madohora 18.09.09, 00:15 Tak jak mi sugerowała "Renia" Teraz będą skojarzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: Skojarzenia 18.09.09, 00:18 Przypominam, że zabawa w skojarzenia polega na tym, że ja (albo ktoś) wypisuję jeden wyraz. Druga osoba dodaje wyraz, który jej się z nim kojarzy i tak w nieskończoność. Np. lato-plaża-piasek-morze-woda-herbata itd. Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 18.09.09, 08:16 hardek1944 napisała: > Jesień>>>kasztany>>Fojerka Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 19.09.09, 13:02 madohora napisała: > kartofle>>>wykopki >>>pole >>halba pod miedzom > Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 20.09.09, 09:55 cirano napisał: > madohora napisała: > > > kartofle>>>wykopki >>>pole >>halba pod mi > edzom, A teroz "porzondnie", >>babie lato, Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Skojarzenia 20.09.09, 18:53 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom>babie lato>kopruchy> forum.gazeta.pl/forum/w,49353,88426347,100505834,Re_Dozwolone_od_lat_21.html Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 20.09.09, 21:56 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom>babie lato>kopruchy>wilgoć Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 20.09.09, 22:15 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom>babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 21.09.09, 08:53 hardek1944 napisała: > > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>hal > ba pod > > miedzom>babie > > lato>kopruchy>wilgoć>mgła >zimne nogi Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 21.09.09, 20:14 zimne nogi>>>grypa >moja nieobecność na forum Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 21.09.09, 20:16 A teraz już poważnie zimne nogi>>>grypa >moja nieobecność na forum> gorączka Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Skojarzenia 21.09.09, 21:22 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula> Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 21.09.09, 21:50 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>gr > ypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula> kaszel Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Skojarzenia 22.09.09, 20:39 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha> Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 22.09.09, 21:02 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha> wódeczka Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Skojarzenia 23.09.09, 00:44 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha> wódeczka>kac> Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 23.09.09, 07:54 jurek-de1 napisał: > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha> wódeczka>kac (kac niy jes typowy do jesiyni)> guminioki Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 23.09.09, 20:20 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha> wódeczka>kac (kac niy jes typowy do jesiyni)> guminioki>>>gnój>>>łajno>>>stajnia>>>widły Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 24.09.09, 08:23 Zaros, zaros. Kojarzymy do "jesiyni" abo uostatniego napisanego słowa? Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 24.09.09, 12:33 A co stajni się nie sprząta jesienią? Jest gnój, są widły i sruuuu z tym na gnojownik Na początku było do jesieni, niestety tak to działa że teraz już do ostatniego słowa bo tak naprawdę to nie wiadomo gdzie nas to zaprowadzi Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 26.01.22, 12:09 KARUZELA Z WIRUSEM>>KOLEJNE OBOSTRZENIA>>LUDZKA GŁUPOTA>>PIĄTA FALA Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 07.07.22, 22:26 madohora napisała: > KARUZELA Z WIRUSEM>>KOLEJNE OBOSTRZENIA>>LUDZKA GŁUPOTA> > 2;PIĄTA FALA>>ZNIESIENIE OGRANICZEŃ Odpowiedz Link
balzack Re: Skojarzenia 30.07.22, 12:59 madohora napisała: > madohora napisała: > > > KARUZELA Z WIRUSEM>>KOLEJNE OBOSTRZENIA>>LUDZKA GŁUPOTA > 62; > > 2;PIĄTA FALA>>ZNIESIENIE OGRANICZEŃ>NOWA FALA Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 10.05.24, 21:42 balzack napisał: > madohora napisała: > > > madohora napisała: > > > > > KARUZELA Z WIRUSEM>>KOLEJNE OBOSTRZENIA>>LUDZKA GŁU > POTA > > 62; > > > 2;PIĄTA FALA>>ZNIESIENIE OGRANICZEŃ>NOWA FALA>>RADIO Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Skojarzenia 21.01.25, 21:53 madohora napisała: > NOWA FALA>>RADIO>>NOWY ŚWIAT>>DZIELNICA WARSZAWY Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 22.01.25, 12:42 cusiew44 napisała: > madohora napisała: > > > NOWA FALA>>RADIO>>NOWY ŚWIAT>>DZIELNICA WARSZAWY>>STOLICA Odpowiedz Link
balzack Re: Skojarzenia 26.01.25, 21:46 madohora napisała: > cusiew44 napisała: > > > madohora napisała: > > > > > NOWA FALA>>RADIO>>NOWY ŚWIAT>>DZIELNICA WAR > SZAWY>>STOLICA>>METROPOLIA Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 02.02.25, 19:01 balzack napisał: > madohora napisała: > > > cusiew44 napisała: > > > > > madohora napisała: > > > > > > > NOWA FALA>>RADIO>>NOWY ŚWIAT>>DZIELNI > CA WAR > > SZAWY>>STOLICA>>METROPOLIA>>DUŻE MIASTO Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Skojarzenia 16.04.25, 19:46 madohora napisała: > balzack napisał: > > > madohora napisała: > > > > > cusiew44 napisała: > > > > > > > madohora napisała: > > > > > > > > > NOWA FALA>>RADIO>>NOWY ŚWIAT>>D > ZIELNI > > CA WAR > > > SZAWY>>STOLICA>>METROPOLIA>>DUŻE MIASTO>>PARYŻ Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 16.04.25, 20:02 cusiew44 napisała: > madohora napisała: > > > balzack napisał: > > > > > madohora napisała: > > > > > > > cusiew44 napisała: > > > > > > > > > madohora napisała: > > > > > > > > > > > NOWA FALA>>RADIO>>NOWY ŚWIAT> > >D > > ZIELNI > > > CA WAR > > > > SZAWY>>STOLICA>>METROPOLIA>>DUŻE MIAS > TO>>PARYŻ>>WIEŻA EIFLA Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 14.05.25, 20:19 cusiew44 napisała: > WIEŻA EIFLA>>ŚWIATOWA WYSTAWA>>TECHNIKA Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 24.09.09, 14:26 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha> wódeczka>kac (kac niy jes typowy do jesiyni)> guminioki>>>gnój>>>łajno>>>stajnia>>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie Odpowiedz Link
kefirowa Re: Skojarzenia 24.09.09, 23:39 >Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha>wódeczka>kac(kac niy jes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno> >>stajnia >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie>>>pożółkłe liście Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 25.09.09, 07:45 kefirowa napisała: > >Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halb > a pod miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac niy > jes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno& > #62; >>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spa > cer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszcze pamiynto, >>wykopki Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 25.09.09, 22:52 > >Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halb > a pod miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec> ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac niy > jes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno& > #62; >>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spa > cer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszcze pamiynto, >>wykopki>>>październik Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Skojarzenia 26.09.09, 18:40 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha>wódeczka>kac(kac niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno>>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik>zimno Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 26.09.09, 22:01 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha>wódeczka>kac(kac niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno>>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik>zimno>>piec kaflowy Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 26.09.09, 21:59 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha>wódeczka>kac(kac niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno>>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik>zimno >zachmurzone niebo Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 26.09.09, 22:10 To było niemal równocześnie, więc Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha>wódeczka>kac(kac niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno>>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik>zimno >zachmurzone niebo>piec kaflowy > węgiel Odpowiedz Link
reniol2 Re: Skojarzenia 27.09.09, 19:20 Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod miedzom> babie lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobecność na forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>zagrycha>wódeczka>kac(kac niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łajno>>stajnia > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesienny spacer po lesie>>>pożółkłe liście >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik>zimno >zachmurzone niebo>piec kaflowy > węgiel>górnik Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 27.09.09, 22:35 reniol2 napisała: > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac > niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łaj > no>>stajnia > > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesien > ny spacer po lesie>>>pożółkłe liście > >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik& > #62;zimno >zachmurzone niebo>piec > kaflowy > węgiel>górnik >wszyskich swiyntych Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 28.09.09, 00:33 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac > niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łaj > no>>stajnia > > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesien > ny spacer po lesie>>>pożółkłe liście > >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik& > #62;zimno >zachmurzone niebo>piec > kaflowy > węgiel>górnik >wszyskich swiyntych >smutek Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Skojarzenia 28.09.09, 17:55 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac > niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łaj > no>>stajnia > > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesien > ny spacer po lesie>>>pożółkłe liście > >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik& > #62;zimno >zachmurzone niebo>piec > kaflowy > węgiel>górnik >wszyskich swiyntych >smutek>znicz Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 28.09.09, 18:59 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac > niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łaj > no>>stajnia > > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesien > ny spacer po lesie>>>pożółkłe liście > >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik& > #62;zimno >zachmurzone niebo>piec > kaflowy > węgiel>górnik >wszyskich swiyntych >smutek>znicz >pamięć Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 28.09.09, 23:10 > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>halba pod > miedzom> babie > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja nieobec > ność na > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki>z > agrycha>wódeczka>kac(kac > niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>>> łaj > no>>stajnia > > >>>widły>>>porządek w stajni>>>jesien > ny spacer po lesie>>>pożółkłe liście > >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>październik& > #62;zimno >zachmurzone niebo>piec > kaflowy > węgiel>górnik >wszyskich swiyntych >smutek>znicz >pamięć >kwiaty Odpowiedz Link
balzack Re: Skojarzenia 28.09.09, 23:59 madohora napisała: > > Jesień>kasztany>fojerka>kartofle>wykopki>pole>hal > ba pod > > miedzom> babie > > lato>kopruchy>wilgoć>mgła>zimne nogi>grypa>moja n > ieobec > > ność na > > forum>gorączka>pigula>pigula>kaszel>syrop>grzibki > >z > > agrycha>wódeczka>kac(kac > > niyjes typowy do jesiyni)> guminioki>>> gnój>> > 2; łaj > > no>>stajnia > > > >>>widły>>>porządek w stajni>>> > jesien > > ny spacer po lesie>>>pożółkłe liście > > >>hehe, kto jeszczepamiynto>>wykopki>>>paździ > ernik& > > #62;zimno >zachmurzone niebo>piec > > kaflowy > węgiel>górnik >wszyskich swiyntych >smutek> > znicz >pamięć >kwiaty>chryzantemy Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 29.09.09, 17:40 Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>>MAREK I WACEK Odpowiedz Link
cirano Re: Skojarzenia 29.09.09, 23:53 hardek1944 napisała: > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>>MAREK I WACE > K >>wypadek Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 29.09.09, 23:56 > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>>MAREK I WACE > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem Odpowiedz Link
reniol2 Re: Skojarzenia 30.09.09, 18:19 > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>>MAREK I WACE > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem >>>magnetofon szpulowy Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 30.09.09, 20:22 > > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>>MAREK > I WACE > > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem >>> > magnetofon szpulowy> lata siedemdziesiąte Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 30.09.09, 21:50 > > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>>MAREK > I WACE > > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem >>> > magnetofon szpulowy> lata siedemdziesiąte>>>PRL Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 30.09.09, 22:07 > > > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>> > ;MAREK > > I WACE > > > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem >> > ;> > > magnetofon szpulowy> lata siedemdziesiąte>>>PRL>Stan Wojenny Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 30.09.09, 22:15 > > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>> > ;MAREK > > I WACE > > > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem >> > ;> > > magnetofon szpulowy> lata siedemdziesiąte>>>PRL>Stan Wojenny>>>przepustki Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 01.10.09, 00:04 > > Chryzantemy>>MIECZYSŁAW FOGG >fortepian >>> > ;MAREK > > I WACE> > > K >>wypadek>>pamiątka - taśma z nagraniem >> > ;>> > magnetofon szpulowy> lata siedemdziesiąte>>>PRL>Stan Wojenny>>>przepustki > (pilnowanie haźla na Żwirki i Wigury)>nocny dyżur w Sylwestra Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 01.10.09, 23:03 > Nocny dyżur w Sylwestra>>>biała sala>wiem, że nie o to chodzi ale) > biała sala>szpital Odpowiedz Link
reniol2 Re: Skojarzenia 02.10.09, 07:20 > Nocny dyżur w Sylwestra>>>biała sala>cryingwiem, że nie o to chodzi ale) > biała sala>szpital >>zastrzyk Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 03.10.09, 00:39 >biała sala>szpital >>zastrzyk>>>ból >>>cierpienie Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Skojarzenia 03.10.09, 23:32 >biała sala>szpital >>zastrzyk>>>ból >>>cierpienie >>>antybiotyki Odpowiedz Link
hardek1944 Re: Skojarzenia 04.10.09, 07:25 >biała sala>szpital >>zastrzyk>>>ból >>>cierpienie >>>antybiotyk>>chemia Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 04.10.09, 21:21 >biała sala>szpital >>zastrzyk>>>ból >>> > ;cierpienie >>>antybiotyk>>chemia>> jako, że nie wiem gdzie nas to doprowadzi, a zmierzamy w jednym kierunku to odbijam w inną stronę>>lekcja w szkole Odpowiedz Link
madohora Re: Skojarzenia 05.10.09, 21:38 >biała sala>szpital >>zastrzyk>>>ból >>> > ;cierpienie >>>antybiotyk>>chemia>> jako, że nie wiem gdzie nas to doprowadzi, a zmierzamy w jednym kierunku to odbijam w inną stronę>>lekcja w szkole>>>pracownia Odpowiedz Link