Dodaj do ulubionych

Dla sentymentalnych

08.05.22, 01:49
Można sobie jeszcze powędrować wink
web.archive.org/web/20220313195222/https://fotoforum.gazeta.pl/0,0.html
Obserwuj wątek
    • adam.eu Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 08:13
      Wolno to chodzi, ale wielkie Dzięki smile
      A logować tam też się da?
      Nie chciałem bez potrzeby zdradzać swoje hasła.
      • b-a-g-a Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 19:46
        Nie, to tylko podgląd zachowanych archiwalnych stron. Działa w bardzo ograniczonym zakresie. Jak napisałam, dla sentymentalnych, którzy chcą sobie przypomnieć jak to kiedyś wyglądało.
    • can_x Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 20:25
      padam na kolana
    • can_x Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 20:41
      please
    • can_x Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 21:13
      thank you
      • kot.peter Re: Dla sentymentalnych 08.05.22, 22:18
        Can, a Ty sobie skopiowałeś i zabezpieczyłeś Kluczbork?
        Dzięki Wariantowi go mam, ale nie wiem, jak bym mogła Ci go wysłać, bo to plik ponad 1 GB.
        • can.x Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 00:19
          Zabezpieczyłem, ale bez Waszych uwag, komentarzy, odsłon. Taki pamiętnik dla sentymentalnego faceta. Brakuje mi Was 😪 Jaką drogą wysłał do Ciebie Wariant? Na "gwizdek? , adres domowy?
          • can.x Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 00:27
            paszczowo ihaa...
          • kot.peter Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 11:03
            can.x napisał:

> Zabezpieczyłem, ale bez Waszych uwag, komentarzy, odsłon. Taki pamiętnik dla se
            > ntymentalnego faceta. Brakuje mi Was 😪 Jaką drogą wysłał do Ciebie Wariant
            > ? Na "gwizdek? , adres domowy?
            Wysłał mi dysk do paczkomatu.
            To pliki htlm z poszczególnymi wątkami, ze zdjęciami. Komentarzy tam nie ma, kliknięcie na zdjęcie nic nie daje. Chyba skopiowanie zdjęć osobno, z komentarzami, było technicznie niemożliwe.
            • kot.peter Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 11:05

> can.x napisał:
              Brakuje mi Was 😪
              Część z nas jest tutaj, cześć na FB. Trzeba jeszcze zwabić Kiksa, bo jego nie ma nigdzie.
            • wariant_b Re: Dla sentymentalnych 10.05.22, 14:02
              kot.peter napisała:
              > Chyba skopiowanie zdjęć osobno, z komentarzami, było technicznie niemożliwe.

Nie tyle niemożliwe, co utrudnione.
              W plikach jest to, co było widzialne w wątku, a komentarzy pod zdjęciami tam nie było.
              Są w zachowanych stronach zdjęć, ale tam z kolei nie ma obrazów, a tylko linki do nich.
              (u ciebie folder ZIPPED - do rozpakowania, po ok. 20 GB na każdy z zakresów numeracji)
              Niestety, w części niedziałające - ale wtedy na stronach wątków też tych zdjęć nie ma.
              Ok 30% stron poszczególnych zdjęć jest niekompletne i nie zawiera nic wartego zachowania.
              Tylko skrypty do wyświetlania reklam działają. W plikach wątków te skrypty zostały pominięte.
    • b-a-g-a Re: Dla sentymentalnych 07.08.22, 12:48
      Po raz kolejny ogarnął mnie smutek za utraconymi zasobami FF, kiedy przetwarzałam zarchiwizowane wątki na pliki do udostępnienia gdzieś, kiedyś.
      Ilu ludzi tu pisało! O wielu już nawet nie pamiętamy!
      Ile wątków!
      Ile ciekawych opowieści, ciekawostek, dzielenia się wiedzą!
      Ile przepięknych zdjęć, ile ciekawych ujęć i spostrzeżeń!
      Jaka to ogromna baza wiedzy!
      Jak można było to tak lekką ręką wszystko wyrzucić do śmieci?!
      Potraktować jak nic nie znaczący i nikomu niepotrzebny bezwartościowych przedmiotów?
      Smuteczek...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka