ania10033 01.03.08, 13:44 Wybieram się na Maltę na kurs angielskiego. Czy ktoś z Was uczestniczył w takim kursie? Co możecie napisać o tych kursach? Będę wdzięczna za wszelkie opinie :-) Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandora_ Re: Angielski na Malcie 04.03.08, 21:49 Ja nie uczestniczyłam, ale mogę polecić szkołę - zależy tylko, czego oczekujesz od wyjazdu, bo są od szkół w spokojnych dzielnicach po takie, które dysponują własnym basenem, hotelem i restauracją:) Uwaga - zlotami na Maltę, nawet latem, nie zawsze bywa wygodnie i niestety też nie najtaniej, ale Malta grzechu warta. Odpowiedz Link Zgłoś
ania10033 Re: Angielski na Malcie 05.03.08, 20:10 Cześć :-) Tak właściwie to lot już zarezerwowałam,hotel z basenem też już mam :-) Potrzebuję naprawdę dobrej szkoły, która przez tydzień intensywnej nauki pozwoli mi się "odblokować". Za wszystkie rady serdecznie dziękuję :-) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zosia1305 Re: Angielski na Malcie 07.03.08, 15:33 Hej Ja też wybieram się na taki kurs! A kiedy jedziesz?? Podobno jezeli jedziesz z rodziną to każdy jest sam ... Odpowiedz Link Zgłoś
olcia666666 Re: Angielski na Malcie 18.03.08, 20:44 Ja wybieram sie na kurs językowy na Maltę, wstepnie zamierzam jechac z EF, ponieważ jest to jedyna konretna i przejrzysta oferta,która udalo mi sie znależć. Ważny jest dla mnie przede wszystkim poziom nauczania w szkole i miejsce-chce by była to Malta. Moze zna ktoś jakies inne godne polecenia szkoly językowe w tym miejscu lub ma jakies dosiadczenia z EF? Bede wdzieczna za wszelkie informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: Angielski na Malcie 21.03.08, 23:43 EC English Clubclass (to ta z basenem) Gateway (dla pragnących nauki bardziej niż zabawy) A najlepiej wejść na feltom.org i zobaczyć, które są zrzeszone w Feltomie, to najlepsza rekomendacja (chociaż nie zawsze, GISOE nie jest, a to super szkoła). Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_ka Re: Angielski na Malcie 24.03.08, 20:15 Hej ;) Ja mysle o Clubclass :) Ktos tez sie wybiera? Z jakiej firmy? Moglby ktos powiedziec cos o tej szkole? Bo zalezy mi na dobrym poziomie, a z drugiej strony chce troche odpoczac i sie zabawic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik8888 Re: Angielski na Malcie 19.08.14, 22:46 Jest na prawdę wiele szkół angielskiego na Malcie. Ja mogę polecić Gateway. Super nauczyciele, lekcje są ciekawe czasami śmieszne i na prawdę można się odblokować. Ja jechałem korzystając z www.eurocultures.pl/. Pomagają w wyjeździe i nie ma przy tym dodatkowych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
mrdamianek Re: Angielski na Malcie 26.04.16, 16:14 Witam, odświeżam temat bo dawno nic się nie działo w wątku. Napiszę w skrócie na wakacje na malete ok do szkoły nie. Nic tam specjalnego nie uczą. Nie są to jakieś lepsze metody a raczej niezły biznes. Ja byłem raptem parę tyg temu i nic mi to nie dało jeśli chodzi o angielski. Turystycznie ok ale nie taki ja miałem cel. Odpowiedz Link Zgłoś
olanana90 Re: Angielski na Malcie 28.04.16, 18:55 Moja przyjaciółka w zeszłym roku była na podobnym kursie i została zadowolona. Dużo się nauczyła i otrzymała nowe doświadczenie. Ona była na kursie angielskiego ogólnego w szkole LAL. Wyjazd ten zorganizowała szkoła LEXIS. W tym roku też planuje podobny wyjazd)) Chciałabym pojechać z ją :) Odpowiedz Link Zgłoś
emams755 Re: Angielski na Malcie 13.06.17, 13:24 Polecam Maltę. Malowniczo, cicho, przyjemnie. Pogoda wyśmienita, słońce i woda a tego mi potrzeba do szczęścia. Ostatni raz byłam na Malcie w 2015r. i zakochałam się w tym miejscu. Byłam na kursie organizowanym przez szkołę Glossa. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_to_pic Re: Angielski dla młodzieży Malta 09.10.17, 12:02 Wszystko zależy od tego czego szukasz, ja ze swojej strony polecamy Angielski dla młodzieży Malta Bardzo fajna szkoła IELS, ciekawy program zajęć popołudniowych. Plusem również organizator w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
peter-1976 Re: Angielski na Malcie 25.02.18, 23:36 Pamiętajmy, że na Malcie angielski jest drugim oficjalnym językiem, lokalsi na miejscu posługują się swoim językiem Odpowiedz Link Zgłoś
marta0084 Re: Angielski na Malcie 16.03.18, 11:16 A mogę zapytać jaką szkołę/kurs wybrałaś? Też zamierzam skorzystać w maju. Odpowiedz Link Zgłoś