczekać na maila na początku miesiąca. W mailu będzie pytanie, na które trzeba odpowiedzieć jak najszybciej. Szansa na wygraną każdego miesiąca! W razie jakiś wątpliwości na stronie jest również dostępny regulamin konkursu. Ja już się zalogowałam i na początku miesiąca będę chyba cały czas siedzieć na swojej poczcie e-mail... ;) Może się uda, a jak nie to za miesiąc znów spróbuję ;) Odpowiedz Link