cock-zajaca 26.03.04, 22:57 Patrze w lustro i zamiast swojej widze gebe Benia Ladena.Co ja mu zlego zrobilem ze on mnie straszy?????? skad ta mara??? co o tym sadzicie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaka Re: Boje sie sam siebie !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:02 Nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madrzemyslacy [...] 26.03.04, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller klient, który pomylił lustro z telewizorem :) 26.03.04, 23:14 podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptycznej) to może Ci przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:18 lee.miller napisała: > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptycznej) to > może Ci przejdzie :) do kogo te slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:33 cock_zajaca napisał: > lee.miller napisała: > > > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptycznej) t > o > > może Ci przejdzie :) > do kogo te slowa? a jak myślisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi [...] 26.03.04, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. lee.miller napisała: > cock_zajaca napisał: > > > lee.miller napisała: > > > > > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptyczn > ej) t > > o > > > może Ci przejdzie :) > > do kogo te slowa? > > a jak myślisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller [....] 26.03.04, 23:44 Wiadomość została usunięta, ponieważ została usunięta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:39 lee.miller napisała: > cock_zajaca napisał: > > > lee.miller napisała: > > > > > podnieś sobie poziom serotoniny (na przykład na drodze organoleptyczn > ej) t > > o > > > może Ci przejdzie :) > > do kogo te slowa? > > a jak myślisz? :) mysle o Tomsonie,ty tez? Oh jak ja go kocham,oh! A on niewierny juz sie nie odzywa do mnie,moze nasza upojna noc ostatnia odsypia.Who knows? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 26.03.04, 23:43 Ja nie myślę o Tomsonie, ale tylko dlatego, że nie sądzę, żebym miała szansę z Tobą wygrać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praworządny Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 26.03.04, 23:44 O czym Wy tu pieprzycie bez sensu? Proszę natychmiast przestać. Rozejść się! Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller nie możemy się rozejść, poonieważ 26.03.04, 23:45 wcale się nie zeszliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praworządny Re: nie możemy się rozejść, poonieważ IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 26.03.04, 23:47 Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
madrzemyslacy Re: zagraj coś patriotycznego 27.03.04, 00:12 Sto lat to nudne juz! Wole to co woli Tomson ,np: " buuuj to jezt naasz ostatni,bzyk,bzyk,bzyk,corwa nic z tego nie bendzie,smyczek mi sie zlamal.pewnie dlatego ze mam organki made in USA,a smyczek byl "Sdielano w CCCP ",izwienitje pazalsta . Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 00:21 Gość portalu: praworządny napisał(a): > O czym Wy tu pieprzycie bez sensu? Proszę natychmiast przestać. Rozejść się! No, no , no !! Moj rozowy pokoj jeszcze nie gotowy a ty sie mojej ulubionej damy czepiasz. Zgin, przepadnij duszo nieczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
madrzemyslacy Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 00:24 schlagbaum napisał: > Gość portalu: praworządny napisał(a): > > > O czym Wy tu pieprzycie bez sensu? Proszę natychmiast przestać. Rozejść si > ę! > > > > No, no , no !! > Moj rozowy pokoj jeszcze nie gotowy a ty sie mojej ulubionej damy czepiasz. > Zgin, przepadnij duszo nieczysta. jasne,niech lepiej sie czepia tesciowej matki 2 zony swojej ,bigamista jeden,dam mu sie zachcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 00:25 > mojej wishful thinking :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 20:11 lee.miller napisała: > > mojej > > wishful thinking :) mojej ulubionej < mojej wishful thinking ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 22:39 > wishful thinking ??? oraz kłamstwo w żywy monitor :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: klient, który pomylił lustro z telewizorem : 27.03.04, 23:40 lee.miller napisała: > > wishful thinking ??? > > oraz kłamstwo w żywy monitor :) "Klamswa" (rowniez t o w zywy monitor) to czasami jedynie widzenie rzeczywistosci okiem kobiety. Ma to chyba cos wspolnego ze skurczami pewnych miesni gladkich. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller uuu.... 27.03.04, 23:43 a skąd Ty sie nagle tak na biologii damskiej znasz? to by się składało w jedną całość z tą chęcią mieszkania w domku Barbie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: uuu.... 28.03.04, 08:52 lee.miller napisała: > a skąd Ty sie nagle tak na biologii damskiej znasz? to by się składało w jedną > całość z tą chęcią mieszkania w domku Barbie... ;) Nie znam sie i dlaczego wlasciwie nagle ? Tak mi tylko przyszlo do glowy jak wspomnialas o serotoninie. Mnie sie tez cos niecos zaczyna skladac w jeden obraz. Rozwazanie przewagi koloru pistacji, blado szarego, troche ciemniejszego od wanilii lub niebieskiego nad rozowym, nie moze nie rzutowac na podobna ocene spraw nie zwiazanych z kolorami. To da sie wyraznie zaobserwowac a wywody na temat kolorow, to w moim pojeciu tylko potwierdzaja.Sympatie i antypatie. Przychylnosc i uprzedzenia. Lee.Miller w cales swojej kolorystyce i damska prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
cock-zajaca Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewidy 28.03.04, 00:00 Poszedlem sie wysikac a tu patrze w kilbu geba Benka.Zaczalem na nia sikac z mojego cocka jak ze strazackiej sikawki a tu Benio zniknal ukazal sie Ariel. Taki byl wsciekly ze go tez osikalem ,tlusta morda mu poczerwieniala brrrrrrrrr.Piata zona mojego Rabina mowi ze na zwidy najlepszy jest loj z kociego cocka!!! co o tym sadzicie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dock Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid IP: 212.51.205.* 28.03.04, 00:19 na zwidy najlepszy jest dock strong lub inny markowy browarek Odpowiedz Link Zgłoś
cock-zajaca Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:33 Gość portalu: dock napisał(a): > na zwidy najlepszy jest dock strong lub inny markowy browarek Dzieki przyjacielu za porade i dobre serce ale mnie nie stac na taka kuracje.U nas w Hameryce trzeba ciezka pracowac na kazdego dolara i browarek pije sie tylko w swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:37 Przyjedź do Polski. U nas browarek leje się strumieniami przed każdym sklepem i na każdym skwerku. W dzień powszedni i od święta. To uleczyłoby Twą umęczoną duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
abtsrakt Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:36 cock-zajaca napisał: > Poszedlem sie wysikac a tu patrze w kilbu geba Benka.Zaczalem na nia sikac z > mojego cocka jak ze strazackiej sikawki a tu Benio zniknal ukazal sie Ariel. > Taki byl wsciekly ze go tez osikalem ,tlusta morda mu poczerwieniala > brrrrrrrrr.Piata zona mojego Rabina mowi ze na zwidy najlepszy jest loj z > kociego cocka!!! co o tym sadzicie??????? fakt,loj z kociego cocka moze ci np. pryszcze z mordy usunac Odpowiedz Link Zgłoś
abtsrakt Re: Boje sie sam siebie !!!!!!! mam zwidy-niewid 28.03.04, 00:37 abtsrakt napisał: > cock-zajaca napisał: > > > Poszedlem sie wysikac a tu patrze w kilbu geba Benka.Zaczalem na nia sikac > z > > mojego cocka jak ze strazackiej sikawki a tu Benio zniknal ukazal sie Ari > el. > > Taki byl wsciekly ze go tez osikalem ,tlusta morda mu poczerwieniala > > brrrrrrrrr.Piata zona mojego Rabina mowi ze na zwidy najlepszy jest loj z > > kociego cocka!!! co o tym sadzicie??????? > fakt,loj z kociego cocka moze ci np. pryszcze z mordy usunac PS. loj z kociego xuja dziala tylko na mordy polskie,ave. Odpowiedz Link Zgłoś