mlody747 03.02.11, 22:25 zależnie od ilości jego używania: poorrichards-blog.blogspot.com/2011/02/200gb-to-25gb-canada-gets-first-bitter.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotamajka Re: Kanada bendzie placic za internet 03.02.11, 23:04 Ci duzi dostawcy juz od ponad roku tak kaza placic. Teraz kazali malym tez ale to ma byc jeszcze raz przebadane. Wiec ta decyzja moze byc odwrocona. www.cbc.ca/canada/story/2011/02/03/crtc-committee.html Odpowiedz Link Zgłoś
mlody747 Re: Kanada bendzie placic za internet 03.02.11, 23:09 Zycze wam szczerze aby tak się stało. Kontrola internetu w samym Egipcie nie udała się(niczego nie osiągnęła, jak kiedyś kontrola druku), jak wiesz i obecnie już maja internet (nie kontrolowany). Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Kanada bendzie placic za internet 03.02.11, 23:15 W Egipcie zamkneli internet by popsuc szychy operacjom CIA w tej rewolucji ktora jak widac wymyka sie z pod kontroli. To juz inna sprawa. To prawo w Kanadzie w zwiazku z internetem to raz: zniszczyc kompetycje dwoch glownych dostawcow internetu, dwa: zaczac cenorowac internet. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody747 Re: Kanada bendzie placic za internet 04.02.11, 00:20 To US Senator z CT wyłączył w panice internet w Egipcie. Podejrzewasz CIA bo tak niby było w przeszłości a tym razem nabrałaś się na propagandę, która miała na celu pokazać światu, ze tylko oni mogą organizować "R". Z oplątami w Kanadzie, chodzi o stworzenie precedensu a rozgrywki miedzy firmami są sztuczne/drugorzędne, ale dowiesz się to później jak z prywatyzacja w np. Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Kanada bendzie placic za internet 04.02.11, 00:28 To US Senator z CT wyłączył w panice internet w Egipcie. Podejrzewasz CIA bo ta > k niby było w przeszłości a tym razem nabrałaś się na propagandę, która miała n > a celu pokazać światu, ze tylko oni mogą organizować "R". Zle mnie zrozumiales. Nie CIA wylaczyla interne. To Mubarak czy jego ludzie to zrobili w obronie przed propagandom USA. Zaden senator nie ma takiej mocy. Z oplątami w Kanadzi > e, chodzi o stworzenie precedensu a rozgrywki miedzy firmami są sztuczne/drugor > zędne, ale dowiesz się to później jak z prywatyzacja w np. Polsce. Tu zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody747 Re: Kanada bendzie placic za internet 04.02.11, 15:30 Jak Mubarak nikogo nie słucha, to dlaczego go teraz wyrzucają? Ten wspomniany senator ma dwa obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Kanada bendzie placic za internet 04.02.11, 00:59 potwierdzam. jestem tym drogim bell-u i ma on wiele wad, za to nie rozlacza mojego stalego polaczenia na kilka chwil pare razy dziennie, jak to robil rogers. a te wszystkie limity o ktorych mowa sa dla mnie za male wiec placilem juz te $5 wiecej na miesiac od zawsze. teraz bell zechce sie na mnie wzbogacic, ale wlasnie obliczylem ze grantow starczy mi na dokladnie 100 lat najszybszego na swiecie internetu, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś