Dodaj do ulubionych

Do zniwiarek

IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 19:49
Zglaszam sie na ochotnika bo brygady zniwiarskiej.
Dajcie mi sierp, pomoge zac(ciac, kosic i w snopki ukladac).
Obserwuj wątek
    • piessna Re: Do zniwiarek 28.03.04, 19:55
      poważnie? mogę prosić o maila?
      • z_daleka Re: Do zniwiarek 28.03.04, 20:18
        zlozylem odpowiednia deklaracje. Czekam na sierp i sznurek.
        • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 20:35
          ty z_daleka, ty sie nie podszywaj pod naszego z daleka. on einsame klasse,
          farsztejst?
          • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 83.130.203.* 28.03.04, 20:45
            alez to bylem ja osobiscie, mea huz ani.
            • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 22:58
              ham, jewanti, hodaa she efshar lichtov lecha.... :)
              • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 23:05
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 23:07
                nahon meot.
                • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:42
                  Biedaku, ty prowadzisz rejestr naszych wypowiedzi? Biore cie spowrotem na
                  oddzial. Zadnych widzen i przepustek.
              • Gość: m PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 195.179.127.* 28.03.04, 23:26
                Ewidentnie zostaly one napisane tak, zeby ich Polacy nie zrozumieli. Do
                pogawedek po hebrajsku jest mail.
                • Gość: z daleka Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 23:28
                  Przepraszam. Masz racje. Wstyd mi i obiecuje, ze wiecej tego nie zrobie.
                  • Gość: M Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 195.179.127.* 28.03.04, 23:34
                    Cynik z ciebie. Robicie to bez przerwy. Teraz tak ci zalezy na mozliwosci
                    koszenia postow nie sprzyjajacych izraelowi, ze na glowie staniesz, zeby ci
                    nozyczki dali.
                    • Gość: z daleka Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 23:43
                      Gdybym byl cynik, to powiedzialbym ci nie podskakuj za bardzo M, bo ci cos
                      obetne. Tymczasem przyznalem ci racje i przeprosilem . Wystarczylo ci, to
                      dobrze. Nie wystarczylo. Trudno.
                      • Gość: M Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 195.179.127.* 29.03.04, 00:10
                        Jestes cynik, bo od zawsze piszecie sobie po hebrajsku i nigdy ci to nie
                        przeszkadzalo. Nagle teraz, bo sie prosisz na cenzora. To jest wlasnie cynizm,
                        bo prawdopodobnie w rzeczywistosci wcale ci pisanie po hebrajsku nie bruzdzi, a
                        tylko strach sie oblecial, ze moze ci nozyczek nie dadza.

Co do twoich zawoalowanych grozb o wycinaniu, to sa one dowodem na to, ze nie
                        nadajesz sie na cenzora, bo nie jestes obiektywny.

Musisz rozroznic te dwie sprawy.

> Gdybym byl cynik, to powiedzialbym ci nie podskakuj za bardzo M, bo ci cos
                        > obetne. Tymczasem przyznalem ci racje i przeprosilem . Wystarczylo ci, to
                        > dobrze. Nie wystarczylo. Trudno.
                        • Gość: z daleka Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:19
                          alez M zlociutki, nie badz taki. Ja ci tu zaraz kwitancje wypisze , ze tylko
                          Zydow ciac bede, tylko zmiluj sie i pozwol mi zostac cenzorem, Panem Cenzorem.
                          Bije sie w pierwsi , ze sie poprawie.
                          • Gość: M Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 195.179.127.* 29.03.04, 00:22
                            Pograzasz sie. Powinienes ciac wszystkich bez wzgledu na pochodzenie. To ze
                            robisz rozrownienie na zydow i nie zydow swiadczy na twoja niekorzysc.
                            • Gość: z daleka Re: PIESSNA PROSZE USUNAC POSTY NIE PO POLSKU IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:28
                              Zlituj sie nademna czlowieku. Jak mi dasz spokoj tu bede cial tylko trawe. Ok?
                              Zielona. Tylko zielona trawe.
                • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 23:34
                  • Gość: z daleka Re: Sekunduje!!! IP: 83.130.203.* 28.03.04, 23:44
                    Wybacz Guciu. Ale Mickiewicz to sie w grobie przewraca slyszac twoj polski.
                    • Gość: Gucio Re: Sekunduje!!! IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 23:52
                      > Ciesze sie ze moje skromne slowa uwazasz za poezje!

> I istotnie, z Mickiewiczem sie nie rownam...
                    • Gość: dana33 Re: Sekunduje!!! IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 23:57
                      z daleka, czytales przy szabasowych swiecach? tam byl swietny dowcip o zydach i
                      mickiewiczu. nie wiem czy gucio zna.... :)
                      • Gość: z dalek Re: Sekunduje!!! IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:04
                        Gucio zna wszystko co o Zydach napisano, nienapisano, powiedziano
                        niepowiedziano, on jest...po prostu... Gucio.
                        • Gość: dana33 Re: Sekunduje!!! IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:06
                          :)
                        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 29.03.04, 00:17
                          • Gość: z daleka Re: Sekunduje!!! IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:21
                            Ja wiem Guciu, nie musisz mnie przekonywac, zadne mydlo cie nie wezmie. zadne,
                            Koniec,kropka, do widzenia.
          • Gość: Wqrwiony2 Mania prześladowcza? Boisz się, że ktoś imituje IP: *.aine.pl 28.03.04, 20:57
            twoje własne oszustwa?
          • kosel_maruwi Re: Do zniwiarek 28.03.04, 21:03
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ty z_daleka, ty sie nie podszywaj pod naszego z daleka. on einsame klasse,
            > farsztejst?

Einsame bez watpienia.
            Humor cie widze nie opuszcza.

Pogratulowac.
            • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 22:59
              scianko, nu, ja ci przeciez juz wyjasnilam, tobie nie dano, a z daleka dano.
              dlatego on einsame klasse. ty nie einsam, nikak nie einsam. takich jak ty to
              duuuuzo....
              • kosel_maruwi Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:43

> scianko, nu, ja ci przeciez juz wyjasnilam, tobie nie dano, a z daleka dano.
                > dlatego on einsame klasse. ty nie einsam, nikak nie einsam. takich jak ty to
                > duuuuzo....

Tobie za to Dano
                pod dostatkiem dano
                szkoda, ze co dano
                to jedynie siano.
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 23:02
          • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 83.130.203.* 28.03.04, 23:18
            Gutek .Ty jestes niesprawiedliwy, ja jek lew walcze zeby cie z tego ogrodu na
            bruk nie wyrzucali bo ty tu glowny eksponat. Ty po prostu jestes nie
            zastapiony. Mam tylko jedna prosbe. Pisz szybciej. Tak zeby i inni zdazyli
            zachlusnac sie twoja wielkoscia. A ja sprobuje zalatwic , zeby cili cie powoli,
            jak najwolniej.
            • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 23:33
              • Gość: z daleka Re: Bedziemy sobie zalatwiali... IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 23:39
                Do autobusow Guciu to ty jestes, mimo wszystko za maly. Swiat jest tak
                urzadzony, a przynajmniej powinien byc, zeby kazdy robil to co najlepiej
                potrafi. Ty w swoim fachu jestes jedyny i niezastapiony. Autobudy zostaw
                starszym kolegom, po uniwersytetach w Hevronie i Damaszku. Buziaki
                • Gość: Gucio Re: Bedziemy sobie zalatwiali... IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 23:42
                  > To moi bracia! Wiec tylko musze z Rodzinka uzgodnic detale....
        • werw Re: Do zniwiarek 28.03.04, 23:26
          No ładnie: polskie forum cenzurowane z Izraela. :) Aleś narobił!
          • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 83.130.203.* 28.03.04, 23:31
            Ze niby co Werw? Polskie forum cenzurowane z Izraela? czy ty kolego kpisz? Czy
            to moze taki dobroduszny dowcip uczciwego czlowieka? Napisz cos wiecej na ten
            temat.
            • werw Re: Do zniwiarek 28.03.04, 23:36
              Wyjaśniam oficjalnie:

to był żart
              /
              dobroduszny dowcip.

Ponadto uważam, że nawet dobry.

• werw Re: Do zniwiarek 28.03.04, 23:43
                Na wszelaki słuczaj dodaję:

dobry, bo śmieszny (tak myslę) a nie dlatego, że dobrze oddaje rzeczywistość,
                której nie oddaje. Ok?
              • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 83.130.203.* 28.03.04, 23:47
                Wszystko jest wzgledne. Powiedzialbym: taki sobie.
            • gini Re: Do chetnego na zniwiarza 28.03.04, 23:46
              Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Ze niby co Werw? Polskie forum cenzurowane z Izraela? czy ty kolego kpisz?
              Czy
              >
              > to moze taki dobroduszny dowcip uczciwego czlowieka? Napisz cos wiecej na ten
              > temat.

A nie piszesz z Izraela przypadkiem?Chyba tak wiec co sie o prawde oburzasz?
              • Gość: z daleka Re: Do chetnego na zniwiarza IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 23:50
                No widzisz Gini. Przeciez ja wiem co mowie, jak mowie ze sie potniesz tym
                sierpem.
                • gini Re: Do chetnego na zniwiarza 28.03.04, 23:58

> No widzisz Gini. Przeciez ja wiem co mowie, jak mowie ze sie potniesz tym
                  > sierpem.

sprzet dla ormowcow

Nie ma mowy mam dobry sprzet.
                  • Gość: z daleka Re: Do chetnego na zniwiarza IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:11
                    Hmm.Tym sprzetem to mozesz majwyzej podrownac Guciowi baczki.
                    • gini Re: Do chetnego na zniwiarza 29.03.04, 00:15

> Hmm.Tym sprzetem to mozesz majwyzej podrownac Guciowi baczki.

Nie martw sie , za nim ty sierpem wytniesz jeden post ja kosiarka wykosze
                      twoich piec i ze cztery Dany przy okazji.
      • gini Re: Do zniwiarek**************** 28.03.04, 23:18
        piessna napisała:

> poważnie? mogę prosić o maila?

Ja tez chce .Prosze oto moj mail .

gini@gazeta.pl
        • miltonia Re: Do zniwiarek**************** 28.03.04, 23:30
          gini napisała:

> Ja tez chce .Prosze oto moj mail .
          >
          > gini@gazeta.pl

Popieram kandydature Gini i innych namawiam, bo jak Gini kose bedzie miala to
          obiecala przednie wina w nieograniczonych ilosciach. Ja jej wierze, bo naiwna
          jestem.

• Gość: z daleka Re: Do zniwiarek**************** IP: 5.5R* / 83.130.203.* 28.03.04, 23:33
            a co bedzie jak sie potnie. Wezniesz ja na swoje sumienie? Bo ja nie.
            • gini Re: Do zniwiarek**************** 28.03.04, 23:36
              Nie potne sie ostrozna jestem.
        • Gość: pollak Popieram gini /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:31
    • Gość: diabelek Re: Do zniwiarek IP: *.sympatico.ca 28.03.04, 20:00

> Zglaszam sie na ochotnika bo brygady zniwiarskiej.
      > Dajcie mi sierp, pomoge zac(ciac, kosic i w snopki ukladac).
      ========
      W Polsce zniwa dopiero za piec miesiecy.
      Ale dobrze sie wczesniej przygotowac, odpowiednie narzedzia zakupic;-)
      • pejsaty Re: Do zniwiarek 28.03.04, 23:28
        a ja popieram kandydature gini na ormowca czy innego cenzora-morderatora. ma
        wszelkie wymagane predyspozycje, jest nieustepliwa i wytrwala, poradzi sobie.
        • aniela Re: Do zniwiarek 28.03.04, 23:31
          ja rowniez swoj glos piskliwy oddaje na Gini, bo i tak tu nie bywam wiec jest
          mi wszystko jedno. to dosc mocny argument chyba?
          • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:00
            • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:04
              piesnaaaaa!!!! ty spisz czy widzisz jaki masz popularny zawod????? wszyscy chca
              te twoje nozyczki i zazdroszcza...... kto by pomysla, nie? bo ja to was
              podziwiam, musicie to wszystkie czytac..... :)
              • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:09
                Nie martw sie o Nie Dana. Dostaja z pewnoscia dodatek zdrowotny, darmowe leki
                uspakajajace, masaze tajlandzkie i sanatorium w Ciechocinku( pod tezniami)
                przynajmniej dwa razy do roku.
                • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:11
                  aaa, teraz rozumiem, ze ty sie tak na ochotnika.... to te teznie co? i grzybek,
                  nie? i zdjecie kolo zegara... :)
                  • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:14
                    Och Dana, jak my sie rozumiemy. Pal diabli ten tajlandzki masaz, ale ten
                    grzybek na kwiatowym dywanie...
                    • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:20
                      ja czekam na pensje. potem wiem dokladnie co zrobie.... te 2 tygodnie co sobie
                      robie od czasu do czasu, to akurat na pocalowanie psiapsiolek....
                      ale tak mam przed oczami fotelik kolo grzybka, i "wdychanie" na tezniach....
                      tylko ten grzbiet juz mi sie chyba nie pochyli dostatecznie nisko, zeby
                      przeleciec POD.... :)
                  • Gość: Gucio He,he... IP: *.ipt.aol.com 29.03.04, 00:20

> aaa, teraz rozumiem, ze ty sie tak na ochotnika.... to te teznie co? i
                    grzybek,
                    >
                    > nie? i zdjecie kolo zegara... :)

> Solarium!!!!

> Gdy mialem lat 16, to zagladalem tam przez dziure w plocie....

• Gość: z daleka Re: He,he... IP: 83.130.203.* 29.03.04, 00:25
                      No widzisz. Z lobuziaka wyrosl taki porzadny czlowiek.
                      • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 29.03.04, 00:28
                    • Gość: dana33 Re: He,he... IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:25
                      nu gucio, widzisz? zawsze miales zdrowe instynkty...
                      • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 29.03.04, 00:29

> nu gucio, widzisz? zawsze miales zdrowe instynkty...

> Jak to milo byc dobrze rozumianym!

> No i rozgrzeszonym przy tym...

> Dziekuje!
                        • Gość: dana33 Re: He,he... IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:31
                          gern geschehen...
                • gini Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:13

> Nie martw sie o Nie Dana. Dostaja z pewnoscia dodatek zdrowotny, darmowe leki
                  > uspakajajace, masaze tajlandzkie i sanatorium w Ciechocinku( pod tezniami)
                  > przynajmniej dwa razy do roku.

A Ciebie te masaze tajlandzkie skusily..
                • furia44 Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:36
                  Taka inflacja! Nie moge uwierzyc. Co na to Human Rights Watch? Takie tortury to
                  zasluguja conajmniej na chate drewniana, z widokiem na Havran i Muran, samowar,
                  przednia nalewke, interesujaca zmienniczke, zeby dla uspokojenia (prochy
                  uspokajajace- tez mi apanaz! fuj) moc wyskoczyc np na Nizne Rysy (jakie stamtad
                  wschody slonca). To po prostu minimum! A tu co:leki, sanatorium (nawet jesli
                  Pod Klepsydra),masaze, i jeszcze forum na dodatek; przezywalnosc chyba znikoma.
                  • Gość: z daleka Re: Do zniwiarek IP: 5.5R* / 83.130.203.* 29.03.04, 00:38
                    Czym chata bogata...
              • gini Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:12

> piesnaaaaa!!!! ty spisz czy widzisz jaki masz popularny zawod????? wszyscy
                chca
                >
                > te twoje nozyczki i zazdroszcza...... kto by pomysla, nie? bo ja to was
                > podziwiam, musicie to wszystkie czytac..... :)

Jakie nozyczki?Z kosiarka wlasna przyszlam a co.
                • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:23
                  gini, zlotko, ty z kosiarka, jasne..... ale piessna i tma to wiotkie panny,
                  talia jak u osy, paluszki delikatne (nie widzialas zdjecia na groszku, czy co?
                  gdzie twoje okulary?), gdzie one tam do kosy, jak jakas chlopka twojej
                  postury....
                  • gini Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:28

> gini, zlotko, ty z kosiarka, jasne..... ale piessna i tma to wiotkie panny,
                    > talia jak u osy, paluszki delikatne (nie widzialas zdjecia na groszku, czy
                    co?
                    > gdzie twoje okulary?), gdzie one tam do kosy, jak jakas chlopka twojej
                    > postury....

Zdjecia groszkowe hihihi
                    Okularki to tobie sa ciagle potrzebne.Ja postury mikrej totez sprzecik mam
                    elegancki, kosy i sierpy zostawiam innym.Od tego odciski sie robia, a ja mam
                    bardzo ladne dlonie musze o nie dbac.

sprzet dla ormowcow

To jest to od tego sie nie robia odciski.
                    • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 00:31
                      gdzie masz racje, gini, tam masz racje... ale uwazaj, zeby ci na stopke nie
                      wjechalo.... :)
                      • gini Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:44

> gdzie masz racje, gini, tam masz racje... ale uwazaj, zeby ci na stopke nie
                        > wjechalo.... :)

Alez ja nieslychanie ostrozna jestem.O stopki tez bardzo dbam .
                  • kosel_maruwi Re: Do zniwiarek 29.03.04, 00:45

> gini, zlotko, ty z kosiarka, jasne..... ale piessna i tma to wiotkie panny,
                    > talia jak u osy, paluszki delikatne

i rozumki takiez.
                    • Gość: dana33 Re: Do zniwiarek IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 01:10
                      nu, scianko, to oczywiscie zrozumiale... gdzie im tam to twojego.... wogole
                      komu tu na forum do twojego rozumku... nu, nie denerwuj sie zlotko, my sie tu
                      ustawiamy na boczku ciuchutko, zeby cie nie daj bog nie przeszkodzic w twoim
                      tworzym mysleniu....
    • pejsaty Re: Do zniwiarek 07.06.04, 14:57
      wontek do gury
      ponat hmury
      wynosze
      i o posade aesa
      dla gini
      prosze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka