kasandra3610 20.07.11, 10:40 Bardzo proszę o podanie namiarów do dobrego protetyka słuchu w Warszawie. Muszę zmienić aparaty słuchowe i chciałabym aby doradził mi specjalista z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danuta_kk Re: dobry protetyk słuchu 30.04.13, 12:47 Polecam udać się do geersa. Maja tam dobrych specjalistów i dosyc szeroki wybór aparatów. Dobieralam u nich aparat jakis czas temu i nie mialam wiekszych problemów ani z wyborem ani z dopasowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
125ewelina Re: dobry protetyk słuchu 08.04.15, 13:59 Ja byłam 2 lata temu u protetyka w Żorach, ale cenowo to było mi za drogo i zdecydowałam zrezygnować z aparatu. Proponowali mi aparat powyżej 3 500. Dwa miesiące temu natrafiłam w internecie na firmę, która ma aparaty Phonaka w bardzo przystępnych cenach. Kupiłam sobie wreszcie aparat bardzo dobrej jakości z kilkoma programami. Do tego jest bardzo mało widoczny. Miałam też przeprowadzone bardzo dokładne badania. Obsługa była bardzo miła i profesjonalna. Protetyk słuchu która mnie obsługiwała to Ewa Chrapek. w ośrodku zdrowia przy kopalni Pniówek. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś