Dodaj do ulubionych

Demokracja w Iraku musi byc pro-USA - Bremer

IP: *.bchsia.telus.net 28.03.04, 19:04
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=578&e=6&u=/nm/20040328/ts_nm/iraq_media_dc

Iracki magazyn al-Hawza dostal zakaz publikacji gdyz zdaniem Bremera
wzywa do nienawisci do amerykanskiego okupanta.
A ja myslalem,ze w demokracji kazda opinia ma prawo byc uslysza
Obserwuj wątek
    • Gość: s. adamski demokacja to ja, twierdzi busiu IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.04, 21:14
    • Gość: PP Re: Demokracja w Iraku musi byc pro-USA - Bremer IP: *.75.0.87.Dial1.Boston1.Level3.net 29.03.04, 21:25
      S.Demokracja,ta z agory Atens,to cos w rodzaju dinosaurow.Dzisiaj mamy
      demokracje,ale w wydaniu sanhedrynu.
    • Gość: Tomson Zwykła pospolita okupacja i narzycanie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.03.04, 21:33
      Narodowi Irackiemu swojej woli. Nie ma wątpliwości dzisiejszy Irak jest jak
      Polska pod zaborami. Mam nadzieję że jeszcze tysiące świń z USArmy zapłaci za
      zniewolenie tego państwa.
      • Gość: g Re: Zwykła pospolita okupacja i narzycanie IP: *.bchsia.telus.net 29.03.04, 22:20
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Narodowi Irackiemu swojej woli. Nie ma wątpliwości dzisiejszy Irak jest jak
        > Polska pod zaborami. Mam nadzieję że jeszcze tysiące świń z USArmy zapłaci za
        > zniewolenie tego państwa.
        --------------------
        od zeszlego marca zginelo prawie 600 yankesow.
        nawet jesli amerykanom uda sie uchwalic jakas nowa rezolucje ONZ,to i tak zaden
        kraj nie wiecej niz kilkaset zolnierzy -
    • Gość: Kris Re: Demokracja w Iraku musi byc pro-USA - Bremer IP: *.starman.ee / *.starman.ee 29.03.04, 22:06
      Demokracja w Iraku(i nie tylko) ma byc demokracja po amerykansku,a to wielka
      roznica miedzy DEMOKRACJA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka