des4 07.02.12, 20:48 zwłaszcza dla Rosjan, którzy do Rosji nie mogą przyjechać :D co to jest Obszcziestwo znane także jako Konsorcjum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz A jaka nagroda? 07.02.12, 21:01 Moze jakies zdjecie na ten przyklad. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk o padalca widze juz tutaj. 07.02.12, 21:03 -p_f,czy masz cos od czlowieka?To ze mezczyzna nie jestes,juz ustalilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: o padalca widze juz tutaj. 10.02.12, 13:10 Ktoś, kto prawdopodobnie znajduje się na utrzymaniu swojej żony oraz brytyjskiego systemu socjalnego nie ma moralnego prawa wygłaszać w tej materii osądów ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: o padalca widze juz tutaj. 10.02.12, 14:31 A ja widzę tu ćwoka w kalesonach... A propos. W przedwojennych komediach stosowano czasami taki chwyt komediowy, który wtedy pewnie śmieszył, a mnie dzisiaj żenuje. Oto jakaś osoba z gminu (cieć, przekupka lub praczka) używa słów lub zwrotów usłyszanych od swego "państwa", ale te słowa nijak nie pasują do kontekstu, sytuacji. Są po prostu nie na miejscu. Tak jak mówię, mnie to nie śmieszy, ale kiedy oglądam to w towarzystwie innych osób, to często rżą ze śmiechu. A tu taki kaleson stosuje się dokładnie do tego samego scenariusza - opluje oponenta, po czym wkleja głupio "pozdrawiam". Gdyby to było adresowane do mnie, odpowiedział bym: "pocałuj mnie w d**ę". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: o padalca widze juz tutaj. 10.02.12, 14:42 Sam się tam pocałuj, jeżeli potrafisz ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: A jaka nagroda? 07.02.12, 21:22 lepiej, nagrodą będzie najnowsza produkcja znanego na świecie rosyjskiego biznesu filmowego w kategorii russkije swingiery papa/docz/mama/niegr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: zagadka 08.02.12, 21:33 cisza...tego się spodziewałem ;) najwyraźniej Centrala zabroniła nawet myśleć o Obszcziestwie... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Centrala dalej zabrania mysleć o Obszciestwie? 10.02.12, 12:41 Addamski i brytyjski cieć powinni przecież dawno już wyjaśnic, że to tak tak jak się wydaje, hehe... przecież czesto podróżują do Rosji i mają "rosyjską duszę"...cokolwiek to jest Odpowiedz Link Zgłoś