Dodaj do ulubionych

Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!!

06.03.02, 21:10
Pozwolilem tu sobie skopiowac wypowiedz z innego watku, gdyz to demonstruje
najlepiej stan umyslowy i emocjonalny naszych Zydowskich maskotek. Jedyne co on
zauwazyl w moim poscie to to ze nie bylem w stanie wcisnac onanizacji w
tlumaczeniu jego wspanialych wypowiedzi. Polski jezyk, niestety nie jest
tak "zaawansowany" jak Hebrajski, Jidisz, czy ostatnio dzieki wplywom Paula
Angielski.

dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
>
> > Dochodze lat 30tu i takie kurwy jak ty i pan Moskal caly czas cos
> > pierdola. Jestescie pierdolonymi zdrajcami i ciemniakami, rozumiesz matol
> e?
> > Now, get the fuck out of my face, you God damn shit-for-brains fuckin'goat
>
> > banging cheese dick! Now, go, go, go....
> > Paul
>
> Hmm, jaki wyrafinowany i pelny glebokosci argument. Ja Pana bardzo
przepraszam
> -
> ja tu mialem kilka dni temu Olimpiade Zydowskiego Intelektualisty Swiata i
Pana
>
> nie wlaczylem w krag uczestnikow. Wiecej tego bledu nie zrobie.
>
> Oczywiscie taki ciemny Polak jak ja to nigdy by nie mogl przetlumaczyc z
> Hebrajskiego takich wspanialych argumentow jak "God damn shit-for-brains
> fuckin'goat banging cheese dick" ale przetlumacze to na Polski dla Polakow w
> Polsce ktorzy malo mieli do czynienia z wybitna kultura Zydowska:
>
> "Przeklety gowno-za-mozg kozo-pierdolacy huju z sera" (Tak pachnie Tel-Avivem
w
>
> tej wypowiedzi az mi sie chce plakac).
>
> Jak widac po tym argumencie, wszyscy Polacy powinni popierac wybitnych,
> inteligentnych Polskich Zydow w Ameryce jak Paul i natychmiast sie oddalic od
> takich "prymitywnych antysemitow" jak Moskal.
Ty nawet nie umiesz sobie przetlumaczyc co do ciebie jest napisane idioto.
Takich niebezpiecznych, otumanialych ludzi(?) jak ty trzeba roztrzeliwac, bo
jestescie niebezpieczni dla otoczenia, jak wasz kolega niejaki Adolf H.
Paul
Obserwuj wątek
    • dwamiecze Link do orginalu. 06.03.02, 21:12
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1296658&aid=1305997
    • Gość: Paul 2smiecie bedziesz siedziec bo na kaucje nie masz IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 21:21
      • _helga Re: 2smiecie bedziesz siedziec bo na kaucje nie masz 07.03.02, 18:04
        Pozdrawiam, Paul:)
    • Gość: JOrl Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.02, 17:56
      Ten Paul sie nawet przed paru miesiacami oglosil, ze jest najmadrzejszym na tym
      forum. A tak naprawde to nawet przeklinac zgrabnie nie umie. Tylko obrzydliwie.
      Po prostu jest ZERO. Albo nawet MINUS. Zrozumiales Paul, ze MINUS jest jeszcze
      nizej od ZERA?. Jak nie to wroc do szkoly i sie tych podstaw matematyki poucz.
      Pozdrowienia
      • _helga A czemu nie? Pozdrawiam, Paul. 07.03.02, 18:05
      • dwamiecze Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! 07.03.02, 18:06
        Jestem pewien ze caly Tel-Aviv mu powiedzial ze on jest najmadrzejszym
        czlowiekiem na swiecie - jak wszyscy Zydzi - na przyklad ci co glosowali na
        Buchanana na Florydzie.

Paul takze straszyl tydzien temu ze odejdzie z tego forumu poniewaz nie jest on
        dla niego na wystarczajaco wysokim poziomie intelektualnym. Po blaganiu innych
        wybitnych Zydowskich "intelektualistow" tutaj, zgodzil sie pozostac.

Jaki to dla nas zaszczyt. :)
        • _helga A 2smieciom antynobla. 07.03.02, 18:13
        • Gość: fbi Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 18:33
          dwamiecze napisał(a):

> Jestem pewien ze caly Tel-Aviv mu powiedzial ze on jest najmadrzejszym
          > czlowiekiem na swiecie - jak wszyscy Zydzi - na przyklad ci co glosowali na
          > Buchanana na Florydzie.
          >
          > Paul takze straszyl tydzien temu ze odejdzie z tego forumu poniewaz nie jest on
          >
          > dla niego na wystarczajaco wysokim poziomie intelektualnym. Po blaganiu innych
          > wybitnych Zydowskich "intelektualistow" tutaj, zgodzil sie pozostac.
          >
          > Jaki to dla nas zaszczyt. :)

Watpie by Zydzi z Tel-Avivu by sie przyznali do kogos takiego jak Paul.
          Przed laty w Ameryce dzialal Rabin Kahane. Podkladal(jego ludzie) bomby pod
          sowieckie placowki handlowe i turystyczne w Nowym Jorku i nic mu nie bylo. Nawet
          gdy znaleziono w jego posiadaniu duzej ilosci broni, amunicji a takze pol tony
          materialow wybuchowych.
          Gdy pojechal do Izraela i tam zaczal szumiec, zaraz go aresztowano.
          Sadzac po jezyku jakiego Paul uzywa, jest tylko sfrustrowanym polsko jezycznym
          g....m w Ameryce, naduzywajacym amerykanskiej wolnosci.
          fbi
          • Gość: Paul FBI tu cie zagnalo..... IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 18:43
            Gość portalu: fbi napisał(a):

> dwamiecze napisał(a):
            >
            > > Jestem pewien ze caly Tel-Aviv mu powiedzial ze on jest najmadrzejszym
            > > czlowiekiem na swiecie - jak wszyscy Zydzi - na przyklad ci co glosowali n
            > a
            > > Buchanana na Florydzie.
            > >
            > > Paul takze straszyl tydzien temu ze odejdzie z tego forumu poniewaz nie je
            > st on
            > >
            > > dla niego na wystarczajaco wysokim poziomie intelektualnym. Po blaganiu in
            > nych
            > > wybitnych Zydowskich "intelektualistow" tutaj, zgodzil sie pozostac.
            > >
            > > Jaki to dla nas zaszczyt. :)
            >
            > Watpie by Zydzi z Tel-Avivu by sie przyznali do kogos takiego jak Paul.
            > Przed laty w Ameryce dzialal Rabin Kahane. Podkladal(jego ludzie) bomby pod
            > sowieckie placowki handlowe i turystyczne w Nowym Jorku i nic mu nie bylo. Nawe
            > t
            > gdy znaleziono w jego posiadaniu duzej ilosci broni, amunicji a takze pol tony
            > materialow wybuchowych.
            > Gdy pojechal do Izraela i tam zaczal szumiec, zaraz go aresztowano.
            > Sadzac po jezyku jakiego Paul uzywa, jest tylko sfrustrowanym polsko jezycznym
            > g....m w Ameryce, naduzywajacym amerykanskiej wolnosci.
            > fbi
            Ja amerykanskich wolnosci pilnuje;-). Flustracje natomiast widac u ciebie i to
            co raz wieksza. Dalej masz problemy z angielskim? Zamiast zmywac gary idz do
            szkoly. Tu niewtajemniczonym wyjasnic musze ze z niejakim fbi juz spotkanie na
            forum mialem. Fbi wykazalo sie nieznajomoscia jezyka kraju w ktorym mieszka (kto
            to fbi tu wpuscil) i typowo polska schizofrenia. Jak zwykle zdrowia zycze,
            Paul

• Gość: Paul Nareszcie podwojny smieciu doceniles moj geniusz IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 18:53
          dwamiecze napisał(a):

>
          > Paul takze straszyl tydzien temu ze odejdzie z tego forumu poniewaz nie jest on
          >
          > dla niego na wystarczajaco wysokim poziomie intelektualnym. Po blaganiu innych
          >

• Gość: Kingfish Do Paul..........o dwóch śmieciach............... IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 01:15
          Nie chcę ci ubliżyć, a więc ci nie powiem, że jesteś od dwóch śmieci mądrzejszy.

Pzdr
          Kingfish

dwamiecze napisał(a):

>
          >
          >

• dwamiecze Zydowscy Intelektualisci 08.03.02, 01:22
            Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Nie chcę ci ubliżyć, a więc ci nie powiem, że jesteś od dwóch śmieci mądrzejszy

Ty tez chcesz Nobla?

Tyle ze trzeba bedzie zrobic "specjalna" dysypline dla "Zydowskich
            Intelektualistow."
            • Gość: Kingfish Re: Zydowscy Intelektualisci IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 01:34
              dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
              >
              > > Nie chcę ci ubliżyć, a więc ci nie powiem, że jesteś od dwóch śmieci mądrz
              > ejszy
              >
              > Ty tez chcesz Nobla?
              >
              > Tyle ze trzeba bedzie zrobic "specjalna" dysypline dla "Zydowskich
              > Intelektualistow."

Zydowski czy nie, intelektualny poziom z intelektem tylko porównać można i na
              pewno nigdy ze śmieciem.
              • dwamiecze Re: Zydowscy Intelektualisci 08.03.02, 01:47

> Zydowski czy nie, intelektualny poziom z intelektem tylko porównać można i na
                > pewno nigdy ze śmieciem.

Hmm, intruguje mnie Pan tutaj. Jak dokladnie mierzy sie Zydowskiego
                intelektualiste:

1. Jak daleko pluje
                2. Jak wysoko kalem rzuca

Ja wiem ze taki glupi Polaczek jak ja nigdy nie bedzie w stanie sie mierzyc do
                absolwentow Shit-Spit-Fu z starozytnych Haredim szkol w Jerozolimie, ale mnie ta
                sztuka do wielu lat interesowala. Jak dokladnie jeden wyznawca Zydowskiego Shit-
                Spit-Fu konkuruje z innymi?

• Gość: Kingfish Re: Zydowscy Intelektualisci IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 02:08
                  dwamiecze napisał(a):

>
                  > > Zydowski czy nie, intelektualny poziom z intelektem tylko porównać można i
                  > na
                  > > pewno nigdy ze śmieciem.
                  >
                  > Hmm, intruguje mnie Pan tutaj. Jak dokladnie mierzy sie Zydowskiego
                  > intelektualiste:
                  >
                  > 1. Jak daleko pluje
                  > 2. Jak wysoko kalem rzuca
                  >
                  > Ja wiem ze taki glupi Polaczek jak ja nigdy nie bedzie w stanie sie mierzyc do
                  > absolwentow Shit-Spit-Fu z starozytnych Haredim szkol w Jerozolimie, ale mnie t
                  > a
                  > sztuka do wielu lat interesowala. Jak dokladnie jeden wyznawca Zydowskiego Shit
                  > -
                  > Spit-Fu konkuruje z innymi?

co myślę o jednym śmieciu:

ijk.netfirms.com/vom2.jpg

• Gość: Paul Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 18:15
        Gość portalu: JOrl napisał(a):

> Ten Paul sie nawet przed paru miesiacami oglosil, ze jest najmadrzejszym na tym
        >
        > forum. A tak naprawde to nawet przeklinac zgrabnie nie umie. Tylko obrzydliwie.
        > Po prostu jest ZERO. Albo nawet MINUS. Zrozumiales Paul, ze MINUS jest jeszcze
        > nizej od ZERA?. Jak nie to wroc do szkoly i sie tych podstaw matematyki poucz.
        > Pozdrowienia
        Alez JOrl i ty przeciwko mnie? Nie ladnie kolego JOrl, nie ladnie. A ja juz ci
        chcialem wylozyc "moja" taktyke "ograniczonych uderzen nuklearnych na terenie
        Afganistanu". Ale sobie na to nie zasluzyles. Wstydz sie Jorl, wstydz.
        Przeklinam, przynajmniej po angielsku bardzo zgrabnie - mam wprawe. Uszanowanie.
        Paul - szczerze zawiedziony postawa JOrla jak najbardziej dodatniego;-)))

• _helga Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! 07.03.02, 18:21
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> > Pozdrowienia
          > Alez JOrl i ty przeciwko mnie? Nie ladnie kolego JOrl, nie ladnie. A ja juz c
          > i
          > chcialem wylozyc "moja" taktyke "ograniczonych uderzen nuklearnych na terenie
          > Afganistanu". Ale sobie na to nie zasluzyles. Wstydz sie Jorl, wstydz.
          > Przeklinam, przynajmniej po angielsku bardzo zgrabnie - mam wprawe. Uszanowani
          > e.
          > Paul - szczerze zawiedziony postawa JOrla jak najbardziej dodatniego;-)))
          >

Generale Paul. Ja popieram panskie wysilki na rzecz poprawienia morale w armii
          oraz przywolanie szeregowca Jorla do porzadku. Ja go natychmiast wysylam do
          kantyny na karne obieranie ziemniakow.:)

• Gość: JOrl Re: Helga na kucharke w wojsku u JOrl'a IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 17:06
            _helga napisał(a):

> Generale Paul. Ja popieram panskie wysilki na rzecz poprawienia morale w armii
            > oraz przywolanie szeregowca Jorla do porzadku. Ja go natychmiast wysylam do
            > kantyny na karne obieranie ziemniakow.:)
            >
            Droga Helgo. Trafie do wojska tylko wtedy jak bedzie wojna. I wtedy dostaje
            automatycznie stopien podporucznika, poniewaz teraz jestem podchorazym rezerwy.
            Tak ze ziemniakow nie bede obieral. Ale prawda. Ktos to w wojsku musi robic. W
            razie wojny zmobilizuje sie tez kobiety do wojska. Do obieranie ziemniakow tez. I
            masz u mnie zalatwione takie stanowisko. Jak wiesz w Polsce sie licza znajomosci.
            A tak sie jakos sklada, ze ja je w wojsku mam. I nie zartuje.
            Pozdrowienia

• Gość: Paul Poruczniku JOrl, .....bacznosc!!!!;-) IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 17:43

> _helga napisał(a):
              >
              > > Generale Paul. Ja popieram panskie wysilki na rzecz poprawienia morale w a
              > rmii
              > > oraz przywolanie szeregowca Jorla do porzadku. Ja go natychmiast wysylam d
              > o
              > > kantyny na karne obieranie ziemniakow.:)
              > >
              > Droga Helgo. Trafie do wojska tylko wtedy jak bedzie wojna. I wtedy dostaje
              > automatycznie stopien podporucznika, poniewaz teraz jestem podchorazym rezerwy.
              >
              > Tak ze ziemniakow nie bede obieral. Ale prawda. Ktos to w wojsku musi robic. W
              > razie wojny zmobilizuje sie tez kobiety do wojska. Do obieranie ziemniakow tez.
              > I
              > masz u mnie zalatwione takie stanowisko. Jak wiesz w Polsce sie licza znajomosc
              > i.
              > A tak sie jakos sklada, ze ja je w wojsku mam. I nie zartuje.
              > Pozdrowienia
              Jak bedzie wojna, to ja jako military adviser, jak zechce to posle Pana kible
              sprzatac. Pani Helga bedzie moja sekretarka, jako ze wlada jezykiem Panu obcym.
              Bedzie jej Pan robil kawe, hehehehe... Ja tez nie zartuje. Zadne "znajomosci
              Panu nie pomoga, Panie poruczniku JOrl. Uszanowanie.
              Paul

• Gość: Paul Re: Poruczniku JOrl, .....bacznosc!!!!;-) IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 17:51

> Gość portalu: JOrl napisał(a):
                >
                > > _helga napisał(a):
                > >
                > > > Generale Paul. Ja popieram panskie wysilki na rzecz poprawienia moral
                > e w a
                > > rmii
                > > > oraz przywolanie szeregowca Jorla do porzadku. Ja go natychmiast wysy
                > lam d
                > > o
                > > > kantyny na karne obieranie ziemniakow.:)
                > > >
                > > Droga Helgo. Trafie do wojska tylko wtedy jak bedzie wojna. I wtedy dostaj
                > e
                > > automatycznie stopien podporucznika, poniewaz teraz jestem podchorazym rez
                > erwy.
                > >
                > > Tak ze ziemniakow nie bede obieral. Ale prawda. Ktos to w wojsku musi robi
                > c. W
                > > razie wojny zmobilizuje sie tez kobiety do wojska. Do obieranie ziemniakow
                > tez.
                > > I
                > > masz u mnie zalatwione takie stanowisko. Jak wiesz w Polsce sie licza znaj
                > omosc
                > > i.
                > > A tak sie jakos sklada, ze ja je w wojsku mam. I nie zartuje.
                > > Pozdrowienia
                > Jak bedzie wojna, to ja jako military adviser, jak zechce to posle Pana kible
                > sprzatac. Pani Helga bedzie moja sekretarka, jako ze wlada jezykiem Panu obcym
                > .
                > Bedzie jej Pan robil kawe, hehehehe... Ja tez nie zartuje. Zadne "znajomosci
                > Panu nie pomoga, Panie poruczniku JOrl. Uszanowanie.
                > Paul
                Wlasnie sobie przypomnialem w polskim wojsku jest taki termin dla Pana "jazda na
                szczocie";-)))). Tak wlasie bedzie Pan "jezdzil na szczocie" poruczniku JOrl.
                Paul

• Gość: JOrl Re: Poruczniku JOrl, .....bacznosc!!!!;-) IP: *.halo.provector.pl 09.03.02, 14:50
                Nie wiesz drogi Paul, jakie konstelacje polityczne beda. Moze sie bedzie wtedy
                znowu mowilo w wojsku polskim po rosyjsku? Albo tez i po niemiecku? A angielski
                bedzie tylko potrzebny do przesluchiwania jencow?
                A poza tym, znajac siebie, jesliby wojna trwala dluzej jak tydzien, to bym
                blyskawicznie awansowal. Gdzies na conajmniej pulkownika. Przy jeszcze dluzszej
                general.
                A dla nieposlusznych kucharek w wojsku sa tez inne miejsca pracy. Jak sa
                oczywiscie kobietami naprawde. I ladnymi. Armijne burdele?
                Pozdrowienia
        • dwamiecze Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! 07.03.02, 18:30

> A ja juz ci
          > chcialem wylozyc "moja" taktyke "ograniczonych uderzen nuklearnych na terenie
          > Afganistanu".

Alez panie Paul, my wszyscy chcemy uslyszec o tej taktyce jadrowej Paula. Z
          drugiej strony, to prawdopodobnie bedzie tylko polegalo na Paulu onanizujacym sie
          przed przeciwnikiem.

Ta taktyka to moze skuteczna w Polsce, ale w Afganistanie sie nic nia nie
          osiagnie gdyz Afganczycy (a dokladnie mowiac Pasztuny) to jeden z zagubionych
          plemien Izraela (i bardzo dumny z tego) wiec sie na kulcie czlonka dobrze znaja.

www.ubalt.edu/kulanu/pashtunjewishroots.html

Wstydzilbys sie swoich krewnych jadrami straszyc.
          • Gość: wiktor Re: Zydowski Intelektualista Paul - Dac mu NOBLA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.02, 19:00
            wdepnalem w to oto gowno przypadkiem i moja - uczestniczaca - obserwacja
            napawa mnie przygnebieniem, jak Wy siebie nawzajem potrzebujecie do obrazania
            i ponizania, jak malo dla Was znaczy nienaruszalna czesc Drugiego Czlowieka,
            ilez rasizmu i debilzmu rozpelzlo sie z nad Wisly po sieci nad sieciami,
            przerazajace. Swoja droga lepszym rozwiazaniem wydaje mi sie tworzenie "oaz"
            dla debili wymyslajacych sobie w niewybrdny sposob, zdaje sie, ze komercyjna
            firma "GW" uznaje za dobre dla jej interesow, iz mozna na forum gazety
            uprawiac propagande rasistowska i kampanie nienawisci. Smutne.
          • Gość: Paul JOrl i 2smiecie....."moja" (hehe) taktyka...... IP: *.proxy.aol.com 07.03.02, 19:14
            dwamiecze napisał(a):

>
            > > A ja juz ci
            > > chcialem wylozyc "moja" taktyke "ograniczonych uderzen nuklearnych na tere
            > nie
            > > Afganistanu".
            >
            > Alez panie Paul, my wszyscy chcemy uslyszec o tej taktyce jadrowej Paula. Z
            > drugiej strony, to prawdopodobnie bedzie tylko polegalo na Paulu onanizujacym s
            > ie
            > przed przeciwnikiem.
            >
            > Ta taktyka to moze skuteczna w Polsce, ale w Afganistanie sie nic nia nie
            > osiagnie gdyz Afganczycy (a dokladnie mowiac Pasztuny) to jeden z zagubionych
            > plemien Izraela (i bardzo dumny z tego) wiec sie na kulcie czlonka dobrze znaja
            > .
            >
            > <a href="http://www.ubalt.edu/kulanu/pashtunjewishroots.html">www.ubalt.edu/kul
            > anu/pashtunjewishroots.html</a>
            >
            > Wstydzilbys sie swoich krewnych jadrami straszyc.
            Ja nie strasze smieciu, ja wiem, tak jak ty nie wiesz o wielu rzeczach, a wiedze
            swa opierasz na jakis "broszurkach". Taktyka owa ma swe poczatki w latach 60. Z
            tym ze "ograniczone uderzenia jadrowe" orginalnie mialy niszczyc pancerne kliny
            przeciwnika i niedalekie zaplecze/magazyny. W Afganistanie uderzenia owe mialy
            by zadanie podobne do BLU-82B o wadze 2000 pounds, z tym ze przy uzyciu broni "A"
            jest duuuurzo wiekrzy efekt psychologiczny. Do neutralizacji strongpoints
            (twierdz, okrazonych odzialow) uzyto by broni neutronowej, jak slusznie sugerowal
            JOrl. Chodzi o wywolanie wrazenia i postawienia sprawy jasno. Co US miala by do
            stracenia. Chmm....opinia publiczna i tak na US pluje, wiec plula by dalej.
            Natomiast atak jadrowy/biologiczny/chemiczny US i tak grozi/grozil, wiec co za
            roznica? Chodzilo by o jedniodniowe uderzenie z zapowiedzia nastepnych jesli....
            i tu mozna podac zadania. Terroryzm? Oczywiscie. Nie mozna sie "znizac do
            poziomu", etc.....bzdura. Wyznawcy Allacha wyznaja tylko prawo piesci, co znamy
            z historii. Uszanowanie.
            Paul

• Gość: anty Istny wytrysk myśli strategicznej godny kaprala IP: 212.244.75.* 08.03.02, 12:59
              US Army lub lub młodego Buszmena. Jaskiniowiec z maczugą atomową w garści nadal
              pozostaje jaskiniowcem. Nie wyglada to zbyt optymistycznie. Następna wojenka na
              zwykłe maczugi?
              A poza tym wkrótce wiosna, panie sierżancie. Czas na rewizytę kolegów Benia
              Ladena. Mam nadzieję, że przyjmiecie ich ze spokojem i godnością osobistą bez
              tego skamlenia co po WTC.
              Pozdr anty
              PS czy Paul już załapał różnicę między Piusem XI a XII. Dla ułatwienia nie
              chodzi tylko o numer.
              • Gość: Paul Istny wytrysk.....;-)))) IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 16:32
                Gość portalu: anty napisał(a):

> US Army lub lub młodego Buszmena. Jaskiniowiec z maczugą atomową w garści nadal
                >
                > pozostaje jaskiniowcem. Nie wyglada to zbyt optymistycznie. Następna wojenka na
                >
                > zwykłe maczugi?
                > A poza tym wkrótce wiosna, panie sierżancie. Czas na rewizytę kolegów Benia
                > Ladena. Mam nadzieję, że przyjmiecie ich ze spokojem i godnością osobistą bez
                > tego skamlenia co po WTC.
                > Pozdr anty
                > PS czy Paul już załapał różnicę między Piusem XI a XII. Dla ułatwienia nie
                > chodzi tylko o numer.
                Tak. Jeden Pijus pil wiecej od drugiego.
                Paul
                PS Nikt nigdy nie skamlal i skamlal nie bedzie. Jesli cos sie jeszcze stanie, to
                spoleczenstwo wymusi na prezydencie "mocniejsze kroki". Rozumiem ze jest to
                niezrozumiale dla kogos kto mieszka na polnocnowschodnim wybrzezu US albo w
                Kaliforni. Jest jeszcze "reszta". Ta teszta jest bardzo konserwatywna, "ciemna"
                i bardzo zdenerwowana, ze ktos zaklucil im spokoj. Uszanowanie.
                Paul

• Gość: Helga Re: Istny wytrysk.....;-)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 17:08
                  Panie Paul. Na uzbrojeniu sie nie znam, to sie nie wypowiadam. Ale mam cos dla
                  pana. W dniu kobiet w ramach walki o rownouprawnienie caluski rozdaje moim
                  ulubionym panom. Niech sie tez ciesza. Oto calusek dla pana, Paul:)
                  • Gość: Paul Przepraszam Helgo oczywiscie calusek dla Pani;-) IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 17:33
                    • Gość: helga Re: Przepraszam Helgo oczywiscie calusek dla Pani;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 17:54
                      A za coz te przeprosiny, panie Paul. Jest pan jednym z najbardziej cywilizowanych
                      osobnikow na forum swiat. Ja pana uwielbiam i panskie posty. Prosze duzo pisac:)

• Gość: JOrl Re: Paul i bron jadrowa IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 16:57
              Drogi Paul.
              To plucie opini publicznej po ataku jadrowym w Afganistanie moze byc dla was
              szkodliwe. Chodzi o Europe Zachodnia. Sadzsz, raz uderzyc i oglosic ze znowu,
              jak cos sie nie poprawi? A nie sadzisz, ze zaraz uciekna te oddzialy ONZ z
              Afganistanu? I co dalej? Nastepne uderzenia? To wtedy bylby koniec NATO. Tego
              zwiazku USA z Europa Zachodnia. Wlasnie wtedy osiagnelibyscie przeciwny skutek
              jaki chcecie. Miec sojusznikow europejskich.
              Ale bedziecie mogli spokojnie tej broni uzyc, jak w USA wybuchnie cos
              podobnego. Ale jak nikt tego nie zrobi to co? Moze tak samemu? Wtedy masz wolna
              reke w Afganistanie. I gdziekolwiek. Ale tez tylko do czasu.
              Cos zlosc na te slaby sukcesy tak zachwalanych przez Ciebie SF zabiera ci
              rozsadek i stad te Twoje propozycje, prawda?
              Pozdrowienia

• Gość: Paul Jorl i polityka IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 17:21

> Drogi Paul.
                > To plucie opini publicznej po ataku jadrowym w Afganistanie moze byc dla was
                > szkodliwe. Chodzi o Europe Zachodnia. Sadzsz, raz uderzyc i oglosic ze znowu,
                > jak cos sie nie poprawi? A nie sadzisz, ze zaraz uciekna te oddzialy ONZ z
                > Afganistanu? I co dalej? Nastepne uderzenia? To wtedy bylby koniec NATO. Tego
                > zwiazku USA z Europa Zachodnia. Wlasnie wtedy osiagnelibyscie przeciwny skutek
                > jaki chcecie. Miec sojusznikow europejskich.
                > Ale bedziecie mogli spokojnie tej broni uzyc, jak w USA wybuchnie cos
                > podobnego. Ale jak nikt tego nie zrobi to co? Moze tak samemu? Wtedy masz wolna
                >
                > reke w Afganistanie. I gdziekolwiek. Ale tez tylko do czasu.
                > Cos zlosc na te slaby sukcesy tak zachwalanych przez Ciebie SF zabiera ci
                > rozsadek i stad te Twoje propozycje, prawda?
                > Pozdrowienia
                Jorl, nie jestem politykiem. Polityka sie brzydze. Europa nie zrezygnuje z
                kontaktow z US. Uklad naczyn polaczonych. Co do NATO z kazdym rokiem okazuje
                sie ze jesli chodzi o wklad "mocarstw europejskich", to juz nie zart, to jest
                zwyczajnie zenujace. Oczywiscie, "bron A" nie zostala uzyta i nie bedzie uzyta
                (miejmy nadzieje) ze wzgledow politycznych. Sukcesy SOF sa zadawalajace. Z tym
                ze termin "dluga wojna", kluci sie z zasadami strategii. Wojna powinna byc
                szybka, zaskakujaca i paralizujaca przeciwnika. Jak prawdziwy "amerykanski
                jolop" niech zacytuje generala Pattona: "Przeciwnika trzeba zlapac za pysk,
                przytrzymac i kopnac w tylek". W Europie taktyka ta doskonale sie sprawdzala.
                Byl on jednym z niewielu zachodnich dowodcow, ktory byl by w stanie prowadzic
                wojne z sowietami "on equal terms", gdyby do niej doszlo.
                Paul

• Gość: JOrl Re: Jorl i polityka IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 17:49

> ze termin "dluga wojna", kluci sie z zasadami strategii. Wojna powinna byc
                  > szybka, zaskakujaca i paralizujaca przeciwnika. Jak prawdziwy "amerykanski
                  > jolop" niech zacytuje generala Pattona: "Przeciwnika trzeba zlapac za pysk,
                  > przytrzymac i kopnac w tylek". W Europie taktyka ta doskonale sie sprawdzala.
                  >
                  > Byl on jednym z niewielu zachodnich dowodcow, ktory byl by w stanie prowadzic
                  > wojne z sowietami "on equal terms", gdyby do niej doszlo.
                  Ciekawe, ze u Ciebie to tak wazne jest jaki jest dowodca. A podstawowa sprawa to
                  przygotowanie do wojny, potencjal przemyslowy itd. A dowodcow? Sie szkoli i tyle.
                  I kazdy moze dzialac podobnie. Co najwyzej politycy moga miec troche wiekszy
                  wplyw na bieg wydarzen swoimi decyzjami. A wojskowi? Do roboty, i tyle.
                  A wojny trwaja, jak sie ma przeciwnika z potencjalem. Oczywiscie wiesz, ze mowie
                  o Rosji. I wiem, ze sie z tym nie zgadzasz.
                  Co do Europy. A moze nie maja zamiaru razem z USA? Tylko tak dla niepoznaki? A
                  kombinuja cos innego? A teraz sa niby razem, ale rzucaja wam klody pod nogi?
                  Blokuja te szybkie i zdecydowane decyzje? Przeciez w czasie wojny z Jugoslawia
                  1999 wyhamowaly was Niemcy. Nie udalo sie osiagnac celow wojny prawda? Przeciez
                  mialy wojska NATO byc rozlokowane w CALEJ Jugoslawi. Ja to bardzo dokladnie
                  ogladalem.
                  Pozdrowienia

• Gość: Paul Re: Jorl i polityka IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 18:03

>
                    > > ze termin "dluga wojna", kluci sie z zasadami strategii. Wojna powinna by
                    > c
                    > > szybka, zaskakujaca i paralizujaca przeciwnika. Jak prawdziwy "amerykansk
                    > i
                    > > jolop" niech zacytuje generala Pattona: "Przeciwnika trzeba zlapac za pysk
                    > ,
                    > > przytrzymac i kopnac w tylek". W Europie taktyka ta doskonale sie sprawdz
                    > ala.
                    > >
                    > > Byl on jednym z niewielu zachodnich dowodcow, ktory byl by w stanie prowad
                    > zic
                    > > wojne z sowietami "on equal terms", gdyby do niej doszlo.
                    > Ciekawe, ze u Ciebie to tak wazne jest jaki jest dowodca. A podstawowa sprawa t
                    > o
                    > przygotowanie do wojny, potencjal przemyslowy itd. A dowodcow? Sie szkoli i tyl
                    > e.
                    > I kazdy moze dzialac podobnie. Co najwyzej politycy moga miec troche wiekszy
                    > wplyw na bieg wydarzen swoimi decyzjami. A wojskowi? Do roboty, i tyle.
                    > A wojny trwaja, jak sie ma przeciwnika z potencjalem. Oczywiscie wiesz, ze mowi
                    > e
                    > o Rosji. I wiem, ze sie z tym nie zgadzasz.
                    > Co do Europy. A moze nie maja zamiaru razem z USA? Tylko tak dla niepoznaki? A
                    > kombinuja cos innego? A teraz sa niby razem, ale rzucaja wam klody pod nogi?
                    > Blokuja te szybkie i zdecydowane decyzje? Przeciez w czasie wojny z Jugoslawia
                    > 1999 wyhamowaly was Niemcy. Nie udalo sie osiagnac celow wojny prawda? Przeciez
                    >
                    > mialy wojska NATO byc rozlokowane w CALEJ Jugoslawi. Ja to bardzo dokladnie
                    > ogladalem.
                    > Pozdrowienia
                    Dowodca jest wazny. Sa dobrzy i zli dowodcy. Owszem, dowodcow sie "produkuje",
                    ale to tak jak.....chmm zeby tobie bylo latwiej zrozumiec, z czolgami t34. W
                    zaleznosci od materialow i zakladow produkcyjnych taki czolg mogl jezdzic prawie
                    bez awaryjnie, albo rozpasc sie w kawalki, zaraz po przemarszu. Dobor dowodcow
                    przynajmniej w US Army byl zawsze wazny od generala do squad leadera.
                    Paul

• besciak Dac mu NOBLA!!! 07.03.02, 19:21
      Jak sobie zasluzyl to czemu nie?
      • Gość: Helga Re: Dac mu NOBLA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 00:36
        besciak napisał(a):

> Jak sobie zasluzyl to czemu nie?

Padam unizenie do stopek, panie Besciak. Ja tez jestem tego zdania:)
        • Gość: BRONX Zydwski oszolom Paul - Dac mu KOPA!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 00:51
          • Gość: Helga Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 01:01
            Gość portalu: BRONX napisał(a):

• dwamiecze Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! 08.03.02, 01:05
              Alez nie, pani Helgo. Pani zapomniala ze my juz mamy surplus mozgow po tym ja
              je ukradlismy fredziowi, egonowi, joju i wszystkim innym Zydom tak brutalnie
              wyrzyconych z Polski.

Chece pani jeden?
              • Gość: BRONX Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 01:20
                Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie juz lasuje
                razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem kto wami kieruje
                (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postach.Helga
                mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko wlasnemu
                krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                • Gość: jojo Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 01:25

> Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie juz lasuje
                  > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem kto wami kieruj
                  > e
                  > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postach.Helga
                  > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko wlasnemu
                  > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.

Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,na kolacje nie
                  przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                  • Gość: BRONX Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 01:40
                    Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: BRONX napisał(a):
                    >
                    > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie juz lasuje
                    >
                    > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem kto wami k
                    > ieruj
                    > > e
                    > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postach.Helga
                    > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko wlasnemu
                    > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                    >
                    > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,na kolacje nie
                    > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!

jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdarta -powtarzasz to
                    samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.
                    • Gość: Kingfish Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 01:44

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: BRONX napisał(a):
                      > >
                      > > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie juz l
                      > asuje
                      > >
                      > > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem kto w
                      > ami k
                      > > ieruj
                      > > > e
                      > > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postach.Hel
                      > ga
                      > > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko wlasn
                      > emu
                      > > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                      > >
                      > > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,na kolacje
                      > nie
                      > > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                      >
                      > jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdarta -powtarzasz
                      > to
                      > samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.

Nowa płyta dla ciebie i paru śmieci:

www.amishrakefight.org/gfy/

• Gość: jojo Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 01:54

>
                        > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: BRONX napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie
                        > juz l
                        > > asuje
                        > > >
                        > > > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem
                        > kto w
                        > > ami k
                        > > > ieruj
                        > > > > e
                        > > > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postac
                        > h.Hel
                        > > ga
                        > > > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko
                        > wlasn
                        > > emu
                        > > > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                        > > >
                        > > > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,na ko
                        > lacje
                        > > nie
                        > > > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                        > >
                        > > jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdarta -powtar
                        > zasz
                        > > to
                        > > samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.
                        >
                        > Nowa płyta dla ciebie i paru śmieci:
                        >
                        > www.amishrakefight.org/gfy/
                        >
                        >
                        >

He he he ! Dobra mu plyte wyslales King ! Na Staten Island z tymi odpadami
                        moskalowymi !
                      • Gość: BRONX Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 02:07

>
                        > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                        > >
                        > > >
                        > > > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie
                        > juz l
                        > > asuje
                        > > >
                        > > > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem
                        > kto w
                        > > ami k
                        > > > ieruj
                        > > > > e
                        > > > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postac
                        > h.Hel
                        > > ga
                        > > > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko
                        > wlasn
                        > > emu
                        > > > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                        > > >
                        > > > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,na ko
                        > lacje
                        > > nie
                        > > > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                        > >
                        > > jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdarta -powtar
                        > zasz
                        > > to
                        > > samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.
                        >
                        > Nowa płyta dla ciebie i paru śmieci:
                        >
                        > www.amishrakefight.org/gfy/

Kingfish solidaryzujac sie z debilami typu Helga, jojo(poczytaj jego
                        interesujace posty)i ich antypolska dzialalnoscia sam relegujesz sie do tego
                        samego smietnika.
                        Powiem sczerze tego sie po Tobie nie spodziewalem.

• Gość: Kingfish Bronx dlaczego zawsze zapominasz??? IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 02:23

>
                          > >
                          > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                          > > >
                          > > > > Gość portalu: BRONX napisał(a):
                          > > > >
                          > > > > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie
                          > sie
                          > > juz l
                          > > > asuje
                          > > > >
                          > > > > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie
                          > wiem
                          > > kto w
                          > > > ami k
                          > > > > ieruj
                          > > > > > e
                          > > > > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych p
                          > ostac
                          > > h.Hel
                          > > > ga
                          > > > > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przec
                          > iwko
                          > > wlasn
                          > > > emu
                          > > > > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                          > > > >
                          > > > > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,
                          > na ko
                          > > lacje
                          > > > nie
                          > > > > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                          > > >
                          > > > jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdarta -p
                          > owtar
                          > > zasz
                          > > > to
                          > > > samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.
                          > >
                          > > Nowa płyta dla ciebie i paru śmieci:
                          > >
                          > > <a href="http://www.amishrakefight.org/gfy/">www.amishrakefight.org/gfy/</
                          > a>
                          >
                          >
                          > Kingfish solidaryzujac sie z debilami typu Helga, jojo(poczytaj jego
                          > interesujace posty)i ich antypolska dzialalnoscia sam relegujesz sie do tego
                          > samego smietnika.
                          > Powiem sczerze tego sie po Tobie nie spodziewalem.
                          >

Brak ci podstawowego wychowania:

ijk.netfirms.com/kibel.wav

• Gość: jojo Re: Bronx dlaczego zawsze zapominasz??? IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 02:31

>
                            > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
                            > >
                            > > >
                            > > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                            > > > >
                            > > > > > Gość portalu: BRONX napisał(a):
                            > > > > >
                            > > > > > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to
                            > tobie
                            > > sie
                            > > > juz l
                            > > > > asuje
                            > > > > >
                            > > > > > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi
                            > .Nie
                            > > wiem
                            > > > kto w
                            > > > > ami k
                            > > > > > ieruj
                            > > > > > > e
                            > > > > > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w wasz
                            > ych p
                            > > ostac
                            > > > h.Hel
                            > > > > ga
                            > > > > > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz
                            > przec
                            > > iwko
                            > > > wlasn
                            > > > > emu
                            > > > > > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                            > > > > >
                            > > > > > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuco
                            > nego,
                            > > na ko
                            > > > lacje
                            > > > > nie
                            > > > > > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                            > > > >
                            > > > > jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdar
                            > ta -p
                            > > owtar
                            > > > zasz
                            > > > > to
                            > > > > samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.
                            > > >
                            > > > Nowa płyta dla ciebie i paru śmieci:
                            > > >
                            > > > <a href="http://www.amishrakefight.org/gfy/">www.amishrakefight
                            > .org/gfy/</
                            > > a>
                            > >
                            > >
                            > > Kingfish solidaryzujac sie z debilami typu Helga, jojo(poczytaj jego
                            > > interesujace posty)i ich antypolska dzialalnoscia sam relegujesz sie do te
                            > go
                            > > samego smietnika.
                            > > Powiem sczerze tego sie po Tobie nie spodziewalem.
                            > >
                            >
                            > Brak ci podstawowego wychowania:
                            >
                            >
                            >
                            > ijk.netfirms.com/kibel.wav
                            >
                            >
                            >
                            >

no i nie ma BRONX-a,splukany zostal!
                    • Gość: jojo Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 01:48

>
                      > >
                      > > > Nie siej na tym forum antyposkiej propagandy- mozg to tobie sie juz l
                      > asuje
                      > >
                      > > > razem z twoimi kolesiami Egon,jojo fredzio i podobnymi.Nie wiem kto w
                      > ami k
                      > > ieruj
                      > > > e
                      > > > (placi) w wyzwalaniu i podsycaniu antysemityzmu w waszych postach.Hel
                      > ga
                      > > > mieszkasz w Polsce jestes podobno Polka i wystepujesz przeciwko wlasn
                      > emu
                      > > > krajowi!!!!! jestes zwykla SZMATA.
                      > >
                      > > Do budy psie rudy,bo ci matka suka gnata przez Zyda wyrzuconego,na kolacje
                      > nie
                      > > przyniesie ! Ta SZMATA juz nieraz cie tak zalatwila!
                      >
                      > jojo pijany gnojku zmien wreszczie plyte ta jest cholernie zdarta -powtarzasz
                      > to
                      > samo w kolko w swoich odp.na kazdy temat i do kazdego.

Nie podskakuj mi kapciu podarty,bo tak ci moge pierdyknac,ze cie rybacy spod
                      Throgs Neck Bridge z wody wylowic nie zdaza,sieroto przez matke nieznana przy
                      porodzie obrzygana !
                • Gość: J.Bond Re: Helga -wredna POLKO!!!! IP: *.96.252.64.snet.net 08.03.02, 13:20
                  To zwykla zydowka nie zadna Polka.Dac kopa w ... i niech spada do
                  wiadomo gdzie.
              • Gość: Mako2 Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 01:49
                Hm...o ile rozumiem...to masz przeszczepiony móżg ukradziony jakiemuś Żydowi???
                Rety własnego nie miałes ?? musiałeś kraść???
                A do tego posiadanie żydowskiego mózgu podważa twoją polskość..he he he he
                • dwamiecze Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! 08.03.02, 02:01
                  Gość portalu: Mako2 napisał(a):

> Hm...o ile rozumiem...to masz przeszczepiony móżg ukradziony jakiemuś Żydowi???
                  >
                  > Rety własnego nie miałes ?? musiałeś kraść???
                  > A do tego posiadanie żydowskiego mózgu podważa twoją polskość..he he he he

Tak jest. Ja i wszyscy inni Polacy tylko mozgi mamy bo je Zydom ukradlismy. To
                  natychmiast musi byc dolaczone do pozwu przeciwko Polsce. Swinie Polacy z dwoma
                  albo trzema mozgami chodza a biedne ofiary Holokaustu nie maja nawet jednego.
                  SKANDAL!!! Jak to jest ze mietek o tym jeszcze nie napisal raportu?

Ja od dawna chcialem za to przeprosic, ale za kazdym razem kiedy chece to robic
                  to mi ten Zydowski mozg szwankuje i tylko plucie wychodzi. Dlatego od wielu lat
                  studiuje Zydowska starozytna sztuke Shit-Spit-Fu w nadzieji ze mi sie uda te sily
                  kontrolowac. Chce sie w koncu zjednoczyc z "wewnetrznym Zydem" we mnie.

Czy moze mi Pan w tym pomoc?
                  • Gość: jojo Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 02:03
                    dwamiecze napisał(a):

> Gość portalu: Mako2 napisał(a):
                    >
                    > > Hm...o ile rozumiem...to masz przeszczepiony móżg ukradziony jakiemuś Żydo
                    > wi???
                    > >
                    > > Rety własnego nie miałes ?? musiałeś kraść???
                    > > A do tego posiadanie żydowskiego mózgu podważa twoją polskość..he he he he
                    >
                    > Tak jest. Ja i wszyscy inni Polacy tylko mozgi mamy bo je Zydom ukradlismy. To
                    > natychmiast musi byc dolaczone do pozwu przeciwko Polsce. Swinie Polacy z dwoma
                    >
                    > albo trzema mozgami chodza a biedne ofiary Holokaustu nie maja nawet jednego.
                    > SKANDAL!!! Jak to jest ze mietek o tym jeszcze nie napisal raportu?
                    >
                    >
                    > Ja od dawna chcialem za to przeprosic, ale za kazdym razem kiedy chece to robic
                    >
                    > to mi ten Zydowski mozg szwankuje i tylko plucie wychodzi. Dlatego od wielu lat
                    >
                    > studiuje Zydowska starozytna sztuke Shit-Spit-Fu w nadzieji ze mi sie uda te si
                    > ly
                    > kontrolowac. Chce sie w koncu zjednoczyc z "wewnetrznym Zydem" we mnie.
                    >
                    > Czy moze mi Pan w tym pomoc?

A kto to taki ten Mi e e e e e e e tek? Kochanek kozy z Palestine ?
                    • Gość: Michal Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.mw.sisna.com 08.03.02, 02:31

> A kto to taki ten Mi e e e e e e e tek? Kochanek kozy z Palestine ?

Gdys sledzil co sie dzisiaj pisalo to bys wiedzial ze to b. dobry kumpel twoj
                      przyjaciolki Helgi. Tak, tak...

• Gość: jojo Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 02:49
                        Gość portalu: Michal napisał(a):

>
                        > > A kto to taki ten Mi e e e e e e e tek? Kochanek kozy z Palestine ?
                        >
                        > Gdys sledzil co sie dzisiaj pisalo to bys wiedzial ze to b. dobry kumpel twoj
                        > przyjaciolki Helgi. Tak, tak...
                        >

Co ty tu Michal za farmazony mi wciskasz! Helga moja przyjaciolka? Chyba juz ci
                        na mozg padlo ! Moja kochana Helgunia ,jest moja siostra mlodsza i sie na
                        Uniwersytecie Wroclawskim na JUDGE of the ENTIRE WORLD ksztalci .Jeszcze pare lat
                        i wszystkie muzulmanskie gnidy na ich jajkach powiesimy,dzieki decyzjom mojej
                        sister !
                        • Gość: Michal Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.mw.sisna.com 08.03.02, 03:07

> Co ty tu Michal za farmazony mi wciskasz! Helga moja przyjaciolka? Chyba juz ci
                          > na mozg padlo ! Moja kochana Helgunia ,jest moja siostra mlodsza i sie na
                          > Uniwersytecie Wroclawskim na JUDGE of the ENTIRE WORLD ksztalci .Jeszcze pare l
                          > at i wszystkie muzulmanskie gnidy na ich jajkach powiesimy,dzieki decyzjom
                          > mojej sister !

Na jakim Uniwesytecie!. Ona chyba myje tego faceta kolo Uniwersytetu. Jak go
                          golebie obrobia to ona dostaje wiadro, gabke, drabine i myje go majac wielka
                          przyjemnosc bo pewnie nie wiesz ale facet jest caly nagi. Tak wiec siostra
                          zalewa ci przyslowiowy kit. Ty jej paczki slesz tyrajac jak wol a ona
                          przepuszcza to na lewo i prawo czarujac ci ze sie uczy. Pewnie nawet nie wie jak
                          sie spiewa i gdzie Gaudeamus. Spytaj sie jej....

• Gość: jojo Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 03:18

>
                            > > Co ty tu Michal za farmazony mi wciskasz! Helga moja przyjaciolka? Chyba j
                            > uz ci
                            > > na mozg padlo ! Moja kochana Helgunia ,jest moja siostra mlodsza i sie na
                            >
                            > > Uniwersytecie Wroclawskim na JUDGE of the ENTIRE WORLD ksztalci .Jeszcze p
                            > are l
                            > > at i wszystkie muzulmanskie gnidy na ich jajkach powiesimy,dzieki decyzjom
                            >
                            > > mojej sister !
                            >
                            > Na jakim Uniwesytecie!. Ona chyba myje tego faceta kolo Uniwersytetu. Jak go
                            > golebie obrobia to ona dostaje wiadro, gabke, drabine i myje go majac wielka
                            > przyjemnosc bo pewnie nie wiesz ale facet jest caly nagi. Tak wiec siostra
                            > zalewa ci przyslowiowy kit. Ty jej paczki slesz tyrajac jak wol a ona
                            > przepuszcza to na lewo i prawo czarujac ci ze sie uczy. Pewnie nawet nie wie ja
                            > k
                            > sie spiewa i gdzie Gaudeamus. Spytaj sie jej....
                            >

Kto to ten Gaudeamus ? Moslem jakis ? Nic dziwnego,ze moja siostra ma go gdzies !
                            Ona wyjdzie za maz za naszego Igitur,a ja bede swiadkie na ich slubie,w bialym
                            Tuxedo i z bukietem roz czerwonych w dloniach...He he he ,to bedzie slub,jakiego
                            Wroclaw na oczy swoje jeszcze nie widzial,a arabskie bydlo zza firanki z koca
                            bedzie na to patrzec,az sie poslinia ze strachu przed wyrokami przyszlymi Helgi
                            naszej !
                  • Gość: Mako2 Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 02:06
                    Jak dla mnie możesz być Żydem..mi to nie przeszkadza....Polak czy Żyd ..i to i
                    to taki sam człowiek.
              • Gość: Helga Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 02:25
                dwamiecze napisał(a):

> Alez nie, pani Helgo. Pani zapomniala ze my juz mamy surplus mozgow po tym ja
                > je ukradlismy fredziowi, egonowi, joju i wszystkim innym Zydom tak brutalnie
                > wyrzyconych z Polski.
                >
                > Chece pani jeden?

Nie szkodzi ze ukradles, ale ladnie, ze sie przyznajesz ze zlodziejem jestes. My
                je wam specjalnie podrzucilismy. Mamy zapasy z demobilu. Teraz go tylko zamontuj
                tam gdzie masz pusto.

Szanowanko

helga
                • Gość: Michal Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.mw.sisna.com 08.03.02, 02:35
                  Gość portalu: Helga napisał(a):

> Nie szkodzi ze ukradles, ale ladnie, ze sie przyznajesz ze zlodziejem
                  jestes. M
                  > y je wam specjalnie podrzucilismy. Mamy zapasy z demobilu. Teraz go tylko
                  > zamontuj tam gdzie masz pusto.

No, teraz to wiadomo kto to jest MY.
                  • Gość: jojo Re: Moskalowy oszolom BRONX- Dac mu MOZG!!! IP: *.proxy.aol.com 08.03.02, 02:51

> Gość portalu: Helga napisał(a):
                    >
                    > > Nie szkodzi ze ukradles, ale ladnie, ze sie przyznajesz ze zlodziejem
                    > jestes. M
                    > > y je wam specjalnie podrzucilismy. Mamy zapasy z demobilu. Teraz go tylko
                    > > zamontuj tam gdzie masz pusto.
                    >
                    > No, teraz to wiadomo kto to jest MY.

MY to znaczy My Yaahoo! Right mr. Michal?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka