Gość: Łukasz IP: *.core.net.pl 19.03.04, 12:12 A gdzie portret Adrzejaha ibn Lepperaha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SS A ja dodam swoją listę IP: *.TKK.net.pl / 83.145.128.* 20.03.04, 21:50 miłośników pokoju, sprawiedliwości i prawdy 1. Ariel Sharon 2. George Bush 3. Donald Rumsfeld 4. Wladimir Putin Osoby te nie są poszukiwane lecz zajmują wysokie stanowiska w swoich krajach a wszystkie te postacie łączy z prawdziwymi terrorystami dziwna zależność, my was łapiemy i zabijamy, a wy zabijacie naszych obywateli(lub na odwrót) dzięki czemu rośnie poparie dla nas jako obrońców przed terrorem. Dopóki będzie istniała taka zależność terroryzm będzie się miał bardzo dobrze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz A gdzie Arafat, glos wolny prawde gloszancy. IP: *.fastres.net 20.03.04, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A gdzie Arafat, glos wolny prawde gloszancy. 20.03.04, 22:03 Sharon ma pierszenstwo panie nudziarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Re: A gdzie Arafat, glos wolny prawde gloszancy. IP: *.fastres.net 20.03.04, 23:30 Od kiedy, A zawsze przed S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Nigdzie IP: *.TKK.net.pl / 83.145.128.* 21.03.04, 00:08 Nie wymieniłem Arafata tak samo jak nie wymieniłem Mashadowa czy Adamsa z irlandi płn. bo to nie te osoby mają decydujący głos na kierunek biegu wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek.K. Re: Nigdzie IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.04, 15:27 Jestes naprawde bardzo cienki bolek. nie nadajesz sie do niczego, a zalezalo by ci strasznie na wyodrebnieniu sie z tlumu. na prozno cieniasie. na prozno. Odpowiedz Link Zgłoś