Dodaj do ulubionych

No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych ???

IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 31.05.04, 17:11

Boruchowi troche Fleishmann zaszkodzil , mimo tego daszlismy do genialnego
kompromisu i jak widzicie poparl calym sercem moj pomysl wyjscia z tarcza z
zasranej sytuacji ,...

Jak widzicie ostatnia proba nie wypalila i jestem bliski zalamania , ale po
solidnie przespanej nocy na swiezym powietrzu probuje po raz trzeci ,...

Kto chetny ? Pogadac mozna , slina nic nie kosztuje ale image podreperujecie .

uklony :)))

=============================================================================

sp;lit ma racje!
Autor: boruch_goldstein
Data: 28.05.2004 14:19 + dodaj do ulubionych wątków
------------------------------------------------------------------------------
Gość portalu: sp;lit napisał(a):

Nic w nim interesujacego , z daleka , to ze macie zwyczaj wyreczac sie innymi
to nic nowego ,... Wymysl cos nowego dla was , na przyklad zakasac rekawy i
utrzymywac z wlasnej pracy i rak ,... Ha ? To by bylo ciekawe :)

uklony

Jezeli masz cierpliwosc czekac dlugo, to nawet zazarty antysemita jak sp;lit
napisze cos z czym nie mozna sie nie zgodzic.

Ja tez od dawna trabie ze czas zakasac rekawy i utrzymywac sie z pracy
wlasnych rak. Wyrzucic wszystkich arabskich robotnikow na zbity pysk do krai
arabskich. Niech tam szukaja pracy. W Izraelu czas zeby zydzi zaczeli
pracowac nie tylko umyslowo. A przy okazji wywalic takze pracownikow z
Rumunii, Bulgarii, Chin, POLSKI itd. Na przyklad w Yad Vashem teraz buduja
nowa droge i nowe pawiliony. Kto? Polacy. Janek, Stasio, Krzysio i Wiesio, Co
brakuje pracy w EU? A moze w Seattle ich ktos zatrudni. Np Bill Gates.

Kahane Chai!

Re: sp;lit ma racje!
Autor: Gość: sp;lit IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net
Data: 28.05.2004 17:22 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

Rany Boskie ,... Swiat sie wali !!! Rapture sie zaczelo ! Boruch i sp;lit po
jednej stronie ,...

Wez rowniez pod uwage by-product tego experymentu ; Koniec z terroryzmem ,
wracaja turysci , dobre stosunki z opinia publiczna swiata , nie ma
bezrobocia a ciucka na zasluzonej emeryturze z wnukami na kolanach .

Co warte do wziecia pod uwage , sp;lit kompletnie zneutralizowany , wreszcie
zamiast zdzierac ten temat na forum , spedza czas nad ulubiona rzeka
zadowolony ze uratowal Zydow od samozaglady :) Darn ! Piekny sen ,...

uklony

Hej , boruch !

Autor: Gość: sp;lit IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net
Data: 31.05.2004 00:29 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

Jakos nie widze chetnych Zydow na nasza recepte ,...

Cos im ta sugestia niezbyt podchodzi ,... Zakorzeniona tradycja , odwieczny
nalog , wyslugiwania sie innymi zakorzenily sie w tych twoich ziomkach na
amen :) Wymowne jest to milczenie .

uklony

Obserwuj wątek
    • Gość: sp;lit No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych , up IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.06.04, 02:32
      • boruch_goldstein Re: No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych 02.06.04, 05:03
        Ok, sp;licie
        poniewaz zgadzamy sie w jednym temacie, odpowiem Ci. Nikt z nas parchatych nie
        ma checi z Toba rozmawiac. Bo nie ma po co. Udowodniles dawno ze jestes
        zacietrzewionym antysemita, do ktorego rozsadek nie dociera. Ditto Gucio,
        Ditto Gaal, Ditto titus, Ditto ABE, Ditto gini, Ditto mirmil, Ditto kanadol.
        Ze Dana ma jeszcze ochote na pogawedki z werwem i white rowerem to jej sprawa.
        Ze Tomek czasami daje sie wciagac w glupie dyskusje - to jego. Ale wszyscy
        zdajemy sobie sprawe ze rozmowa z wasza grupa to strata czasu. Ja zaczynam
        brac rade Perry do serca i coraz rzadziej nawet zagladam na te forum.

Uklony
        • Gość: Gaal Re: No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 05:21
          A możesz zaproponować jakieś tematy bez konflktów? Np. jakie zespoły (kapele)
          są popularne w Izraelu? co ostatnio było wydarzeniem kulturalnym w Izraelu? co
          czytacie? Pasjach czy hobby?
          PS
          Jeśli chodzi o Polaków pracujących w Izraelu to w Polsce głośno ostatnio (w
          prasie) o "pracujących na czarno" w Izraelu i przypadkach pracy za grosze lub
          nawet bez wynagrodzenia - na zasadzie szantażu że zostaną wydani policji.
          • Gość: dana33 Re: No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 09:51
            po pierwsze to nieprawda, po drugie nie musza tu przyjezdzac, narazac sie na
            wydalenie z pracy, jesli sie ich zlapie pracujacych bez pozwolenia.
            • Gość: Gaal Re: No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 19:36
              W prasie były podawane przykłady - padały nazwiska, miejsca, daty. Przyjeżdząją
              m.in. do Izraela bo w Polsce nie ma dla nich pracy. "Ubogi nie jest ten co ma
              mało lecz ten kto chce więcej" A oni (w ogromnej większości) szukają
              jakiejkolwiek uczciwej pracy by zarobić na chleb".
              • fredzio44 Re: No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych 02.06.04, 20:15
                Gość portalu: Gaal napisał(a):

> W prasie były podawane przykłady - padały nazwiska, miejsca, daty.
                Przyjeżdząją
                >
                > m.in. do Izraela bo w Polsce nie ma dla nich pracy. "Ubogi nie jest ten co ma
                > mało lecz ten kto chce więcej" A oni (w ogromnej większości) szukają
                > jakiejkolwiek uczciwej pracy by zarobić na chleb".

Ironio losu!
                Przez setki lat walczyli o Juden-frei Polske. Bo zydy ich okradali i
                pozbawiali dobrobytu. A teraz kiedy w koncu maja Juden-frei Polske, wala
                nieprzytomni do zydow w Izraelu w poszukiwaniu pracy i dobrobytu.

oj wej!
      • Gość: PP Re: No to co , drodzy Zydzi ,... Nie ma chetnych IP: *.156.0.67.Dial1.Boston1.Level3.net 02.06.04, 05:19
        Nie maja czasu. Rozwoza Ryderami nukularne walizki.
    • Gość: felusiak Felczer pilnie poszukiwany IP: *.nyc.rr.com 02.06.04, 04:00
      Splicie moj ty drogi powiedz ty mi robaczku czy twoja obsesja na punkcie zydow
      jest odziedziczona po przodkach czy nabyta w pracy?

Czy nie ma juz innych, bardziej interesujacych tematow. Czy naprawde, do
      znudzenia musisz powtarzac te same dyrdymaly.
      Juz wiemy, ze zydzi sa be i cholera z nimi.
      Napisz cos o zyciu na zachodnim wybrzezu. Cos o mostach.

Czy w towarzystwie jestes rownie monotematyczny? Czy jeszcze cie zapraszaja?
      Czy juz od ciebie stronia znajac na pamic twoja plyte?
      • Gość: sp;lit Re: Felczer pilnie poszukiwany IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.06.04, 06:59
        Robie to na przekor , na zlosc tym ; Dla ktorych Polka to smiec do bzykania i
        mycia kibli , dla ktorych Polak to chlopak na posylki , dla ktorych
        Arab/Palestynczyk nie jest wiecej warty od karalucha czy szczura , do ktorego
        mozna strzelac , wypie#dolic z Palestyny a jak sie bedzie opieral to wytruc ,
        dla ktorych 6 letnie dziecko to terrorysta , ktorzy utrzymuja ze amerykanski
        podatnik powinien ich utrzymywac , zbroic i splacac pozyczki bez szemrania ,
        ktorym nie przeszkadza ze nasz najlepszy sprzet idzie na nasz koszt do Izraela
        a nasi chlopcy nieporzebnie umieraja z jego braku na wojnie w ktora wciagnieto
        nas przez nich pod sfabrykowanym pretekstem , ze rodziny naszych zolnierzy sa
        na food stamps , szkoly dzieci zolnierzy sie i osiedla sie wala , weterani sa
        bez opieki bo pozamykano szpitale a najblizsze sa odlegle setki mil ,...

Wystarczy ? ,... Felusiak , ty widzisz wlosa w oku sp;lita a niedawno byles w
        bezposrednim sasiedztwie zydow , chaly i jojo , ktorym piana z pyskow leciala ,
        ublizali i nawet ich nie zauwazyles - Jak mam to odebrac ? A przeciez takich
        jest wiecej , popatrz na tego powyzej , ktory mnie poucza (wyznawca kahane)
        gdyby od niego zalezal los Palestynczykow to na ich obecnym miejscu
        zamieszkania nie zobaczyl bys zywej duszy za tydzien ,...

Jak juz podkreslilem kiedys , felusiak , tam gdzie Zydom dzieje rzekoma krzywda
        to jestes pierwszy z gasnica a tam gdzie oni sie "popisuja" to albo cie nie ma
        albo jestes slepy i gluchy ,...

uklony

Spelniam zyczenie , my tez mamy swoj "Narrows" ladniej polozony i z ciekawsza
        historia niz wasz :)

===============================================================================

www.civeng.carleton.ca/Exhibits/Tacoma_Narrows/DSmith/photos.html
        images.google.com/images?q=tacoma+narrows&hl=en&lr=&ie=UTF-8&start=0&sa=N
        • Gość: dana33 Re: Felczer pilnie poszukiwany IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 09:55
          pierdzielisz, rozlupaniec. jak zawsze.
          • Gość: White Rower Re: Felczer pilnie poszukiwany IP: *.acn.pl 02.06.04, 09:59
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> pierdzielisz, rozlupaniec. jak zawsze.

O mało nie spadłem z krzesła.
            • Gość: dana33 do cepka IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 10:04
              :)
              a co ty myslisz, ze ja nie umiem? ja tez umiem. jeszcze pare innych rzeczy tez.
              tylko normalnie nie uzywam. sam chyba rozumiesz, ze rozlupaniec nienormalny,
              wiec jak mu tu zaczne po francusku, to nie zrozumie :)
              • Gość: White Rower A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej --- IP: *.acn.pl 02.06.04, 10:18
                I też chciałem w końcu wszystkich Was (no - może z paroma wyjątkami) pogodzić.

Zajrzyj pod:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7418653&a=7438873
                • Gość: dana33 Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 10:24
                  nu, widzisz jak sie mozna mylic. ale oceniles wtedy niezle. tylko z glosem cus
                  nie tak, lekki baryton przez te papierosy i czesto mnie myla przez telefon :)
                  natomiast zapomnialam ze mnie czule nazwales trabalina, co zaraz dopisze do
                  listy... wiesz, mam liste, gdzie mnie wlasnie zgrajowaci nazywaja takimi
                  roznymi slodkimi imionami, i mam liste, gdzie ci normalni, wlasnie hersztowa,
                  babsztyl itd, to dopisze ta trabline... a tak a propos to z czego to wziales?
                  • Gość: White Rower Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.acn.pl 02.06.04, 10:39
                    Ze <<Słonia Trąbalskiego>>, a skąd?
                    • Gość: dana33 Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 10:57
                      jasna anielcia, zapomnialam o sloniu..... kiedys zapomnialam zlowa "poziomka"
                      i to mnie meczylo okropnie a uparcie nie chcialam sprawdzic w slowniku, no bo
                      co za zgroza zapomniec wlasnego jezyka.... 3 dni trwala ta meka, nie moglam
                      myslec o niczym innym, ale w koncu mi wlazlo spowrotem. strasznie dobre te
                      poziomki, u nas nie ma. ale i holocie strasznie smakowalo, jak znalazlam to
                      podczas jednej z naszych podrozy i kupilam. pierwsza porcaj zniknela w ciagu
                      sekundy i musialam leciec i kupowac jeszcze... :)
                  • mirmilek Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej 02.06.04, 10:48
                    hehehe zabawnie to wyglada, jak z piszesz z wyrzutem, ze cie po chamsku
                    traktuja... zrobic specjalny watek, gdzie zbiore wszystkie wyzwiska, jakimi mnie
                    obrzucilas i nadal obrzucasz?
                    • Gość: White Rower Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.acn.pl 02.06.04, 10:59
                      Weź, Mirmil - nie widzisz, że w ciagu kilku ostatnich dni było tu parę prób jakiegoś w miarę normalnego rozmawiania?

• mirmilek Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej 02.06.04, 13:00
                        Gość portalu: White Rower napisał(a):

> Weź, Mirmil - nie widzisz, że w ciagu kilku ostatnich dni było tu parę prób jak
                        > iegoś w miarę normalnego rozmawiania?
                        >

i jak sie te proby, antesemito, skonczyly? :D

nie wymagaj ode mnie, abym nie reagowal na uporczywe wmawianie, ze sie wulgarnie
                        do kogos odzywam, albo na przypisywanie mi opinii i pogladow, ktorych nigdy nie
                        wyrazilem. danusia robi to nader czesto. jest to o tyle irytujace, ze ta sama w
                        stosunku do mnie zwykla uzywac slow niecenzuralnych, a jej poglady na temat
                        palestynczykow/arabow/muzulmanow sa, delikatnie mowiac, kontrowersyjne.

i nie zamierzam zrezygnowac z prawa do obrony w imie "dyskusji", ktora i tak sie
                        skonczyc musi konstatacja, ze polacy/arabowie/niemcy/ etc sa zli.
                    • Gość: dana33 Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 10:59
                      zrob. jestem ciekawa. zrob najlepiej watek z 2 kolumnami:
                      1 - jak dana nas wyzywa i obraza
                      2 - jak my wyzywamy i probujemy obrazac dane

jako ze masz wszystko ladnie zakatalogowane, to zrobisz to w try miga.
                      czekam.
                      • Gość: dana33 do kretacza IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 11:47
                        nu, mirmil, ciagle jeszcze zbierasz material do tych w kolumn? cos to dlugo
                        trwa tym razem. zgubiles cytaty czy co sie dzieje?
                      • mirmilek Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej 02.06.04, 12:51

> zrob. jestem ciekawa. zrob najlepiej watek z 2 kolumnami:
                        > 1 - jak dana nas wyzywa i obraza
                        > 2 - jak my wyzywamy i probujemy obrazac dane
                        >
                        > jako ze masz wszystko ladnie zakatalogowane, to zrobisz to w try miga.
                        > czekam.

"ja", danus, nie jestem "my" tak samo jak "ty" nie jestes "wy". co, chcesz wiec
                        tabelke porownawcza? prosze wiec podaj linki do moich wulgarnych wypowiedzi pod
                        twoim adresem.

hehehehehe lubie jak nazywasz mnie manipulatorem, a potem usprawiedliwiasz swoje
                        chamskie do mnie odzywki tym, ze inni do ciebie rowniez sie po chamsku odzywaja
                        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        • Gość: dana33 Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 13:04
                          ja ci nic nie bede podawac. ja mam w pewnym miejscu, czy ty mnie wyzywasz czy
                          nie manipulancie i kretaczu. a to ty sie zaofiarowales z robieniem specjalnego
                          watku, wiec jak juz, to ci zaproponowalam od razu wszystko. nie chcesz, to nie
                          rob, rozumiem ze nie chcesz, bo by to nie wyszlo tak jakbys chcial. ale nie ma
                          problemu, daj tylko to jak ja cie wyzywam. a wy i my to tez wyszlo od ciebie,
                          jak widzimy na dole, nie?
                          nu, ya'allah, dawaj te moje wyzywiska....

"hehehe zabawnie to wyglada, jak z piszesz z wyrzutem, ze cie po chamsku
                          traktuja... zrobic specjalny watek, gdzie zbiore wszystkie wyzwiska, jakimi mnie
                          obrzucilas i nadal obrzucasz?"
                          • mirmilek Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej 02.06.04, 13:31

> ja ci nic nie bede podawac. ja mam w pewnym miejscu, czy ty mnie wyzywasz czy
                            > nie manipulancie i kretaczu.

oczywiscie, oczywiscie. i znow agresja. i znow chamstwo.

ale nie ma
                            > problemu, daj tylko to jak ja cie wyzywam.

o, nie pamietasz juz, jak mnie nazwalas "kawalkiem gowna"? podac link?

a wy i my to tez wyszlo od ciebie,
                            > jak widzimy na dole, nie?

nie, danus, "wy" musi wyjsc od ciebie z tej prostej przyczyny, ze ty sie do mnie
                            wulgarnie i chamsko odzywasz, a ja do ciebie nie. dlatego tez jedynym ratunkiem
                            i pseudousprawiedliwieniem twojego braku wychowania jest pisanie do mnie "wy" i
                            przypisywanie mi wyzwisk, jakimi zostalas przez innych obrzucona. proste.

> nu, ya'allah, dawaj te moje wyzywiska....

probke masz na gorze. no, powiedz tylko, ze to nie sa twoje slowa i ze chcesz
                            linka, bo nie wierzysz. :)
                            • Gość: dana33 Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 14:43
                              aaa, teraz rozumiem. kretacz i manipulant to wg ciebie wyzywiska. jesli tak, to
                              oczywiscie musze sie z toba zgodzic, ze wyzywam was bez przerwy. ok.
                              jest tylko jedno male ale. w twoim, splita, goldbauma, wqrwielskiego i resztey
                              tej zgraji (zgraja to pewnie tez wyzywisko nie?) to nie wyzywiska, to czysta
                              prawda. stwierdzenie faktu. okreslenie was palantow.
                              • mirmilek Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej 02.06.04, 15:02

> aaa, teraz rozumiem. kretacz i manipulant to wg ciebie wyzywiska. jesli tak, to
                                >
                                > oczywiscie musze sie z toba zgodzic, ze wyzywam was bez przerwy. ok.
                                > jest tylko jedno male ale. w twoim, splita, goldbauma, wqrwielskiego i resztey
                                > tej zgraji (zgraja to pewnie tez wyzywisko nie?) to nie wyzywiska, to czysta
                                > prawda. stwierdzenie faktu. okreslenie was palantow.

czyli odpowiedz danusi na:

ale nie ma
                                > problemu, daj tylko to jak ja cie wyzywam.

o, nie pamietasz juz, jak mnie nazwalas "kawalkiem gowna"? podac link?

> nu, ya'allah, dawaj te moje wyzywiska....

probke masz na gorze. no, powiedz tylko, ze to nie sa twoje slowa i ze chcesz
                                linka, bo nie wierzysz. :)

:)))))))))))))))))

widze, ze nie prosilas o podanie linka, tylko jakos dziwnie i nerwowo zmienilas
                                temat :)))))))))))))))

bravo! :))))))))))))))))))))))))

dziekuje :D
                                • Gość: dana33 Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 15:05
                                  kawalek gowna to tez stwierdzenie faktu.
                                  • Gość: chuchem Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 15:09
                                    faktu niezaprzeczalnego!
                                  • Gość: mirmil Re: A ja Ciebie w zeszłym roku obsadziłem inaczej IP: 217.153.143.* 02.06.04, 15:10

> kawalek gowna to tez stwierdzenie faktu.

jak rowniez i wyzwisko c.b.d.u.

:D
                          • Gość: chuchem do Danusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:39
                            Kochana Danusiu, widze, jak Cie ludzie kochaja obrzucac wyzwiskami, wiec teraz
                            postaram sie tylko kilka prawdziwych epitetow i nazw przytoczyc.

Jestes najcudowniejsza, najukochansza, najmilsza, najprzyjemniejsza,
                            najwspanialsza, najlepsza... naj, naj, naj... Jednym slowem sie nie da...

Sle calusy i serduszko!

_ _
                            / \/ \
                            ( )
                            \ /
                            \ /
                            \/
                            • Gość: dana33 Re: do Danusi IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 14:46
                              chuchemciu kochanie, ostrzegam ze jak to przeczytaja, to beda chcieli cie
                              zmiazdzyc, wiec uwazaj... :)
                              moj e-mail sie zacial i nie chce nic robic, ale dzis jutro maja poprawic...
                              jaka macie pogode? bo u nas "ochlodzenie" 25 stopniowe, ale od jutra podobno
                              bedzie cieplej.... :)
                              pa i caluski
                              • Gość: chuchem Re: do Danusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:54
                                Wiesz Danusiu, ja sie nie boje tych pseudo-ludzi...

Pogoda? Zachmurzylo sie i jest ponizej 20 stopni, ale da sie wytrzymac...
                                Sprawdzalem dzisiaj meteo-t. i patrze, a tu w Jerozolimie zachmurzylo sie
                                i "zimno"... jade dzisiaj do Krakowa na Balet Kremlowski :)

Caluje...

• mirmilek Re: do Danusi 02.06.04, 15:07
                              Gość portalu: chuchem napisał(a):

> Kochana Danusiu, widze, jak Cie ludzie kochaja obrzucac wyzwiskami, wiec teraz
                              > postaram sie tylko kilka prawdziwych epitetow i nazw przytoczyc.
                              >

nie wstydz sie, chuchem, tez lubisz sobie pobluzgac :)
                              • Gość: chuchem Re: do Danusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 15:08
                                No coz, ale mirmilek jest czysty jak lza... kretacz!
                                • mirmilek Re: do Danusi 02.06.04, 15:12
                                  nie uzywam wulgaryzmow, bo tak juz mnie wychowano.

rozumiem, ze irytuje to osoby chamskie :)
                            • Gość: sp;lit Re: do Danusi ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.06.04, 15:15
                              Wazelinki moze ? ,... Czy udowodnisz nam ze zydowska oslizlosc wystarczy ? :)

uklony
                            • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 02.06.04, 17:02
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: sp;lit Re: do Danusi ,... Rozgryzlem cie chuchem ,... IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.06.04, 20:04
                              Co sie kryje za tym tajemniczym nick'iem ,...

A self-lubricating devise in the shape of cork-screw and a right size to get in
                              and out without causing discomfort or pain :)

Niektorym , nie pokazujac palcem , (komu) gizmo i zabieg tym gizmem przynosza
                              bez watpliwosci widoczna przyjemnosc bez wazeliny .

uklony
        • mirmilek Re: Felczer pilnie poszukiwany 02.06.04, 14:37
          Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> dla ktorych 6 letnie dziecko to terrorysta ,

5 letnie!!!
      • Gość: rachelka Re: Felczer pilnie poszukiwany IP: *.twcny.rr.com 02.06.04, 14:22
        Gość portalu: felusiak napisał(a):
        > Splicie moj ty drogi powiedz ty mi robaczku czy twoja obsesja na punkcie zydow
        > jest odziedziczona po przodkach czy nabyta w pracy?
        felusiak, czy tak samo piszesz do swoich kumpli jarkow i fredkow?oni tez nic
        innego nie znaja tylko te smutasy antypolskie?
        a moze by nas oswiecili o innych interesujacych tematach z ziemi wybranej?
        • biedronka24 Droga rachelko- spiesze na pomoc 02.06.04, 17:08
          Widzisz- z twoich rozwazan wnosze iz jestes tu od niedawna. Nie udalo ci sie
          poznac´ czystych jak lza´. Mnie zas tak. Pech chcial (dla nich) iz nie jestem
          Zydowka. A mimo to poznalam ich swietnie od pierwszego slowa:).
          Zwaz na to. Poznalam ich w okolicznosciach w ktorych troche szamotalam sie z
          Dana- w istocie o bzdury, ale tez i o Fredzie.
          Mniejsza o powyzsze. Funkcja Splita i Gucia oraz ukrywajacego sie po kolejnym
          zblaznieniu chamstwem Goldbauma to funkcja zasluzona.
          Cwicz cialo rachelko, ale w miedzy czasie cwicz tez i charakter. To widzisz-
          znacznie cenniejsze.
          • biedronka24 za to ciekawi mnie inna sprawa 02.06.04, 17:10
            wspominalas cos o wersetach Gucia-
            mozesz do tego nawiazac? Bardzo mnie to zainteresowalo. Jak rowniez jego
            nerwowosc. Czy kameleon cham to w twoich oczach zaleta?
            A moze myle sie co do twej ´swiezosci´?
          • Gość: rachelka Re: Droga rachelko- spiesze na pomoc IP: *.twcny.rr.com 02.06.04, 19:25
            dziekuje biedronko za chec pomocy i probe zaczepek oraz analizy mojego
            charakteru.nie potrzebuje pomocy a i charakter mam dosc silny wiec w tej
            dziedzinie tez mi nic nie trzeba.ja w przeciwienstwie do ciebie nie szukam
            zaczepek,tylko staram sie troche polemizowac na tym forum,ale to trudne.za duzo
            tu charakterow,ktore sa chyba platne za pisanie idiotyzmow, a reszta pasjonuje
            sie w gruncie rzeczy niczym albo sonduje opinie publiczna.ja mam zdecydowanie
            mniej czasu na to pisownie i mniej ochoty niz ty,wiec od czasu do czasu cos
            skrobne.co do ciebie to za czesto czepiasz sie kogokolwiek i nie bardzo wiadomo
            o co ci chodzi poza wymiana slow.ja lubie zgryzliwosc jak ma sens do
            tematu,ktory poruszasz a nie jalowe gry slowne,jakie sie uprawialo w
            szkole,niestety z tego juz wyroslam a zal.
            • biedronka24 Przekonaj mnie:) 02.06.04, 19:42
              ze nie bawia cie gry i zaczepki. Sa tacy ktorych to bawi. Powiedzialam ci kto.
              Na razie zas przekonujesz, ze ciebie te zaczepki interesuja.
              W przeciwnym razie jak wyjasnisz fakt interpretacji moich lagodnych slow -
              ´cwicz cialo ale ich charakter´, ktore w istocie sa logiczna konsekwencja twoich
              rad bym przestala pisac na forum i ´poszla cwiczyc´jako ´analize twojego
              charakteru´.
              Nie zaczepiam- szczerze mowiac chcialam tylko delikatnie sie przekonac czy
              jestes w stanie uczciwie ocenic sytuacje.
              Czy mozesz mi odpowiedz na pytanie ktore zadalam?
              Spotkalam cie na watku w ktorym zaczepiales i to ty przylaczyles sie do dyskusji
              zwracajac sie do mnie.
              Ja zas rozmawialam z Fredziem. Skad wniosek ze to zaczepki?
    • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 02.06.04, 12:46
      • Gość: chuchem ty debilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 15:04
        ty pokrako, skaranie boskie,
        zwierze a nie czlowieku,
        neandertalu, swinio i ropucho przekleta,
        kretynie i idioto!

wstretem mnie napawasz...

ble, juz pawia puscilem!
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 02.06.04, 16:57
        • Gość: Gucio Parchu pie*dolony IP: *.ipt.aol.com 02.06.04, 20:05
          > Nie rozumiem dlaczego takiego pizdusiowego niedopalka ktos gownem nie
          przykryje na ulicy i nie zepchnie do szamba, pewnie brzydza sie taka gangrena.

> Ze to Slask? Ze to brudu grubo na ulicy?

> Ale smrod takiego zydowskiego pizdusia powinien ludziom dac znac ze cos
          gnije tam parchatego!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka