Dodaj do ulubionych

Vuković uzgodnił warunki z Wisłą

IP: 65.173.228.* 11.06.04, 23:09
ZDRAJCA
Obserwuj wątek
    • Gość: beskitu Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:10
      Vuko Pinokio!
      Dzieki za to co zrobiles dla Legii, ale dlaczego wbijasz nam w serce taki
      kolec???? boli! beskitu!
      • Gość: Pedro VUKO robi Legii przysługę IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 11.06.04, 23:34
        wielki mi gracz - ani szybkości, piłka przeszkadza mu w kiwce...

Karierę to mógłby zrobić w Szczakowiance najwyżej :)))
        • Gość: kibic Legii Re: VUKO robi Legii przysługę IP: *.itpp.pl 12.06.04, 00:09
          Glupio jest z powodu tego, ze od niego najczesciej slyszalem klepanie o tym
          jaka to dla niego Legia wazna i jakim on jest jej kibicem.
          Z drugiej strony nie jest to pilkarz, na ktorym mozna polegac. Mial doskonala
          runde wiosenna 2002 ale potem nieraz gral jak wyjatkowe drewno i dziwie sie, ze
          Wisla chce go za tyle pieniedzy, zwlaszcza majac Cantoro i Szymkowiaka.
          • Gość: Lechita Legionisci = Mazgaje IP: *.gnv.bellsouth.net 12.06.04, 00:54
            Cala swoja historie (wielka zreszta jak na polska pilke) Legia zbudowala sobie
            bazujac na podbieraniu najlepszych zawodnikow z polskiej ligi. Najpierw uzywano
            durnych wytlumaczen (sluzba wojskowa), potem pieniedzy (tak jak to robi sie
            wszedzie indziej - patrz Real i Chelsea itp). Kochani kibice Wielkiej Legii,
            pokazcie swoja wielkosc (ostatnio jakos wam to nie idzie) i przestancie sie
            mazac jak male dzieci. Gratulacje z WICEmistrostwa i powodzenia w przyszlym
            sezonie (szczegolnie w PUCHARZE, HE HE HE).
    • Gość: maks Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 11.06.04, 23:11
      Jazda jazda Biala Gwiazda!
      mistrz mistrz nasz TS

tylko zeby byla pociecha z niego,jazda!
    • Gość: ja Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:14
      tak sie nie robi...
    • Gość: (L) Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 11.06.04, 23:14
      VUKOVIC=PINOKIO
    • elfhelm dobry piłkarz ale chyba nie aż tak 11.06.04, 23:16
      żeby mu tyle płacić
    • Gość: Słoma Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 11.06.04, 23:21
      Powodzenia PINOKIO! Pograsz sobie w sparingach, a potem ława. Szymkowiak ma
      abonament, a oprócz tego są jeszcze Cantoro i Kukiełka.
      • Gość: Humbak Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 12.06.04, 10:46
        Fanem Legii co prawda nie jestem, ale Vuković nieładnie zagrał (delikatnie
        mówiąc). Mam nadzieję, że Legia se znajdzie kogoś lepszego- jestem wrogiem
        monopolu.
        Po co on Wiśle? Da radę zastąpić Szymkowiaka? To pytanie do fanów Legii.
        • Gość: maciek Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: 80.51.254.* 12.06.04, 13:44
          jesten fanem Wisły, ale po co klubowi taki bolec, który już raz innemu klubowi
          obiecywal wiernosc, a pozniej sie na niego wypial - takim gosciom sie nie ufa,
          mam nadzieje, ze to co mowil wczoraj kasperczak, ze nic o tym nie wie to prawda,
          ja takiej zdziry w Wisle nie chce
    • Gość: pfk Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.idea.pl 11.06.04, 23:29
      Sprytny.. wykorzystał zapowiadającą się w przyszłym sezonie rywalizację dwóch
      klubów dla uzyskania wyższej pensji. Nikt mi nie wmówi, że dla Wisły nie miało
      znaczenia potencjalne osłabienie przyszłego konkurenta do walki o MP. Tylko
      gdzie tutaj szacunek dla Legii, dzięki której zyskał conieco? Taki z niego
      zawodowiec, że barwy klubowe nie mają znaczenia..?
      • Gość: mike Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:35
        barwy klubowe nie maja nic do rzeczy
        wole zeby jeden lepszy klub byl w polsce

jak narazie na sciaganie zawodnikow stac tylko wisle...szkoda...troche to
        zalosne

i wcale nie wiem czy on taki dobry jest i pazerny na kase...widac
        juz mi sie widza spory o to w przyszlosci
    • tuzin_cwks Vuko pičku 11.06.04, 23:36
      No coz jakby nie opowiadal jak kocha Legie to w sumie mozna by to przebolec...
      A tak zaloze sie ze Vukovic sie rozchoruje przed meczem Wisly w Warszawie :D
    • Gość: ja Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:54
      vuko ty sssuko...
    • Gość: jaro Svitlica też uzgodnił warunki z Wisłą? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 23:59
      SAMI ZOBACZCIE!!!!!! :) www.transfermarkt.de/index.html?
      anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=15238
    • Gość: ja Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: 217.11.142.* 11.06.04, 23:59
      Vuko obyś zgnił w piekle...
    • Gość: grandmasterb Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.75.54.41.debica54.ptc.pl 12.06.04, 00:01
      Od razu zdrajca... Przecież zmiana barw klubowych to normalna rzecz.
      Jeszcze zrozumiałbym, gdyby był wychowankiem Legii, a tak...
    • Gość: WISLAK FAKT: ZDRAJCA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 00:02
      nie wiem po co on w ogole w naszej druzynie, srodek mamy silny i chlopak sie niepredko tam
      przebije!! poza tym taka kasa? dla grajka ktory jeszcze nic nie zwojowal? niech sobie pogrywa w
      legii ku polepszeniu poziomu polskiej ligi, ale w wisle czeka go lawka. ja jako kibic wisly jestem
      zawiedziony tym transferem!!! a nawet czuje troche wstydu, ze tak podpieprza sie zawodnika
      przeciwnikom, zupelnie jak kiedys real zabral barcelonie figo (choc oczywiscie skala nie ta
      sama)
    • Gość: Leszek Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:02
      Prawo Vukowicz.Ustatkujesz się wreszcie ,pewnie juz masz dosyć kurestwaaa
    • Gość: wiala gorą !! Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 12.06.04, 00:09
      Legia do qrwa ... jej zawodnicy qrwią sie na prawo i lewo ... co wynika z
      artykulu ... a wisla wykozystuje ich qrestwo i oslabia ich sqad ... wisle stac
      na to zeby wykupic jednego z najlepszych warszawskich qrwiszonow tylko po to
      zeby nie mial kto grac u nich w nastepnm sezonie ...
    • Gość: Jakob Wisło co ty robisz?!?!? IP: *.lobar.net 12.06.04, 00:28
      Czy naprawdę nie ma lepszych pomocników, młodszych, szybszych,
      perspektywicznych? To rzeczywiście przysługa dla Legii!
    • Gość: Vuko Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:30
      Nie zwyklo brac udzial w tego rodzaju dyskusjach ale robie ten wyjatec. Zle ze
      krytyka, jak zem gral dla Legii staral sie, wszytko bylo dobre. Legia teraz nie
      chce placic - ja ide tam gdzie placi sie, taka uze dola pilkarska. Dla mnie
      przykro ze tak jediecie, smutno.
      • Gość: Po(L)ibudziak Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:33
        Legia płaci teraz terminowo. Idz Vuko będą następni i jakos przeżyjemy. Ciekawe
        czy będziesz całował białą gwiazde.
      • Gość: zz czy to ty vuko czy nie ty - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 01:44
        zapraszam do krakowa! a kibicom legii dziwie sie bos im przeciez wykopal nie
        jeden mecz wygrany przez te wszystkie lata. tak wiec do zobaczenia w krakowie.
        powodzenia!
    • Gość: legia fan Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.va.client2.attbi.com 12.06.04, 02:27
      vukovic to sprzedajna dz....,obnosil sie z miloscia do legii a w efekcie
      zaprzedal sie skislej -nie chcemy wiecej takich sprzedawczykow
    • Gość: Cezar Lechita Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: 62.233.187.* 12.06.04, 02:34
      Madry chlopak z pedalami sie nie zadaje
      • Gość: Wawa Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 02:39
        > Madry chlopak z pedalami sie nie zadaje

Wolę pedałów od pedofili.
    • Gość: alter Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 12.06.04, 02:53
      Wisła się obsra i ukońszy ligę na czwartym miejscu , nie będzie miał kto grać
      tak dużo ich będzie.
    • Gość: SAbort Szmata nie Legionista :( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.06.04, 08:09
      Sprzedawczyk
    • Gość: scholastyk Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 08:26
      do diabła z tym wukowiczem co to do cholery za gwiazda ze parę razy udało mu
      się dobrze piłkę zagrać to już ma zarabiać jak prawdziwa gwiazda kurwa ta
      jebana wisła co to za mistrz polski pierdolone geje położyły mi cały kupon w
      profesjonalu ja pierdole do zdjęcia miałem kurwa 4600 a tak pięknie wchodziło
      jagielonia walneła ruch piast tez 1 lubin z pogonią pewnyx cracovia z jaworznem
      pestka świt z polkowicami x legia pewniak i łęczna z amicą pewna 1 no i co te
      geje z reymonta 3 minuty przed końcem wygrywają już się cieszę a tu huj wielki
      46 baniek poszło koło nosa bo tym kurwom gwiazdorom nie chciało się dowieżć
      wygranej do końca huj im w dupe razem z całą tą telefonika tylko jak telefonika
      zrezygnuje ze sponsoringu to trezeba się modlć zeby te kurwy w 4 lidze
      wylądowały bo tamci jak zaiwestowali to chyba i tą murawę podgrzewaną zabiorą
      ze sobą no bo coś odebrać będą musieli myślę że zydki z łodzi po tym sezonie to
      będą jeżdzić po 3 lidze a potem po 4 lidze bo grajeskiemu w kraniku zaczyna
      kasy brakować a skąd odbierze przeciez pawelca nie sprzeda bo kto by go kurwe
      żyda kupił chyba tylko miler a to też żyd i pedał .
    • Gość: jonas Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.net-serwis.pl 12.06.04, 09:14
      Ależ wy chłopaki jesteście zakłamani. Ciekawe czy jakby wam ktoś dał 150
      procent podwyżki to byście na nią machnęli reką?. Co to za argument, że całował
      herb to musi zostać do grobowej dechy w Legii. Na tej zasadzie wszyscy
      powinniśmy się żenić z kobitkami, z którymi pierwszy raz się pocałowaliśmy.
    • Gość: piotrek Re: Vuković uzgodnił warunki z Wisłą IP: *.349-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 12.06.04, 09:29
      Czemu do cholery wislacy nie umieja sztrzelac karnych?!?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka