b-a-g-a 08.05.22, 01:49 Można sobie jeszcze powędrować web.archive.org/web/20220313195222/https://fotoforum.gazeta.pl/0,0.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.eu Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 08:13 Wolno to chodzi, ale wielkie Dzięki A logować tam też się da? Nie chciałem bez potrzeby zdradzać swoje hasła. Odpowiedz Link
b-a-g-a Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 19:46 Nie, to tylko podgląd zachowanych archiwalnych stron. Działa w bardzo ograniczonym zakresie. Jak napisałam, dla sentymentalnych, którzy chcą sobie przypomnieć jak to kiedyś wyglądało. Odpowiedz Link
kot.peter Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 22:18 Can, a Ty sobie skopiowałeś i zabezpieczyłeś Kluczbork? Dzięki Wariantowi go mam, ale nie wiem, jak bym mogła Ci go wysłać, bo to plik ponad 1 GB. Odpowiedz Link
can.x Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 00:19 Zabezpieczyłem, ale bez Waszych uwag, komentarzy, odsłon. Taki pamiętnik dla sentymentalnego faceta. Brakuje mi Was 😪 Jaką drogą wysłał do Ciebie Wariant? Na "gwizdek? , adres domowy? Odpowiedz Link
kot.peter Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 11:03 can.x napisał: > Zabezpieczyłem, ale bez Waszych uwag, komentarzy, odsłon. Taki pamiętnik dla se > ntymentalnego faceta. Brakuje mi Was 😪 Jaką drogą wysłał do Ciebie Wariant > ? Na "gwizdek? , adres domowy? Wysłał mi dysk do paczkomatu. To pliki htlm z poszczególnymi wątkami, ze zdjęciami. Komentarzy tam nie ma, kliknięcie na zdjęcie nic nie daje. Chyba skopiowanie zdjęć osobno, z komentarzami, było technicznie niemożliwe. Odpowiedz Link
kot.peter Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 11:05 > can.x napisał: Brakuje mi Was 😪 Część z nas jest tutaj, cześć na FB. Trzeba jeszcze zwabić Kiksa, bo jego nie ma nigdzie. Odpowiedz Link
wariant_b Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 14:02 kot.peter napisała: > Chyba skopiowanie zdjęć osobno, z komentarzami, było technicznie niemożliwe. Nie tyle niemożliwe, co utrudnione. W plikach jest to, co było widzialne w wątku, a komentarzy pod zdjęciami tam nie było. Są w zachowanych stronach zdjęć, ale tam z kolei nie ma obrazów, a tylko linki do nich. (u ciebie folder ZIPPED - do rozpakowania, po ok. 20 GB na każdy z zakresów numeracji) Niestety, w części niedziałające - ale wtedy na stronach wątków też tych zdjęć nie ma. Ok 30% stron poszczególnych zdjęć jest niekompletne i nie zawiera nic wartego zachowania. Tylko skrypty do wyświetlania reklam działają. W plikach wątków te skrypty zostały pominięte. Odpowiedz Link
b-a-g-a Re: Dla sentymentalnych 07.08.22, 12:48 Po raz kolejny ogarnął mnie smutek za utraconymi zasobami FF, kiedy przetwarzałam zarchiwizowane wątki na pliki do udostępnienia gdzieś, kiedyś. Ilu ludzi tu pisało! O wielu już nawet nie pamiętamy! Ile wątków! Ile ciekawych opowieści, ciekawostek, dzielenia się wiedzą! Ile przepięknych zdjęć, ile ciekawych ujęć i spostrzeżeń! Jaka to ogromna baza wiedzy! Jak można było to tak lekką ręką wszystko wyrzucić do śmieci?! Potraktować jak nic nie znaczący i nikomu niepotrzebny bezwartościowych przedmiotów? Smuteczek... Odpowiedz Link