madohora Re: Dowcipy o teściowej 01.09.18, 14:53 Kolęda teściowej Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi Teściowa wściekła z drapakiem chodzi Wszystkich w koło tak klinuje A na zięcia oczekuje By go przywitać Jakże się nie ma złościć i wściekać Kiedy z wieczerzą musi nań czekać W dobrej wierze forsy dała Po sprawunek go wysłała a jego nie ma Choiny nie ma stół pusty stoi Teść w kącie siedzi, baby się boi Żegnając się ode złego Co chwila łyknie jednego trochę większegp Wreszcie północ w mieście wybiła Teściowa zmęczona mocno zasnęła Teść z tej wielkiej ucieszności Dobrał się do wódeczności, zdrowo popijał Oj co się później w mieszkaniu działo Staremu wałkiem też się dostało Ale jaka chryja była Kiedy zięcia policyja pod dom przywiozła Pokój wyglądał jak śmietnisko Bo w nim teściowa miała lotnisko Tam fruwały miski, garnki Stołki, szklanki, wałki, tarki co tylko było Dzisiaj teściowa spojrzeć się wstydzi Oczy podbite, prawie nie widzi Ale także zięć kochany Ma też łeb porozbijany z tego lotniska. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.11.18, 19:06 Mąż dzwoni do biura, w którym pracuje jego żona blondynka: – Słuchaj – mówi podekscytowany – wróciłem wcześniej do domu i wyobraź sobie – tragedia! Twoja mama, a moja teściowa weszła na drzewo, konar, na którym stanęła, złamał się i ona zginęła! Na to blondynka: – Niemożliwe. A pod drzewem szukaliście? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 01.04.19, 17:05 Czy z teściową ktoś dziś wygra Nie, jeżeli z mamy jest stara wydra Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 24.10.19, 21:00 Czy teściowa jest aż tak zła Nie wiem skąd wzięła się ta plotka Moja teściowa to Święta Kobieta Już sto lat nie żyje, jeśli kto pyta Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.10.19, 22:34 Sędzie pyta świadka: - Widział pan, jak obcy człowiek uderzył pańską teściową.Dlaczego nie ruszył pan z pomocą? - Ależ Wysoki Sądzie...we dwóch bić starszą kobietę? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 12.09.20, 14:36 Kumpel do kumpla: - Potrzebuję kasy - Na co? - Teściowa nie żyje - Potrzebujesz na pogrzeb? - Nie. Na adwokata Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.01.23, 21:40 fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/uOqAO9LQZMg5pSRsX.jpg Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 12.01.25, 12:25 - Co się u was dzieje, że ktoś tak krzyczy wieczorami - To ja teściowej myję nogi - Ja też mojej myję ale tak mie wrzeszczy - No tak ale ja je jej wykręcam Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 03.08.26, 14:36 Ecik i Masztalski siedzą w parku na ławce. - Patrz Ecik, wiosna idzie. Drzewa się zielenią, wszystko spod ziemi wyłazi - Ty Masztalski, głupot niy godej - krztczy Ecik - Jo miesiac tymu teściowo pochowoł! Odpowiedz Link