goka69 17.02.07, 12:36 Czy był ktoś w Tęczy lub w Pomorzu w Ustce?Jeśli tak, to bardzo proszę o informacje jak tam jest, czy warto jechac na turnus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra2000 Re: Turnus w Ustce 17.02.07, 15:19 Ja byłam z córką w pażdzierniku i b.sobie chwalimy . Ponoć osoby na wózkach mają problemy z wc i podjazdami . Ja osobiście nie słyszałam krytyki z ust osób na wózku które były z nami . Blisko plaża ,miła obsługa i dobre ,urozmaicone jedzenie. To o Tęczy :)) i co najważniejsze zabiegi na miejscu ! Odpowiedz Link Zgłoś
goka69 Re: Turnus w Ustce 17.02.07, 15:45 Czy na terenie ośrodka jest parking?Czy może samochody parkują wzdłuż ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mona963 Re: Turnus w Ustce 08.08.07, 08:45 My byliśmy w POMORZU. Jedzenie super- stół szwedzki. Zabiegi jak wszędzie. Plaża szeroka i blisko jest zjazd dla wózków. Ośrodek jest zbudowany , tak że pokoje wraz z oknami wychodzą na korytarz a nie każdy tak lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Re: Turnus w Ustce 13.08.07, 12:50 W listopadzie byłem w "Tęczy" i bardzo sobie chwalę ten pobyt.Na terenie ośrodka jest malo miejsc parkingowych. Odpowiedz Link Zgłoś