Dodaj do ulubionych

Proszę o wróżbę

11.01.11, 13:29
Witam wszystkich, właśnie dzisiaj trafiłam przypadkiem na wasze forum i od razu mnie zaciekawiło, ponieważ Tarot mnie zawsze ciekawił. Może to zbieg okoliczności ale włąśnie jestem na tzw. zakrecie życiowym w meżem, sama nie wiem jakie podjąć kroki aby uzdrowić to małżeństwo. Bardzo mi na tym zależy, ale sama nie wiem czy poddać się losowi czy jednak wziąć sprawy w swoje ręce. Jeżeli ktoś mi może postawić tarota to będę bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • pani.hekate Re: Proszę o wróżbę 18.04.11, 18:02
      zapraszam , a odpowiem na pytania (odpłatnie)

pozdrawiam
    • joan_r Re: Proszę o wróżbę 24.01.12, 00:36
      o mój boże, nie rób tego więcej, nie wysyłaj tych głupich smsów. Jeśli masz teraz jakies problemy proponuję Tobie zrozumieć chociaż podstawy problemu, np w numerologii.
      Pan Janusz tutaj jest naprawdę ciepłą, serdeczną osobą, jeśli poczekasz cierpliwie, udzieli odpowiedzi.
      Mi to bardzo pomogło zrozumieć siebie, a to jest najważniejsze, aby chociaż wiedzieć w jaką stronę powinno się pojść.

pozdrawiam serdecznie
    • joan_r Re: Proszę o wróżbę 24.01.12, 00:39
      no tak wybacz.. szybko przeczytałam wszystkie posty i smsy pomyliłam z Tobą, przepraszam, ale numerologię wciaż polecam. W przypadku problemów z mężem, może pomóc Tobie poznac dokładniej jego charakter, a także w jakim etapie życia własnie się znajduje, czasem trzeba to po prostu cierpliwie przeczekac.
      • agusia3107 Re: Proszę o wróżbę 25.02.12, 11:30
        Staramy się o dziecko, czy może ktoś wywróżyć czy jest szansa abym zaszła w ciąże w tym roku??
    • iokepine Re: Proszę o wróżbę 09.03.12, 12:20
      Zgłaszajcie proszę pojawienie się postów o wróżbach śmierci na mojego maila: silverhands@op.pl

Ten spam smsowy pojawia się wyjątkowo często - i jest sukcesywnie usuwany, o ile to zobaczę.
    • agrentowy4321 Re: Proszę o wróżbę 05.03.23, 01:09
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: Proszę o wróżbę 25.04.23, 10:26
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka