dentalres 22.01.09, 12:57 Bezpłatne leczenie zębów w narkozie dla osób niepełnosprawnych. Jeden zabieg i po strachu i to całkiem za darmo!!! 017-859-76-50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshii Re: zdrowe zęby 22.01.09, 13:55 Gdzie? Kiedy? U kogo? No i gdzie jest haczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
dentalres Re: zdrowe zęby 22.01.09, 14:56 W Rzeszowie, podpisana jest umowa z NFZ i nie ma żadnego haczyka. Trzeba mieć tylko orzeczenie o stopniu niepełnosprawności (od16 roku od stopnia umiarkowanego,ponizej 16 r.ż. każda niepełnosprawność). Odpowiedz Link Zgłoś
ak-69 Re: zdrowe zęby 22.01.09, 15:14 Myślę, że ten haczyk jest w cenie połączenia. Połączenia na numery komórkowe mogą być drogie. Jeśli tak jest to współczuję niepełnosprawnym, którzy się dadzą na to nabrać. Gdyby to było faktycznie coś darmowego, padłaby nazwa konkretnej instytucji, której darmowe sprawdzenie trwałoby kilka sekund. Tacy naciągacze na naiwności prostych ludzi potrafią naprawdę zarobić niezłe pieniądze. Ja NIGDY nie sprawdzam takich numerów... Odpowiedz Link Zgłoś
ak-69 Re: zdrowe zęby 22.01.09, 15:30 Sprawdziłem. Pod tym numerem jest faktycznie gabinet stomatologiczny. Może faktycznie pomagają niepełnosprawnym, a ja się trochę zapędziłem z komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
ata-07 Re: zdrowe zęby 24.01.09, 17:56 A wiecie,ze z narkozy mozna się nie wybudzić? Było w TV,ze dziecko zmarło,bo nie mają leku na wybudzenie/dali za duzą dawkę/,bo im się nie opłaci go kupować,bo drogi-5 tys.zł.Mówili,że jest więcej takich przypadków,tylko o tym się nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś