a_iii_ty 18.08.26, 01:08 Mam do Was powazne pytanie: Czy Wy macie...polskie paszporty? Buahahaha !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: Elissa, Goska i jasiu 18.08.26, 12:02 Paszporty??? Chyba raczej chodziło Ci o to, czy mamy polskie obywatelstwo. Gdy ktoś np. zgubi paszport albo mu ukradną albo nawet paszport straci ważność, przecież taki ktoś nie traci polskiego obywatelstwa. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Elissa, Goska i jasiu 18.08.26, 15:17 No wlasnie, co macie. A czego nie macie. Odpowiedz Link
shachar Re: Elissa, Goska i jasiu 18.08.26, 23:02 Ja mam tylko prawo jazdy amerykanskie, oba paszporty niewazne i niewazny dowod osobisty polski .Jak to w zyciu bywa, zaraz okaza sie potrzebne. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Elissa, Goska i jasiu 18.08.26, 23:32 Moj hamerykanski paszport juz sie przedawnil, ale ja sie juz nigdzie nie wybieram. A do raju paszportow nie potrzeba. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Elissa, Goska i jasiu 18.08.26, 18:56 Mam paszport i nawet polski dowod no i polska wode mineralna Muszynianke Odpowiedz Link