beti21021971 07.10.08, 22:30 Chcę wziąść kredyt hipoteczny na sumę 140 tyś.zł we FRANKACH.Wie może ktoś w jakim banku jest najkorzystniejsza oferta i ile trzeba mieć wkłady własnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomala1111 Re: Gdzie wziąść kredyt 07.10.08, 23:58 Na szczescie sa jeszcze banki gdzie wkłądu nie trzeba miec wcale ale jak długo nie wiadomo bo od kilku tygodni drastycznie zmieniaja się oferty. Jesli chgcesz poznac oferty wielu banków, chcesz zeby to doradcy bezpośrdnio z banków smi skontaktowali się z Toba i przedstawili propozycje polecam: Odpowiedz Link Zgłoś
karp28 Re: Gdzie wziąść kredyt 08.10.08, 09:11 Za mało informacji żeby Pani odpowiedzieć, nie ma banku dobrego dla wszystkich decydują indywidualne parametry. Proponuję odwiedzić serwis www.kredyt-lider.pl Tam po określeniu swoich porzeb od banków dostaniesz mailem oferty kredytowe. Poznasz warunki do twojego zapytania, prowizje marże i inne koszty, a także zdolność kredytowąi wymagane dokumenty. Serwis jest za darmo i bez zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
beti21021971 Re: Gdzie wziąść kredyt 08.10.08, 16:17 Precyzuję pytanie. Wartość nieruchomości wynosi 160tyś., 10tyś.wpłaciłam zaliczki. Mam jeszcze 20 tyś. wkałdu własnego, a kredyt chcę wziąść na 140tyś.Na dzień dzisiajeszy zastanawiam się nad kredytem złotowkowym .Proszę o radę lepsze franki czy złoty? Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: Gdzie wziąść kredyt 08.10.08, 21:18 PLN czy CHF ? Sporo zależy od tego, czy kredyt zamierzasz szybko spłacić (szybko - w ciągu najbliższych powiedzmy 5 lat) lub istotnie nadpłacać. Jeśli tak, na pewno PLN. Jeśli nie - to CHF powinien być tańszy w perspektywie całego okresu spłaty. Gdzie zlokalizowana jest nieruchomość, jaka jest Twoja sytuacja finansowa ; dochody, zobowiązania kredytowe ? Odpowiedz Link Zgłoś