Dodaj do ulubionych

Wzrost minimalny

20.02.12, 08:47
Pelniacemu funkcje kandydatowi na prezydenta Francji zaczyna odbijac. Wyzywa przeciwnika od klamcy, obiecuje ze bedzie rzadzil 65 mln narod poprzez referenda,...Bardzo, bardzo chce jeszcze porzadzic.

Jako ze dosc podobna ambicje do jeszcze porzadzenia ma jeden lysawy blondyn z troche wiekszego obszarowo kraju na wschodzie, przychodzi mi na mysl, ze moze trzebaby wprowadzic wzrost minimalny na prezydenta?

PF
Obserwuj wątek
    • igor_uk Rodzaje gówna. 20.02.12, 08:53
      Gówno Duch - czujesz, że gó... wyszło, ale nie ma go w kiblu

Gówno Czyste - czujesz, że gó... wyszło, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia śladów na papierze toaletowym

Gówno Mokre - podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły

Druga Fala - kiedy się wysrasz i podciągasz spodnie, zdajesz sobie sprawę, że musisz się jeszcze wy sr...

Gówno Pękająca Żyła na Ciemieniu - ciśniesz tak mocno, że praktycznie dostajesz apopleksji

Gówno Gigant - wysrywasz tyle, że tracisz 15 kg

Gówno Kłoda - tak długie, że boisz się spłukać bez wcześniejszej fragmentacji za pomocą szczotki do kibla

Gówno Gazowe - jest głośne i każdy w zasięgu słuchu śmieje się z Ciebie

Gówno Kukurydza - jak sama nazwa wskazuje

Gówno Jak Chciałbym Się Wysr... - kiedy chcesz się wysr..., ale wszystko, co możesz zrobić, usiąść na kiblu, cisnąc i pierdnąć kilka razy

Gówno Naciąganie Kręgosłupa - takie bolesne, że powiedziałbyś, że wysrywasz kręgosłup

Gówno Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje Ci dupę

Gówno Płynne - żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z dupy i opryskuje całą muszlę

Gówno Meksykańskie Żarcie - tak śmierdzi, że trzeba wietrzyć

Gówno Wysokiej Klasy - nie śmierdzi

Gówno Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody

Gówno Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami

Gówno Pijackie (Kac kupka) - następuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauważalne są znaki ześlizgiwania się na dnie muszli

Gówno Szampańskie - masz takie zatwardzenie, że kiedy korek się odblokuje, z dupy wypływa gazowana ciecz

Gówno Przylgnięte - kiedy chcesz się podetrzeć, ono czeka na brzegu dupy

Gówno Artyleryjskie - gdy srasz dalej niż widzisz

Gówno Wybuch - poprzedzone pierdnięciem tak okropnym, że po wysraniu się sprawdzasz, czy na muszli nie ma spękań

Gówno Zabawa w Chowanego - wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca...

Gówno Królicze - wychodzi w zgrabnych, okrągłych porcjach (duże ilości). Właściwie nigdy się nie kończy, ale człowiek sam przestaje sr... z nudów.

Gówno Pochodnia - gó..., które tak pali dupę, że przysiągłbyś, że jest łatwopalne (zazwyczaj zdarza się rankiem po zjedzeniu dzień wcześniej WIELKIEJ ilości ostrego żarcia)

Gówno Dualnej Gęstości - jedna część gówna jest ciekła, podczas gdy druga jest ciałem stałym

Gówno Betonowe - gó..., które zostawiasz po 2 tygodniach nie chodzenia do kibla

Gówno Chirurgiczne - następuje po Gównie Betonowym - musisz iść do chirurga, ponieważ dupa jest rozdarta.
      • igor_uk Czym jest gó.... 20.02.12, 08:59
        Gówno – reszty i odpadki powstałe wcześniej po zjedzeniu przez istotę jakiegoś innego gówna. Może się zdarzyć, że gó...any może być rząd, gó...ane drogi i gó... z tego wyjdzie, a i tak gó... nas to obchodzi. Kupa gówna – powie ktoś, a i tak rzuci się w gó... i gó... zdziała. Wylądować w nim po szyję, a wszystko i tak okaże się gó... prawdą.

Gówno jest synonimem niezniszczalności, gdyż nawet gdyby nic nie było, to i tak gó... będzie.
        • kombrig Re: Czym jest gó...,panie ajgor?+. 20.02.12, 09:09
          pan odspiewal prawdziwy hymn na czesc g.wna.
          Jest pan prawdziwym znawca tematu.
          A wlasciwie sie niema czemu dziwic.
          ten przedmiot jest scisle zwiazany z panskim zawodem uprawianym w angielskich toaletach.
          Pozazdroscic.

P.S
          Jestem zdumiony poziomem znawstwem tematu:
          ilosc rodzaju panskich g.wien przekracza dlugosc tablicy Mendelejewa.
          Czy jest jakas Nagroda Nobla w zakresie g.wna?
      • marek-zakrzewski Jak poprawnie robić kupę? :) 20.02.12, 10:58
        Koniecznie do poczytania przed "posiedzeniem" :)
        nieruchomyporuszyciel.blogspot.com/2011/10/jak-poprawnie-robic-kupe.html
        • igor_uk Re: Jak poprawnie robić kupę? :) 20.02.12, 11:19
          Ciekawo,czy ten przyglup,piszacy pod nickiem polski_francuz,zrozumie o co chodzi z tymi kupami? Sadzac po wszystkiemu,chyba nie i dla tego nadal bedzie zakladac watki w ktorych nic ,oprocz,jego fobij nie bedzie.
          Co ma wyglad czlowieka,do jego czynow?
          Chaplin byl bardzo niskiego wzrosta,ale byl wielkim aktorem i rezyserem.Napoleon byl bardzo niskiego wzrosta,ale cala Europa przed nim drzala. Jakiego wzrostu jest Sarkozy,to najmniejszy problem.Problemem jest to,ze pefcia,ktorego Francuzi przygarneli ,nie ma zadnego szacunku do nich.Oni wybrali sobie Prezydenta i trzeba to uszanowac .
          na dniach na forum "Katastrofa w Smolensku " napisalem taki post:
          "Czy ty nie zdajesz sobie sprawy z tego,ze swoimi tekstami osmieszasz pamiec Lecha Kaczynskiego? Bo jaki by nie byl,byl jednak legalnym Prezydentem,a nie zadnym uzurpatorem,wybranym w wolnych i demokratycznych wyborach i ja,Rosjanin z narodowosci,majacy obywatelstwo Polski,chociaz i nie bylem jego zwolennikiem,na wiesc o smierci mojego Prezydenta tu w Anglii ,w zakladzie gdzie pracuje,zorganizowalem kacik pamieci .Ty ze caly czas osmieszasz pamiec zmarlego w tragicznym wypadku Prezydenta RP."
          Ale co,ja jestem tylko "ruskim chamem" ,gdzie mnie do takiego "europejczyka" ,jak polski__francuz?
          • bywszy1 Re: ja to tak czytam,gospodin ajgor+ 20.02.12, 11:26
            i zastanawiam sie:
            Jak w narodzie Russkim(nieRosyjskim) mogla sie urodzic
            takaja nieczistoplotnaja twar´,kak wy?
            • igor_uk Mnie jest absolutnie obojetnie. 20.02.12, 11:29
              Co mysli takie cos,jak ty.
              • bywszy1 Re: Mnie jest absolutnie obojetnie.+ 20.02.12, 11:38
                co wcale nie zaprzecza tezie,ze pan jest nieczistoplotnaja twar´.
                Russkij jazyk-krasiwyj,bogatyj i moguczij:
                nieczistoplotnaja twar´.-kak eto krasiwo i sil´no zwuczit!

A ja o panu nie mysle.
                Stwierdzam tylko rzeczywisty sta rzeczy.
                • igor_uk Re: Mnie jest absolutnie obojetnie.+ 20.02.12, 11:40
                  У Абрaмoвичей были гocти, в тoм чиcле и Рaбинoвич. Нa cледyющий день Сaрa звoнит Рaбинoвичy и гoвoрит:
                  - Знaете, Рaбинoвич, вы бoльше к нaм не прихoдите.
                  - Пoчемy?
                  - А пocле вaшегo yхoдa y нac cеребрянaя лoжкa прoпaлa.
                  - Нo я не брaл!
                  - Знaю, чтo не брaл, я yже ее нaшлa!
                  - ?
                  - Нaшлa-тo нaшлa, a ocaдoк ocтaлcя.
      • ukos Jersteś operatorem wozu asenizacyjnego? 20.02.12, 23:42
        igor_uk napisał:

> Gówno
        > Gówno
        > Gówno
        > Gówno
        > Gówno
        > Gówno
        > Gówno
        > Gówno
        ...
        Tylko ktoś z tej branży dysponuje tak rozległą wiedzą w tej materii.
    • felusiak1 Re: Wzrost minimalny 20.02.12, 15:33
      francuski za co igor ciebie tak nienawidzi.
      nienawiść musi być zaślepiająca. tylko emocjonalnie niestabilny człowiek zdolny jest do spłodzenia takiego gniota i sa$rania wątku.
      • igor_uk felus,odpowiedz juz udzielilem. 20.02.12, 15:39
        Ciekawo,czy ten przyglup,piszacy pod nickiem polski_francuz,zrozumie o co chodzi z tymi kupami? Sadzac po wszystkiemu,chyba nie i dla tego nadal bedzie zakladac watki w ktorych nic ,oprocz,jego fobij nie bedzie.
        Co ma wyglad czlowieka,do jego czynow?
        Chaplin byl bardzo niskiego wzrosta,ale byl wielkim aktorem i rezyserem.Napoleon byl bardzo niskiego wzrosta,ale cala Europa przed nim drzala. Jakiego wzrostu jest Sarkozy,to najmniejszy problem.Problemem jest to,ze pefcia,ktorego Francuzi przygarneli ,nie ma zadnego szacunku do nich.Oni wybrali sobie Prezydenta i trzeba to uszanowac .
        na dniach na forum "Katastrofa w Smolensku " napisalem taki post:
        "Czy ty nie zdajesz sobie sprawy z tego,ze swoimi tekstami osmieszasz pamiec Lecha Kaczynskiego? Bo jaki by nie byl,byl jednak legalnym Prezydentem,a nie zadnym uzurpatorem,wybranym w wolnych i demokratycznych wyborach i ja,Rosjanin z narodowosci,majacy obywatelstwo Polski,chociaz i nie bylem jego zwolennikiem,na wiesc o smierci mojego Prezydenta tu w Anglii ,w zakladzie gdzie pracuje,zorganizowalem kacik pamieci .Ty ze caly czas osmieszasz pamiec zmarlego w tragicznym wypadku Prezydenta RP."
        Ale co,ja jestem tylko "ruskim chamem" ,gdzie mnie do takiego "europejczyka" ,jak polski__francuz?
        • bywszy1 Re: oj,ajgor+ 20.02.12, 17:48
          igor_uk napisał:
          Ale co,ja jestem tylko "ruskim chamem" ,gdzie mnie do takiego "europejczyka" ,j
          > ak polski__francuz?
          <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          niechoroszo-"sopli raspuskajesz.
      • polski_francuz Zazdrosc 20.02.12, 16:18
        jak sadze.

Zadziwila mnie Kropka, ktora te gnioty zostawila a moj protest gdzies wywalila.

Niezbadane sa wyroki cenzury.

PF
        • igor_uk pajacu. 20.02.12, 16:20
          Czemu zazdroscic?
        • yurek11111 P_F,glowa do gory,cenzor po Twojej stronie.... 20.02.12, 16:40
          Im dluzej wpis igorczika egzystuje,tym wiecej ludzi ma okazje sie przekonac o jego bezdennej i zenujacej glupocie.... :-)))))))

Czym roznia sie radzieccy,od ludzi swiata?
          Ludzie na swiecie maja kulture,radzieccy- radziecki sposob bycia....
      • yurek11111 felusiak ,pelna zgoda co do igorczika... 20.02.12, 16:33

Tak sie zastanawialem czytajac jego goovniany wpis,co jest lepsze goovno czy padlina....
        Sam na tym forum tyle razy szkalowal i Lecha Kaczynskiego i pamiec o nim,a teraz jak jest mu to wygodne ,to powoluje sie ze zalozyl LK "Kacik pamieci"....,musi byc wyjatkowo "emocjonalnie niestabilny" ,czyli bez kaftanika ,nie da sie z nim wytrzymac....
        • igor_uk ha.ha. 20.02.12, 16:42
          Nu kto jeszcze wpisze sie do ksiegi "wielbicieli" igor_uk?

p.s. Wypowiadalem sie zawsze bardzo krytycznie o Jaroslawie Kaczynskim,poniewaz uwazam go za zlo dla Polski .
          • yurek11111 igorczik,lzesz jak stalin i lenin razem wzieci... 20.02.12, 16:58

Zle wypowiadales sie o Lechu Kaczynskim:

"W smierci Lecha Kaczynskiego jest winna tylko ich rusofobia.
            Nie bylo najmniejszych szans,zeby Putin zgodzil sie stac w jednym szeregu z czlowiekiem,ktory ,klamiac i manipulujac,nawolywal swiat do wojny z Rosja.Jak ty ,przewodniczacy_po ,tego nie wiesz,to zadne merytoryczne tlumaczenia do ciebie nie dotra.
            Pamjetam sierpien 2008 roku ,Tbilisi,stalo kilka prezydentow i tylko jeden ,maly ,gruby,przebierajac nozkami,wrzeszczal-"my tu sa,zeby walczyc",pamjetam zdziwienie ktore okazalo sie na twarzach innych Prezydentow ,jak bylo im przetlumaczono,po co ich Lech tu przywiozl.
            On sam "walczyl" i zginal w glupi sposob w tej walce,szkoda tylko ,ze pociagnal za soba tyle osob."

forum.gazeta.pl/forum/w,1157,117159411,117159924,Re_Rosjanie_chcieli_oszczedzic_Tuska.html
            "Juz cie wspominalem,ze mala osobowosc Lecha Kaczynskiego doprowadzila do tego,ze wszystko co dzialalo se wokul niego-bylo polityczne. To taka jego byla natura - wszedzie na niego czaili sie wrogowie."

forum.gazeta.pl/forum/w,1157,118961720,118976649,Re_Co_mnie_smieszy_na_przyklad_.html

• igor_uk yureczek. 20.02.12, 17:10
              Czlowieku,to byl opis sytuacji,ktora mnie zapadla w pamiec (to co bylo w Tbilisi),a nie proba osmieszenia Lecha Kaczynskiego.
              Co dotyczy drugiej mojej wypowiedzi,to tylko stwierdzilem,ze Lech Kaczynski byl czlowiekiem o malej osobowosci,ktora byla czynnikiem,wplywajacym na przebieg wydarzen.
              I caly czas,w trakcie calej debaty na forum "KwS" wielokrotnie podkreslalem,ze rozne spiskowiczy i ty wsrod nich, osmieszacie pamiec Kaczynskiego.Bo ja tylko wyrazalem swoj krytyczny stosunek.

• mara571 a co ty wlasciwie wiesz o Lechu Kaczynskim? 20.02.12, 17:32
                Obawiam sie, ze niewiele.
                Mial swoje wady, ale ani on ani jego brat nie sa/byli glupcami.
                I uzgodnijmy raz na zawsze: obojetnie czy chodzi o polskiego, francuskiego, rosysjskiego prezydenta odrobina szacunku im sie nalezy.
                Dowcipy o nich moga byc zlosliwie inteligentne, krytyka rzeczowa.

• yurek11111 Re: a co ty wlasciwie wiesz o Lechu Kaczynskim? 20.02.12, 17:52
                  igorczik zakladal osobne watki swego czasu,naigrywujace sie ze smierci LK:
                  "Lech polegl"
                  forum.gazeta.pl/forum/w,50,120997980,,Lech_polegl_.html?v=2
                  i pseudonaukowy w ktorym w wiekszosci prowadzi monolog igorczik-mongolczik drwiac ze smierci polskiego Prezydenta:
                  Koncept dipolarnej grawitacji zabil Lecha"

forum.gazeta.pl/forum/w,50,120995327,120995327,Koncept_Dipolarnej_Grawitacji_zabil_Lecha.html
                  • igor_uk zenujaco. 20.02.12, 18:02
                    Watki,ktore mieli wysmiewac was,rusofobow i spiskowcow przytaczasz,jako dowod na to,ze ja wysmiewalem Lecha Kaczynskiego.Widze,ze moi przekazy do takich ,jak ty,nie docierali.A to wy byliscie adresatami.
                • igor_uk Re: a co ty wlasciwie wiesz o Lechu Kaczynskim? 20.02.12, 17:58
                  Bardzo wiele, napewno nie mniej od ciebie. I napewno na moj negatywny stosunek do Prezydenta Kaczynskiego wplynelo wydarzenie,kiedy ojczulek Rydzyk o Marji Kaczynskiej odezwal sie baardzo niegrzecznie (nie bede przypominac jego slow,z szacunku do pamieci Kobiety,ktora zaslugiwala na niego), a jej maz nawet slowem nie odezwal sie w obronie tej,ktorej obroncem powinien byl byc w kazdej sytuacji .Widac wtedy wazniejsze byli glosy wyborcow z pod znaka "Radio Maryja" .
                  Mara,w odroznieniu od was,"europejczykow",nigdy nie przejde obok czlowieka ,ktorego krzywdza,a tym bardziej,jak tym czlowiekiem jest kobieta. Dla was to niema zadnego znaczenia.I ty rowniez ,swoim zachowaniem ,na to mnie wskazalas.Wazniejsze osobiste animozji,niz przyzwoitosc.
                  • yurek11111 igorczik,po co zes zakladal durnowate watki??? 20.02.12, 18:02
                    Nie rozmydlaj tematu powolujac sie na twoja watpliwa szlachetnosc...:-))))))

--
                    Największe fałszerstwo jest wpisane w ordynację wyborcza Rosji – podwyższony do 7 proc. próg wyborczy sprawil, że głosy oddane na mniejsze partie, w tym liberalną opozycję, zamienily się w mandaty dla Jednej Rosji i dopełnily jej większość w Dumie Państwowej.
                    • igor_uk Wysmiewalem was. 20.02.12, 18:04
                      Pokazywalem wam caly absurd gloszonych przez was tez o zamachu
                      • yurek11111 Re: Wysmiewalem was. 20.02.12, 18:20
                        A nie widzisz,ze z perspektywy czasu wynika,ze caly ten raport Anodiny,to jezeli napisany jest na miekkim papierze,szybciej na gwozdz w wychodku sie nadaje niz do publikacji dla swiata ,jako powody wydarzenia w Smolensku,coraz wiecej znakow zapytania,coraz mniej odpowiedzi,a do tego tego typu watki UWLACZALY powadze smierci Polskiego Prezydenta i pozostalych ludzi ktorzy zgineli ....
                        • igor_uk Re: Wysmiewalem was. 20.02.12, 18:30
                          yurek,naprawda tego nie widze,bo nie slucham Macierewicza.Wrecz przeciwnie,wiele z tego,co na poczatku wydawalo sie absurdalnym,teraz widze co raz bardziej jasne. Ale przestalem w tym temacie wypowiadac sie,poniewaz argumenty dawno juz nie maja zadnega znaczenia,a ilez mozno wysmiewac tych,kto i tak tego nie rozumie.
                          • yurek11111 Re: Wysmiewalem was. 20.02.12, 18:43
                            Masz racje,przycichlo,falszywy obraz juz poszedl w swiat,teraz mozna skupic sie na innych tematach...
                            Jakze sytuacja podobna do sowieckiej propagandy wzgledem Katynia, nie na darmo glowny macher wywodzi sie z KGB....
                            • igor_uk Re: Wysmiewalem was. 20.02.12, 18:58
                              A co wiesz o tym,jak sparwa Katynia jest przedstawiana w dzisiejszej Rosji?
            • przyjacielameryki Re: igorczik,lzesz jak stalin i lenin razem wziec 20.02.12, 17:11
              Chłopcy, nie znęcajcie się nad tow. Igorem. On tylko wykonuje swoją trudną pracę a nie wszystkie rozkazy są łatwe do wykonania. Pamiętajcie, że nie kopie się leżącego.
              • yurek11111 Re: igorczik,lzesz jak stalin i lenin razem wziec 20.02.12, 17:15
                Mozna dodac ,ze jak goovno sie kopnie,to i but sie zapaskudzi i goovno zacznie smierdziec...

przyjacielameryki napisał:

> Chłopcy, nie znęcajcie się nad tow. Igorem. On tylko wykonuje swoją trudną prac
                > ę a nie wszystkie rozkazy są łatwe do wykonania. Pamiętajcie, że nie kopie się
                > leżącego.
                • kaszebe12 Re: igorczik,lzesz jak stalin i lenin razem wziec 20.02.12, 17:22
                  Widze ,ze oczywiste chamstwo franka nie jest juz osamotnione.
                  • igor_uk kaszebe. 20.02.12, 17:26
                    malokumatosc tych ludzi jest przerazajaca.
                • igor_uk yureczek. 20.02.12, 17:23
                  Jedynie w czym widze swoj blad,to tylko w tym,ze pomylilem sie,co do poziomu intelekta moich adwersaze.Dla was forma jest waznejsza od sensu przekaza,tak jest zawsze,kiedy odbiorcy sa malo inteligentne.
                  • yurek11111 igorczik,ty sie w niczym nie pomyliles... :-)))) 20.02.12, 17:32
                    sorki,ale twoj tok myslenia i ciebie ,to znam jak przyslowiowa wlasna kieszen,twoja nienawisc do P_F-a i jego wzmianka o Putinie, zaowocowaly twoim goovnianym wpisem,ot i wszystko....
                    I tu kolko sie zamyka,zastosowales radziecka "forme" sposobu bycia ,nieakceptowana dla ludzi z kultura....
              • igor_uk p.a. 20.02.12, 17:21
                nie wiem tylko kim jest ten lezacy.ja napewno nie i tym bardziej nie czuje sie kopanym.
                • przyjacielameryki Re: p.a. 20.02.12, 17:25
                  igor_uk napisał:

> nie wiem tylko kim jest ten lezacy.ja napewno nie i tym bardziej nie czuje sie
                  > kopanym.

No, no! Rozumiem że pozostałą część mojego wpisu akceptujesz. Milczenie zawsze jest akceptacją.
                  • igor_uk Re: p.a. 20.02.12, 17:28
                    oczewiscie,prace wykonuje ciezka,a co najgorsze,spolecznie.
                    • przyjacielameryki Re: p.a. 20.02.12, 17:36
                      igor_uk napisał:

> oczewiscie,prace wykonuje ciezka,a co najgorsze,spolecznie.

Tak potrafią tylko prawdziwi ideowcy.
                      • igor_uk Re: p.a. 20.02.12, 18:00
                        Na nas ten Swiat sie trzyma.Wy,materialisci,dawno by go sprzedali obcym.
                        • kombrig Re:panie ajgor+ 20.02.12, 18:06
                          co do handlu,nie powinien sie pan wypowiadac.
                          Pan Mat´ Rodinu sprzedal.
                          A pozatym jest pan nieczistoplotnaja swolocz:Dzis pan jedno sprzedaje,a jutro cos innego.
                          • igor_uk Ale to jest lepsze. 20.02.12, 18:16
                            Blondynka skarży się koleżance:
                            - Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi czy dziewczynkę, czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią czy wujkiem....
                            • kombrig Re: oj rety!+ 20.02.12, 20:41
                              moja szecherezada calkiem pie...a dostala.
                • kombrig Re:PA-polski angliku,mr.Ajgor+ 20.02.12, 18:04
                  pan sie nie czuje kopany?
                  Wcale sie nie dziwie-charakterystyczne dla nieczistoplotnej woniuczej mrazi.
                  Ale powolutku,powolutku.I do pana to dojdzie.
                  Widzi pan,ja pana obiecywalem ponizej piwnicy spuscic.
                  A teraz spuszcza sie pan samodzielnie,z coraz wiekszym przyspieszeniem.
                  To panska zasluga.
                  • igor_uk Ale to jest lepsze. 20.02.12, 18:07
                    Ojciec wieczorem przeszukuje kieszenie swojego syna. Nagle natrafia na jakiś dziwny biały proszek. Idzie do łazienki i wciąga wszystko.
                    I nic.
                    Nagle ktoś puka do drzwi:
                    - Kochanie, co ty tam robisz?
                    - Eee, myję się!
                    - Dwa dni?!
                    • igor_uk bywszy. 20.02.12, 18:14
                      A obecny pridurok. Mnie wisi,co mysla o mnie te,kogo ja skopalem i kto teraz szczeka z rozzalenia.
                      Obiecalem,ze za swinskie zachowanie pefci,rozwale mu kazdy watek i slowo dotrzymuje.
                      A ty ze,nic innego nie robisz,a tylko biegasz kolo moich stop i podszczekujesz. Tylko do tego,praktycznie, sprowadzil sie twoj udzial na forum.
                      ja tym roznie sie od was,ze tylko tu sie bawie,powtarzam to po raz setny .Uwielbiam obserwowac zachowanie sprowokowanych swin,miedzy innym i twoje.
                      Wystarczylo wkleic zartobliwy tekst,jak wy wszysci ,oburzone,zaczeli szczekac na mnie,z czego mialem niesamowita radoche.Co madrzejsi,to nie napisali zadnego slowa w tym temacie,domyslajac sie o co w tym wszystkim chodzi.

• kombrig Re:moja wlasna szeherezado-panie aigor+ 20.02.12, 18:51
                        nu?
                        powoli pan przeistacza w nieczystoplotnuju ........
                        Oj,ka sladko sierdcu mojemu.
                        Poczemu,poczemu -dogadajsie poczemu.
                        Ty wsiegda tak czudiesno pojosz-kak prawdiwaja prodaznaja szkura.
                        Poszczekaj,pan poszczekaj.
    • labadine Re: Wzrost minimalny 20.02.12, 17:31
      Wg mnie ten kandydat powienen oprocz komorki,dlugopisu czy prezrewatyw miec zawsze taboret,taboret na glowie pozwala obronic sie przed agresja a pod butami zezwala na gloszenie bzdur,jedno pewne bo do stworzenia taboretu byla potrzebna inteligentna obserwacja codziennego zycia a czego wlasnie brakuje temu kandydatowi.
      Jako ze,on bardzo i to bardzo czesto klamie to nawet przy upadku z taboretu nic mu mie grozi bo jego stale coraz bardziej dluzszy nos a la Pinkio pozwoli mu upasc jak kazdemu politykowi na dwie nogi.

polski_francuz napisał:

> Pelniacemu funkcje kandydatowi na prezydenta Francji zaczyna odbijac. Wyzywa pr
      > zeciwnika od klamcy, obiecuje ze bedzie rzadzil 65 mln narod poprzez referenda,
      > ...Bardzo, bardzo chce jeszcze porzadzic.
      >
      > Jako ze dosc podobna ambicje do jeszcze porzadzenia ma jeden lysawy blondyn z t
      > roche wiekszego obszarowo kraju na wschodzie, przychodzi mi na mysl, ze moze tr
      > zebaby wprowadzic wzrost minimalny na prezydenta?
      >
      > PF
      • polski_francuz En face 20.02.12, 18:04
        nie lepiej.

Dzisiaj radzilem mlodej kinezyterapeutce, zeby emigrowala. Ale ona nie chce i twierdzi, ze to taki chwilowy niz dobrych politykow.

Pewnie ma racje. Ale zdzierzyc tych numerantow coraz trudniej.

PF
        • mara571 dokad ma emigrowac? 20.02.12, 19:00
          jesli kobieta i w dodatku mloda szybko moze dostac wize do Nowej Zelandii.
          Tylko jak Francuzka dogada sie po angielsku z "tambylcami"?
          • polski_francuz To jest Hiszpanka 20.02.12, 19:44
            i wyemigrowala tutaj za chlopakiem.

Ale ja lubie i jej dobrze radze. Tyle, ze rady innych nie pomagaja. Co wiem bardzo dobrze z wlasnego doswiadczenia:)

PF
            • labadine Re: To jest Hiszpanka 20.02.12, 20:26
              Normalnie za 2 m-ce przeprowadzam sie do DE,chalupa juz prawie sprzedana i emerytura juz jest,jeszcze nie wiem dokladnie gdzie bede mieszkal ale prawdopodobnie w Baden-Baden lub Rastatt bo te strony najlepiej znam,dodatkowo dzieci juz dorosle i po studiach w Niemczech mieszkaja w Karlsruhe a mnie na stare trzeba bedzie sie nowego jezyka uczyc.

polski_francuz napisał:

> i wyemigrowala tutaj za chlopakiem.
              >
              > Ale ja lubie i jej dobrze radze. Tyle, ze rady innych nie pomagaja. Co wiem bar
              > dzo dobrze z wlasnego doswiadczenia:)
              >
              > PF
              • polski_francuz Niemcy lubia 20.02.12, 20:33
                Francuzow. A przynajmniej lubilli w latach 80-tych, kiedysie przeprowadzilem z Francji do Sztutgartu a potem do Berlina.

Troche potrwa integracja ale warto. Francja spada na pysk z pieciolatki na pieciolatke a w tej pieciolatce co nadchodzi spadek sie przyspieszy. Czy z "petit con" czy "flanby". Wszystko jedno.

PF
              • mara571 Re: To jest Hiszpanka 20.02.12, 20:42
                niewlasciwy czas sobie wybrales na zakup nieruchomosci w Niemczech. Ceny w ostatnich miesiacach wzrosly.
                Chyba, ze chcesz wynajmowac.
                • labadine Re: To jest Hiszpanka 21.02.12, 09:29
                  Bede wynajmowal,w Baden-Baden mam na oku mieszkanie(M3/67m) blisko stacji za 320€ kalt,szczerze mowiac dla mnie to nie duza przeprowadzka bo mieszkam na Alzacji miedzy Haguenau i Beinheim a do Baden-Baden mam raptem te 22 km,z powodu choroby kregoslupa nie moge uzywac auta a tu jest bardzo kiepsko z dojazdami i glownie dlatego chce sie zainstalowac w DE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka