Dodaj do ulubionych

szkolenie w obszarze HR

03.02.15, 14:59
Cześć wszystkim,
pod koniec stycznia skończyłam "Intensywny kurs kadrowo-płacowy", który trwał 120 h. Teraz mam możliwość uczestnictwa w innym kursie, tylko nie wiem w jakim. Koniecznie musi to być kurs z obszaru HR, tylko może troszkę inny niż kadry i płace. Mam do wydania 4000 zł. Może mi podpowiecie, jaki kurs mogłabym wybrać? Z góry dzięki.

Ala
Obserwuj wątek
    • aster159 Re: szkolenie w obszarze HR 01.09.15, 08:41
      Sprawdź ofertę szkoleń firmy Integra-consulting.pl Ja byłam u nich na szkoleniu dla menażerów i na prawdę polecam. Co prawda nie wiem ile to szkolenie kosztowało, bo cała organizacją zajmował się szef, ale myślę, że zmieścisz się w budżecie.
    • marcingerta Re: szkolenie w obszarze HR 10.09.15, 12:04
      Dokładnie. Szkolenia są bardzo ważne. Warto zwrócić uwagę nie tylko na HR, ale na szkolenie zarządzanie projektami , wystąpień publicznych i komunikacji. Dzięki temu nasze przyszłe prezentacje będą lepiej dopracowane i ciekawsze.
    • hrmarta Re: szkolenie w obszarze HR 17.06.16, 15:34
      A czy są jakieś kursy dla obsługi narzedzi do miękkiego HRu jak e-guide.pl/o-e-guide/zakres-funkcjonalny/ewaluacja-pracownikow/
    • robertpolanski Re: szkolenie w obszarze HR 24.06.16, 08:34
      Jeśli chodzi o szkolenia bhp to można sprawdzić jeszcze jeden cynk szkoleniebhp.com.pl/ choćby dlatego, aby zwiększyć wybór, a to dla firm ważne aby optymalizować koszty i czas.
    • sebakol999 Re: szkolenie w obszarze HR 20.09.16, 13:52
      Zobacz sobie ARC: www.arc.pl/kursy/kadrowo-placowe - mieszczą sie i w tematyce i w cenie. Zaglądaj na stronę bo wstawiają dość często nowe, aktualne kursy. Merytorycznie naprawdę dobrze to robią, a i do organizacji nie mozna się przyczepić. Ja byłem i dobrze wspominam.
      • sebakol999 Re: szkolenie w obszarze HR 20.09.16, 13:53
        nie spojrzałem na datę ;/, może być już nieaktualne - nie mniej jednak firmę polecam nadal ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka