elka-sulzer Re: Konsekwencje eksplozji platformy BP 27.09.10, 23:44 Baaa, by tylko massive fish kill byl konsekwencja. Wystarczy pomysle co bedzie jak np. BP oglosi bankructwo?! Te wszystkie szemrane "produkty finansowe" bazujace na wyplacalnosci BP upychane przez "madrych ludzi z Wall Street" jako inwestycje moga wziac w leb i dopiero sie narobi. Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv To dopiero początek 28.09.10, 00:29 Konsekwencje eksplozji platformy BP będą dużo gorsze. Zaczyna znikać Golfstrom: Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: To dopiero początek 28.09.10, 14:40 > Konsekwencje eksplozji platformy BP będą dużo gorsze. Zaczyna znikać Golfstrom: > Tekst linka > Tekst linka Coraz więcej danych wskazuje na globalne ochłodzenie: ekurjerwarszawski.pl/miasto/swiat/1139/grupa-bilderberg-globalne-ochlodzenie,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: To dopiero początek 28.09.10, 20:25 Zupełnie przypadkiem zauważyłem że nawet lokalna gazeta w moim mieście dziś na pierwszej stronie ostrzega że zima zacznie się już w październiku (za 3 tygodnie spadnie pierwszy śnieg). Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: To dopiero początek 29.09.10, 13:16 kstmrv napisał: > Tekst linka Oczywiście jak zwykle próbowano wykazać kłamstwo. Oczywiście gładko zostali przez autorów spławieni, prawdy nie da się zagłuszyć: tinyurl.com/3azhht3 To pokazuje dlaczego zabili najzagorzalszego krytyka BP i rządu - Matta Simmonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 konsekwencje bezmózgowia 28.09.10, 06:13 pod artykułem jest notka: UPDATE: The Louisiana Department of Wildlife and Fisheries investigated the fish kill and determined that it was the result of low oxygen levels caused by low tides and high temperatures. co nie ma nic wspólnego z BP. nie dziwi mnie, ze takich dekli jak wy można łatwo przekonać. kupujecie spekulacje jako fakty. potem do tego doprawiacie spiskową teoryjkę i z górki na pazurki, i w tango. koniec swiata bliski, wszystkim rzadzą ...... . Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku felusiak na tropie bomby A Saddama 28.09.10, 22:20 felusiak1 napisał: > pod artykułem jest notka: > UPDATE: The Louisiana Department of Wildlife and Fisheries investigated the > fish kill and determined that it was the result of low oxygen levels caused by > low tides and high temperatures. > > co nie ma nic wspólnego z BP. > nie dziwi mnie, ze takich dekli jak wy można łatwo przekonać. a ty jestes pewein ze twoj news to prawda? to kiedy znajdziesz ta bombkę A Saddama obudz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: felusiak na tropie bomby A Saddama 01.10.10, 05:30 na_bekonie napisało: a ty jestes pewein ze twoj news to prawda? link do artykułu: forum.gazeta.pl/forum/w,50,116851496,116851496,Konsekwencje_eksplozji_platformy_BP.html gdybyś zadał sobie trud ..... po co? bzdurz dalej. przynajmniej jest wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
taks-obie cwl korpomafii zostal osiagniety, 28.09.10, 10:53 USA staly sie III swiat i glod stal sie tam powszechny. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: cwl korpomafii zostal osiagniety, 28.09.10, 11:37 taks-obie napisał: > USA staly sie III swiat i glod stal sie tam powszechny. A słowa to wypowiedział lump mieszkający w kontenerze na śmieci na peryferiach Chicago! Odpowiedz Link Zgłoś