Gość: ktoś w Iraku Re: Polacy zabici w Iraku IP: 213.209.170.* 06.06.04, 17:46 Chciałbym cię zobaczyć kawałek za muszką mojego karabinu davidzie.Twoje gówno byłoby czuć na końcu świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo DO WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:47 To są okótki paranoi Busha. Wszyscy prowojenni forumowicze uwarzają praciwników wojny (między innymi mnie) za Lewaków, Pacyfów itp. Osobiście nie jestem pacyfistą. To są ich pseudo argumenty za tą wojną, a w rzeczywistości nie mają konkretnych kontargumentów. To tylko pokazuje ich poziom intelektualny. NIE MACIE I NIE MIELIŚCIE DOBRYCH ARGUMENTÓW ZA WOJNĄ W IRAKU. 1.BMR nie znaleziono i się NIGDY nie znajdzie( prawdopodobnie została zniszczona przed woją ) 2.USrA i jej lizodu.y stworzyły kolejne państwo terrorystyczne(wramach walki z terroryzmem) 3.Prawdopodobnie ekipa Busha zrobiła to z powodu ropy i wzbogacenia firm, w których mają udziały(Halliburton Kellog itp) 4.Prawie wszystko co eksperci od spraw tamtego regionu się sprawdziło, a oniostrzegali przed chaosem. 5.Bush i jego ekipa nie miała żadnego planu odbudowy i przywracania spokoju w tym kraju. A my znaczy się Polska jak zwykle postawiliśmy na nie tego co potrzeba i g..no będziemy z tego mieli. Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanski duch.!! Najlepiej zakopmysie,oddajmy wszystko islamowi !! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.04, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Najlepiej zakopmysie,oddajmy wszystko islamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:03 O czym ty piszesz NIKT nie chce oddać wszystkiego Islamowi. Saddam był antyislamistą a Irak za Saddama najbardziej laickim państwem w tym regionie. Trzeba walczyć z terroryzmem aczkolwiek Saddam z aklkaidą i terrorystami nic nie miał wspólnego. Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanski duch. Pablo-to jak sie nazwales mowi wszystko o tobie ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.04, 18:07 A co twoji ziomkowie,jeszcze pare zamachow bombowych i opuszcza Hiszpanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo-to jak sie nazwales mowi wszystko o tob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:16 To są twoje argumenty!? Świadczy to o twojej inteligencji i braku kontrargumentów. Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilki idioci przy kompie IP: *.client.comcast.net 06.06.04, 17:55 malolaci popiwkowali i presentuja "swoje" poglady. Och wy glupie swinskie ryje, przelewacie swoja frustracje skomunizowanej rzeczywistosci polskiej na wszystko gdzie jest nalepka usa. Cy na wasze jeansy tez krzyczycie ze zlosci ze to amerykanie je wymyslili? Zawsze macie alternatywe, kufajki i walonki, wy glupie prowincjonalne ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: idioci przy kompie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:10 Twoja odpowiedz pokazuje twój intelekt. Przeciwnicy wojny nie są antyamerykańscy (przynajmniej ja) przeciwnie lubie i szanuje ich poglądy, uwarzam że są słuszne, ale ta wojna nie ma nic wspólnego z pokojem demokracją itp. Trzeba ścigać terrorystów a nie zabijać ludzi nie mający z terroryzme nic wspólnego. Pzdr pablo PS Trochę kultury w twoich wypowiedziach(widać nie masz innych argumentów). Co mają jeansy do wojny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Polacy zabici w Iraku IP: 65.144.80.* 06.06.04, 18:28 Jak ci nie wstyd? SWINIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.vf.shawcable.net 06.06.04, 19:09 Ty palancie nie mieszaj terroru ze sluszna sprawa i studiuj historie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:12 Brawo, pachołku Mahometa! Ucz się bić pokłony przed Osamą, nauczysz swoje dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssprawiedliwy Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.telia.com 06.06.04, 19:15 Mieczem wladasz i od miecza zginiesz. Poszli na smierc bo tak sami chcieli. Nie zal mi ich bo to ich wolny wybor. To nie byli Polacy. To byly hieny co zywia sie na okruchach USA . Zgineli , byle wiecej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:21 Panowie. Gdyby internetem można było zabijać, to po każdym artykule pozostała by co najmniej setka facetów zlikwidowanych w nieopisanych męczarniach. Proszę Was o umiar i refleksję bo chyba wypiszę się z czytania komentarzy dla własnego zdrowia - a szkoda bo niektóre serwisy naprawdę potrafią wzbogacić wiedzę i sposób myślenia. Po pierwsze - jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu najpierw rozum odbiera. Wypisz wymaluj - postępowanie husajna który gdyby nie własna głupota to wystąpiłby w ONZ i powiedział - OK - postawcie mi jednego inspektora na jeden metr kwadratowy i uniknąłby interwencji. Rządziłby do dzisiaj. Czy byłoby to dobre dla Iraku i jego Obywateli - to inne zagadnienie. Natomiast zdajmy sobie sprawę co tak naprawdę stało się w Hiszpani. Terroryści osiągnęli oszałamiający sukces. Mogą dzisiaj założyć bazę szkoleniową w Hiszpańskich górach, zażądać pół miliarda dolarów czy określonych decyzji rządu bo jak nie - to zgnoją pare setek hiszpańskich obywateli. Mają Hiszpanię w ręku. Światem tak się rządzić nie da - Chiny czy Rosja nasikają na każdy akt terroru - ale sklerotyczna europa jest podatna na takie bandytyzmy. Mam nadzieję - że tylko do czasu. Pozdrawiam Was Internauci - przestańcie się - jak śpiewał Niemen - którego wcale nie adorowałem, zabijać słowem. Wyczytałem wiele rzeczy w Waszych tekstach, które dały mi wiele do myślenia. Nie chcę czytać takich, po których muszę zwalczać w sobie nienawiść. Dużo dobrego. Leon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYDY CFANIURY DOSTANIECIE HOLO ZA SWOJE MATACTWA IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 06.06.04, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Polacy zabici w Iraku IP: 67.71.135.* 06.06.04, 20:35 coz nikt ich nie zmuszal choc smierac zawsze jest malo ciekawa swoja droga ciekawe ile tych sfrustrowanych psow wojny po zakonczeniu ich pobytu w Iraku bedzie stanowilo nowa elite polskiej mafii...jak to sie stalo w Rosji z bylymi "afgancami" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 06.06.04, 20:53 Więcej takich oszołomów jak ty i Leper i będziemy się musieli starać o wizy do jakiegoś kraju bo tu już się nie da żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.06.04, 21:01 Mowiac AK masz na mysli Afrika Korps :) , to były piekne dni ;)) PzDr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geronimo 4 psy wojny zarobily kulke w leb a nie tysiace $ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 21:10 Jednak jest sprawiedliwosc na tym swecie. Brawa dla partyzantow irakich za te udana akcje. Spotkalo ich to na co zasluzyli. Geronimo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piksel Re: 4 psy wojny zarobily kulke w leb a nie tysiac IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.06.04, 22:15 Najemnicy , dobrze to ująłeś psy wojny ? czyli płatni mordercy do likwidowania niewygodnych osób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsadek Re: Polacy zabici w Iraku IP: 212.182.14.* 06.06.04, 22:13 ej, Dawidku, zmien ksywke, bo nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiel Re: Polacy zabici w Iraku IP: 217.153.87.* 06.06.04, 22:22 ręce opadają gdy widzi się tak durne wpisy....Całe to zacietrzewione gnojstwo cieszące się za śmierci. Cieszące się z każdej straty sił sprzymierzonych, czy , O ZGROZO, ze śmierci zachodnich cywilów w Iraku. Najśmieszniejsze jest to , że gdyby ci pałający miłością do "bohaterskich irackich partyzantów" pojawili się tam by np. nieść pomoc humanitarną - mogliby zostać zaszlachtowani jak wieprz...bo są "niewierni". Wstyd mi za durniów porównujących arabskich terrorystów do AK. Mój dziadek się w grobie przekręca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.sympatico.ca 06.06.04, 23:46 co ty jeszcze robisz na forum - idz popraw dziadka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab to śmiec Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.net / *.net 06.06.04, 22:27 ty chujcu mam nadzieje ze taki skurw.......jak tu miedlugo zejdzie ztego swiata.Nie porownuj tego arabskiego ścierwa do AK bo tlamsisz naszej historii.Znajdziemy cie psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easymanpl Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.crowley.pl 06.06.04, 22:32 Jakkolwiek rzadko zycze cos takiego innym, to tym razem nie moge sie powstrzymac. Zycze ci zeby jakis arab odcial ci ten durny leb, tak jak zrobili to Nickowi Bergowi. On na to nie zasluzyl bo cale zycie pomagal ludziom ale ty swoimi glupimi tekstami zaslugujesz na pewno. Poznalbys wtedy z bliska tych "bohaterow" ktorych porownujesz do Polakow walczacych w AK. Po prostu noz sie w kieszeni otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.sympatico.ca 06.06.04, 23:45 pierdolisz i idealizujesz Nick'a Berga - pojechal do Iraku bo chcial zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 22:54 cwelu jedz gowno arabski obciagaczu kozich kutasow za to co mowisz powinienes wypierdlac z tego kraju sram na ciebie cieplym strumieniem rzadkiej kupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mord ich bawi!!! Podsumuje-gorole to naprawde psychojobce i wrzody IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.04, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you-know-who Re: Polacy(?) zabici w Iraku IP: *.telia.com 06.06.04, 23:03 Mam male pytanie: Czy mozna odebrac obywatelstwo polskie posmiertnie? Fucking mercenaries. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you-know-who uzasadnienie prawne IP: *.telia.com 07.06.04, 00:29 ..nie wszyscy zrozumieli, dlaczego mialoby sie odebrac obywatelstwo. To proste. W wielu krajach (np. USA) sluzba w obcym wojsku jest podstawa prawna do odebrania obywatelstwa. Blackwater to prywatna armia najemna, jak najbardziej obca. jak widac dotyczy to co najmniej kilkuset b. gromowcow. Odebranie obywatelstwa RP nie jest jednak automatyczne ani latwe: w istocie moze tego dokonac zgodnie z przepisami jedynie prezydent, a poniewaz jest nim chwilowo pewien tlusty czerwonuch, ktory gromowcow tam poslal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: uzasadnienie prawne IP: *.do.pl / *.generacja.pl 07.06.04, 16:59 Blackwater to nie jest żadna armia najemna. Coś w rodzaju prywatnej firmy ochroniarskiej, jakich setki są w Polsce (np. Securitas), zajmujące się choćby konwojowaniem grupy TIR-ów przez terytorium Polski, by te nie wpadły w ręce bandytów. Dokładnie to, robili BYLI, odeszli po redukcjach i politycznych manipulacjach wokół jednostki żołnierze GROM-u. Dla ścisłości: ochraniali konwój wiozący pomoc humanitarną. p.s. a, swoją drogą, co za szczenięta wypowiadają się na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: uzasadnienie prawne IP: *.dialup.online.no 07.06.04, 21:04 szczenieta powiadasz "okeju" a ty klamczuchem czasami nie jestes? W artykule nic nie ma o konwoju, tylko jechali aby konwojowac we dwa samochody! kogo? nie wiemy, a ty wiesz......noch ci dlugi urosl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrzęda Ty idioto, ty..... IP: *.zapis.net.pl 06.06.04, 23:19 Szkoda nawet polemizować z tym bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likwidus O 2ch gestapowcow mniej na swiecie IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.06.04, 23:35 niech zwycieza sprawiedliwosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki mieli otrzymywac ok 10000$/miesiac IP: *.protonet.pl 06.06.04, 23:50 niezła sumka ale nie zawsze ....wszystko przebiega zgodnie z zamierzeniami to byli najemnicy wiedzieli na co się piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid=fiut Re: Polacy zabici w Iraku IP: *.visp.energis.pl 06.06.04, 23:56 Mój dziadek był AKowcem, baranie, i jakoś nie zajmował się zabijaniem w imię allacha czy innego kutafona! Odpowiedz Link Zgłoś