Dodaj do ulubionych

Boje sie sam siebie !!!!!!!!!!!!!

26.03.04, 22:57
Patrze w lustro i zamiast swojej widze gebe Benia Ladena.Co ja mu zlego
zrobilem ze on mnie straszy?????? skad ta mara??? co o tym sadzicie?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaka Re: Boje sie sam siebie !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:02
      Nic
    • Gość: Kaka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • madrzemyslacy [...] 26.03.04, 23:06
    • lee.miller klient, który pomylił lustro z telewizorem :) 26.03.04, 23:14
      podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptycznej) to
      może Ci przejdzie :)
      • cock_zajaca Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:18
        lee.miller napisała:

> podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptycznej) to
        > może Ci przejdzie :)
        do kogo te slowa?
        • lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:33
          cock_zajaca napisał:

> lee.miller napisała:
          >
          > > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptycznej) t
          > o
          > > może Ci przejdzie :)
          > do kogo te slowa?

a jak myślisz? :)
          • kosel_maruwi [...] 26.03.04, 23:35

lee.miller napisała:

> cock_zajaca napisał:
            >
            > > lee.miller napisała:
            > >
            > > > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptyczn
            > ej) t
            > > o
            > > > może Ci przejdzie :)
            > > do kogo te slowa?
            >
            > a jak myślisz? :)
            • lee.miller [....] 26.03.04, 23:44
              Wiadomość została usunięta, ponieważ została usunięta.

;)
          • cock_zajaca Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:39
            lee.miller napisała:

> cock_zajaca napisał:
            >
            > > lee.miller napisała:
            > >
            > > > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptyczn
            > ej) t
            > > o
            > > > może Ci przejdzie :)
            > > do kogo te slowa?
            >
            > a jak myślisz? :)
            mysle o Tomsonie,ty tez? Oh jak ja go kocham,oh! A on niewierny juz sie nie
            odzywa do mnie,moze nasza upojna noc ostatnia odsypia.Who knows?
            • lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:43
              Ja nie myślę o Tomsonie, ale tylko dlatego, że nie sądzę, żebym miała szansę z
              Tobą wygrać ;D
            • Gość: praworządny Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 26.03.04, 23:44
              O czym Wy tu pieprzycie bez sensu? Proszę natychmiast przestać. Rozejść się!
              • lee.miller nie możemy się rozejść, poonieważ 26.03.04, 23:45
                wcale się nie zeszliśmy :)
                • Gość: praworządny Re: nie możemy się rozejść, poonieważ IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 26.03.04, 23:47
                  Masz rację.
                  • madrzemyslacy mam organki,bede gral na nich 26.03.04, 23:50
                    smyczkiem.
                    • lee.miller zagraj coś patriotycznego 26.03.04, 23:59
                      typu "100 lat" :)
                      • madrzemyslacy Re: zagraj coś patriotycznego 27.03.04, 00:12
                        Sto lat to nudne juz! Wole to co woli Tomson ,np: " buuuj to jezt naasz
                        ostatni,bzyk,bzyk,bzyk,corwa nic z tego nie bendzie,smyczek mi sie
                        zlamal.pewnie dlatego ze mam organki made in USA,a smyczek byl "Sdielano w
                        CCCP ",izwienitje pazalsta .
              • schlagbaum Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 00:21
                Gość portalu: praworządny napisał(a):

> O czym Wy tu pieprzycie bez sensu? Proszę natychmiast przestać. Rozejść się!

No, no , no !!
                Moj rozowy pokoj jeszcze nie gotowy a ty sie mojej ulubionej damy czepiasz.
                Zgin, przepadnij duszo nieczysta.
                • madrzemyslacy Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 00:24
                  schlagbaum napisał:

> Gość portalu: praworządny napisał(a):
                  >
                  > > O czym Wy tu pieprzycie bez sensu? Proszę natychmiast przestać. Rozejść si
                  > ę!
                  >
                  >
                  >
                  > No, no , no !!
                  > Moj rozowy pokoj jeszcze nie gotowy a ty sie mojej ulubionej damy czepiasz.
                  > Zgin, przepadnij duszo nieczysta.
                  jasne,niech lepiej sie czepia tesciowej matki 2 zony swojej ,bigamista
                  jeden,dam mu sie zachcialo.
                • lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 00:25
                  > mojej

wishful thinking :)
                  • schlagbaum Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 20:11
                    lee.miller napisała:

> > mojej
                    >
                    > wishful thinking :)

mojej ulubionej < mojej

wishful thinking ???

• lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 22:39
                      > wishful thinking ???

oraz kłamstwo w żywy monitor :)
                      • schlagbaum Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 23:40
                        lee.miller napisała:

> > wishful thinking ???
                        >
                        > oraz kłamstwo w żywy monitor :)

"Klamswa" (rowniez t o w zywy monitor) to czasami jedynie widzenie
                        rzeczywistosci okiem kobiety.
                        Ma to chyba cos wspolnego ze skurczami pewnych miesni gladkich.

• lee.miller uuu.... 27.03.04, 23:43
                          a skąd Ty sie nagle tak na biologii damskiej znasz? to by się składało w jedną
                          całość z tą chęcią mieszkania w domku Barbie... ;)

• schlagbaum Re: uuu.... 28.03.04, 08:52
                            lee.miller napisała:

> a skąd Ty sie nagle tak na biologii damskiej znasz? to by się składało w
                            jedną
                            > całość z tą chęcią mieszkania w domku Barbie... ;)

Nie znam sie i dlaczego wlasciwie nagle ?
                            Tak mi tylko przyszlo do glowy jak wspomnialas o serotoninie.
                            Mnie sie tez cos niecos zaczyna skladac w jeden obraz.

Rozwazanie przewagi koloru pistacji, blado szarego, troche ciemniejszego od
                            wanilii lub niebieskiego nad rozowym, nie moze nie rzutowac na podobna ocene
                            spraw nie zwiazanych z kolorami. To da sie wyraznie zaobserwowac a wywody na
                            temat kolorow, to w moim pojeciu tylko potwierdzaja.Sympatie i antypatie.
                            Przychylnosc i uprzedzenia. Lee.Miller w cales swojej kolorystyce i damska
                            prawda.

• bam_buko jojo dorobiles sie juz lustra????gratuluje 26.03.04, 23:43
    • cock-zajaca Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewidy 28.03.04, 00:00
      Poszedlem sie wysikac a tu patrze w kilbu geba Benka.Zaczalem na nia sikac z
      mojego cocka jak ze strazackiej sikawki a tu Benio zniknal ukazal sie Ariel.
      Taki byl wsciekly ze go tez osikalem ,tlusta morda mu poczerwieniala
      brrrrrrrrr.Piata zona mojego Rabina mowi ze na zwidy najlepszy jest loj z
      kociego cocka!!! co o tym sadzicie???????
      • Gość: dock Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid IP: 212.51.205.* 28.03.04, 00:19
        na zwidy najlepszy jest dock strong lub inny markowy browarek
        • cock-zajaca Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:33
          Gość portalu: dock napisał(a):

> na zwidy najlepszy jest dock strong lub inny markowy browarek

Dzieki przyjacielu za porade i dobre serce ale mnie nie stac na taka kuracje.U
          nas w Hameryce trzeba ciezka pracowac na kazdego dolara i browarek pije sie
          tylko w swieta.
          • koszysta Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:37
            Przyjedź do Polski. U nas browarek leje się strumieniami przed każdym sklepem i
            na każdym skwerku. W dzień powszedni i od święta. To uleczyłoby Twą umęczoną
            duszę.
      • abtsrakt Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:36
        cock-zajaca napisał:

> Poszedlem sie wysikac a tu patrze w kilbu geba Benka.Zaczalem na nia sikac z
        > mojego cocka jak ze strazackiej sikawki a tu Benio zniknal ukazal sie Ariel.
        > Taki byl wsciekly ze go tez osikalem ,tlusta morda mu poczerwieniala
        > brrrrrrrrr.Piata zona mojego Rabina mowi ze na zwidy najlepszy jest loj z
        > kociego cocka!!! co o tym sadzicie???????
        fakt,loj z kociego cocka moze ci np. pryszcze z mordy usunac
        • abtsrakt Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:37
          abtsrakt napisał:

> cock-zajaca napisał:
          >
          > > Poszedlem sie wysikac a tu patrze w kilbu geba Benka.Zaczalem na nia sikac
          > z
          > > mojego cocka jak ze strazackiej sikawki a tu Benio zniknal ukazal sie Ari
          > el.
          > > Taki byl wsciekly ze go tez osikalem ,tlusta morda mu poczerwieniala
          > > brrrrrrrrr.Piata zona mojego Rabina mowi ze na zwidy najlepszy jest loj z
          > > kociego cocka!!! co o tym sadzicie???????
          > fakt,loj z kociego cocka moze ci np. pryszcze z mordy usunac
          PS. loj z kociego xuja dziala tylko na mordy polskie,ave.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka