a_iii_ty 29.07.26, 21:04 Ciemno, zimno. Smrod, glod, snieg po kolana. Niemcy, pejsate i Ukry wokolo. Jak tu zyc. Jasiu doradzaj cos. Ty juz z niejednego pieca chleb kradles. Odbior. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Samemum... 29.07.26, 21:30 Jak czytam te wiesci ze swiata, to zycze tylko jednego...biblijnego potopu. Tylko psow byloby mi szkoda. I can see clearly now, jak mowil jeden madry. Odpowiedz Link
shachar Re: Samemum... 30.07.26, 18:49 Wlasnie, ukradnij komus cos; psu kosc, bankowi oplaty manipulacyjne, Rolexa oszustowi, od razu krew szybciej zakrazy. Odpowiedz Link
shachar Re: Samemum... 31.07.26, 13:52 Mam doswiadczenie w biznesie dawania glupich rad starszym panom jeczacym,ze im cos nie tak w zyciu, ze sa nieszczesliwi, a mogliby byc tak szczesliwi , gdyby zdarzylo sie x,y,z.Moj tato to alkoholik, juz nie spozywa, ale kiedy jeszcze nie wisial nad trumna, to tak wlasnie jeczal.Kupilam mu kota, kupilam mu akwarium, wyslalam go do schroniska dla zwierzat niech pochodzi z psami. Zrobilam mu biznesplan dla trucka z zupami, lacznie z kosztami wynajmu trucka az po cene marchewki. Ryby zdechly, w schronisku trzeba bylo sprzatac, czujesz ten vibe? To wlasnie ty. Predzej wsadzilabym swoj ryj w to gniazdo szerszeni, niz wieszala sie emocjonalnie na ludziach w ten sposob, zwlaszcza w naszym wieku. Mam wrazenie ze krecisz sie po swoim mieszkaniu, tu pusto, tam pusto, tu nuda, tam nuda. Ja to bym wyszla i nawet puszki zbierala, zeby cos zobaczyc innego, jakiegos bezdomlesa spotkac, film o nim nakrecic. Albo czemu nie, gwizdnela coca-cole, niech mnie zamkna na dolku na 24 godziny, ciekawe co by sie zdarzylo. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Samemum... 31.07.26, 15:01 Buahaha, mam ci wystawic twoja diagnosed? Moze duzo doswiadczylas, ale zadnych wnioskow z tego nie wyciagnelas. Przypominasz mi Trumpa, ktory przy swojej 80tce chce ciagle nowych wrazen...te porady to sobie zachwaj dla twoich pacjentow w drodze na 10 pietro. Nic mnie tak nie rozbawia jak starcy trzesacy zeby kogos nowego spotkac, zeby nie przeoczyc nowego spotkania w grupie, czy podpierdolic puszke coli, aby tylko dopamina bila na dekiel. To wlasnie ty, ze swoim aspergerem, wiecznie nie syta, wiecznie urobiona po pachy, aby tylko bron boze nie usiasc na chwile i pomyslec, czy te kolowrotek chomiczy ma sens. Robisz wszystko, by nie przyjrzec sie glebiej i sobie i swiatu. Heil. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Samemum... 31.07.26, 19:32 A co Ty chcesz tak znowu zyc, swoje juz przezyles przeca, nie badz taki zachlanny Odpowiedz Link